Keresés

Részletes keresés

stero Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1951

FREE-AGENT

Catchers
Sandy Alomar Jr., Chicago White Sox
Paul Bako, Chicago Cubs
Henry Blanco, Minnesota
Einar Diaz, Montreal
John Flaherty, New York Yankees
Brook Fordyce, Tampa Bay
Todd Greene, Colorado
Todd Hundley, Los Angeles
Mike Matheny, St. Louis
Brent Mayne, Los Angeles
Damian Miller, Oakland
Greg Myers, Toronto
Todd Pratt, Philadelphia
Kelly Stinnett, Kansas City

First basemen
Carlos Baerga, Arizona
Tony Clark, New York Yankees
Wil Cordero, Florida
Carlos Delgado, Toronto
Julio Franco, Atlanta
Travis Lee, New York Yankees
John Olerud, New York Yankees
Mo Vaughn, New York Mets
Robin Ventura, Los Angeles

Second basemen
Miguel Cairo, New York Yankees
Damion Easley, Florida
Mark Grudzielanek, Chicago Cubs
Jose Hernandez, Los Angeles
Ramon Martinez, Chicago Cubs
Placido Polanco, Philadelphia
Todd Walker, Chicago Cubs
Enrique Wilson, New York Yankees

Third basemen
Adrian Beltre, Los Angeles
Vinny Castilla, Colorado
Juan Castro, Cincinnati
Andy Fox, Texas
Troy Glaus, Anaheim
Shane Halter, Anaheim
Joe Randa, Kansas City

Shortstop
Rich Aurilia, San Diego
Royce Clayton, Colorado
Craig Counsell, Milwaukee
Nomar Garciaparra, Chicago Cubs
Chris Gomez, Toronto
Cristian Guzman, Minnesota
Barry Larkin, Cincinnati
Edgar Renteria, St. Louis
Jose Vizcaino, Houston
Omar Vizquel, Cleveland

Outfielders
Carlos Beltran, Houston
Dave Berg, Toronto
Darren Bragg, Cincinnati
Jeromy Burnitz, Colorado
J.D. Drew, Atlanta
Jermaine Dye, Oakland
Steve Finley, Los Angeles
Doug Glanville, Philadelphia
Tom Goodwin, Chicago Cubs
Juan Gonzalez, Kansas City
Rusty Greer, Texas
Ben Grieve, Chicago Cubs
Lenny Harris, Florida
Gabe Kapler, Boston
Ray Lankford, St. Louis
Ricky Ledee, San Francisco
Quinton McCracken, Arizona
Magglio Ordonez, Chicago White Sox
Mark Sweeney, Colorado

Designated hitters
Marty Cordova, Baltimore
Edgar Martinez, Seattle
David Segui, Baltimore
Ruben Sierra, New York Yankees

Pitchers
Terry Adams, Boston
Andy Ashby, San Diego
Pedro Astacio, Boston
Armando Benitez, Florida
Doug Brocail, Texas
Dave Burba, San Francisco
Paul Byrd, Atlanta
Chris Carpenter, St. Louis
Rheal Cormier, Philadelphia
Matt Clement, Chicago Cubs
Omar Daal, Baltimore
Valerio de los Santos, Toronto
Elmer Dessens, Los Angeles
Shawn Estes, Colorado
Jeff Fassero, Arizona
Chris Hammond, Oakland
Roberto Hernandez, Philadelphia
Todd Jones, Philadelphia
Al Levine, Detroit
Cory Lidle, Philadelphia
Jose Lima, Los Angeles
Esteban Loaiza, New York Yankees
Matt Mantei, Arizona
Jim Mecir, Oakland
Dan Miceli, Houston
Kevin Millwood, Philadelphia
Terry Mulholland, Minnesota
Jeff Nelson, Texas
Robb Nenn, San Francisco
C.J. Nitkowski, New York Yankees
Russ Ortiz, Atlanta
Troy Percival, Anaheim
Jay Powell, Texas
Brad Radke, Minnesota
Dennys Reyes, Kansas City
Shane Reynolds, Arizona
Todd Ritchie, Tampa Bay
Glendon Rusch, Chicago Cubs
Rudy Seanez, Florida
Aaron Sele, Anaheim
Paul Shuey, Los Angeles
Steve Sparks, Arizona
Ismael Valdez, Florida
Todd Van Poppel, Cincinnati
Ron Villone, Seattle
John Wasdin, Texas
Bob Wickman, Cleveland
Paul Wilson, Cincinnati
Jaret Wright, Atlanta
Esteban Yan, Detroit
Jeff Zimmerman, Texas

Nem lennék meglepve ha egy infieldert is behúznánk a listáról. A hírek szerint Cairo úgynézki marad cserének és Jeter meg A-Rod mellé jöhetne még vki. Nem bánnám ha pl Beltre, Renteria vagy Glaus jönne.

És egy jó free agent játék

stero Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1950

Jövőre :)))

Március végén majd. 30-31 körül szokott. Az utóbbi években elvitték az idényitót külföldre. Ez a szezon Japánban kezdődött.

De még nincs vége a szezonnak emberek. Az MLB All-Stars megint játszik a Japán liga legjobbjaival.

Clemens to start Japan opener
Előzmény: ivanandras (1949)
ivanandras Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1949
mikor kezdődik az új idény ?
JAX Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1948
szegab Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1947

Szia Zsu!

Pöti-t én is nagyon sajnáltam, persze Rocket Roger-t is. Közben eszembe jutott mégegy nagy kedvencem. David Cone. Emlékszel rá? Épp most néztem meg a történelmi 99-es Perfect Game-t. :) Ja és azon a meccsen pont Havier Vazquez volt az LP dobó. :) Szóval szerettem Őt is nagyon. Szimpatikus sportember volt. Azért vannak még most is ilyenek a Yankees-ben. :)

Előzmény: Zsuu (1941)
nagylangi Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1946

A szamomra emlekezetes/tortenelmi momentumokat vetettem fel. Lehet ui. hogy ha nem is tekinted tortenelminek Santana brutalis szezonjat, Edmonds leaping sok catch-et vagy azt amit Ortiz muvelt a post-seasonban, en ugy gondolom hogy 10 ev mulva tobben fognak ra emlekzeni mint mondjuk Todd Zeile "tortenelmi" 2000. utesere. :)

A Babe Ruth/Bonds vita meg ugyis a vilag vegteig eltart... ez gyakorlatilag Ted Williams/Hank Aaron stb. ota igy megy, hogy Babe Ruth ennyivel jobb, meg annyival jobb. Az egesznek semmi ertelme, ui. az a 70-80 ev differencia annyi valtozast hozott, hogy nem lehet osszehasonlitani Bonds es a Babe teljesitmenyet. Mas volt a pitching, mas volt a parkok merete, sot az is lehet, hogy akkoriban Ruth ugyanugy "kokszolt", mint ma az MLB-jatekosok 85%-a. :) Amugy sem a kokszon mulik, nezd meg Canseco mire ment vele...

Mindket uriember fenomen es legenda. Ez az en velemenyem.

Előzmény: uh (1938)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1945
„Pete Rose 1985. szeptember 11-én érte el pályafutásának 4192. ütését, és ezzel megjavította Ty Cobb halhatatlannak vélt csúcseredményét. A rekord persze napok ót a levegőben lógott , a riporterek nonstop alapon nyüzsögtél körül Rose-t, városról városra, mérkőzésről mérkőzésre követték nehogy valamiképpen lemaradjanak a nagy szenzációrol.

Valami elektromos feszültség vibrált azon az estén a levegőben. Szeptember 11.én, éppen 57 éve annak, hogy Ty Cobb utoljára fogott ütőt a kezébe. A többnapos döglesztő kánikulát most ősziesen hűvös idő váltotta fel, mintha a természet is felakarta volna dobni a 44 éves öregfiút. Az egyik labdaszedő gyerek azt mesélgette társainak, hogy mit mondott Rose a riportereknek.

- Remélem ma sikerül. Már csak a ti érdeketekben is, haverok. Legfőbb ideje, hogy visszamehessetek a családotokhoz.

Amíg a jelenésemre vártam, elbeszélgettünk a többi lasztival. Ha ma sikerül a 4192. ütés akkor egyikünk hallhatatlanná válik. A nem történelmi jelentőségű labdák élete meglehetősen cudar. Egy-két ütőt elviselünk, aztán egy vödörbe dobnak bennünket, és akkor már csak az edzésen kerülünk napvilágra, ott is csupán egy-két napra. Végül valamelyik kiscsapatnál kötünk ki, és ott addig püfölnek minket, amíg csak szakadozni nem kezdünk.

Rose az első szett vége felé került sorra. Weyer, a játékvezető benyúlt a vászonzsákba, kihalászott engem, és odadobott Eric Shownak, a San Diego dobójának. Olyan izgatott voltam, hogy csaknem szétrepedtek a varrataim. Köröskörül már mind a 47237 szurkoló talpon volt. Pete nevét énekelték, sálakat, zászlókat lobogtattak.

Show alaposan megcsavart. Már már elsuhantam a kiindulópont jobb oldala felett, amikor Pete valósággal nekem ugrott. Láttam a botjának villanását, aztán, bumm! a középpálya bal oldala felé repültem. Már a levegőben láttam, hogy a tribünökről szerpentin és konfetti kezd záporozni, a tömeg üvöltése fülsiketítő volt. Carmelo Martinez előtt értem talajt, magasra pattantam az astro turfról, Martinez felnyúlt, éppen, hogy elcsípett aztán Gary Templetonhoz, a beállóshoz hajított.

Tűzijáték kezdődött, színes rakéták szálltak magasra, és a hirdetőtáblán hatalmas számokkal kezdett el villogni az örömhír: 4192! Mindenki a pályára özönlött. Rose csapattársai és az ellenfél játékosai is valamennyien. Tony Perez ért oda elsőnek.

-  Na végre! – kiáltott – Huszonhárom éve vártam erre! Bejött Marge Schott, a Reds tulajdonosa is. Megcsókolta Pete-et majd a bejárat felé intett. A kapu kitárult, és egy vadonatúj tűzpiros Corvette gördült be PR4192 –es rendszámmal.

Aztán mindenki kivonult, és Pete egyedül állt a pálya közepén. A közönség ujjongása egy pillanatra sem szűnt. Rose-on látszott, hogy nem tudja mit kezdjen magával. Felemelte a mutatóujját és az égre nézett. Mosolygott, mintha felismert volna odafenn valakit. Talán az édesapját. Vagy Ty Cobbot.

Aztán elkezdett sírni….”

stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1944

„Pete Rose 1985. szeptember 11-én érte el pályafutásának 4192. ütését, és ezzel megjavította Ty Cobb halhatatlannak vélt csúcseredményét. A rekord persze napok ót a levegőben lógott , a riporterek nonstop alapon nyüzsögtél körül Rose-t, városról városra, mérkőzésről mérkőzésre követték nehogy valamiképpen lemaradjanak a nagy szenzációrol.

stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1943
Kihagyom :-PPPP
Előzmény: szegab (1942)
szegab Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1942

Ha valamelyik Red Sox FAN-t érdekli, holnap lesz ottani idő szerint délelőtt 10-től a bajnoki felvonulás és parádé. Élőben is lehet nézni az MLB.com-on. :-)

Red Sox parádé szombaton.
Zsuu Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1941

Sziasztok!

Bocsi, de eddig nem volt időm beírni! Gratulálok a Bostonnak, már régen megérdemelték, hogy nyerjenek. A Yankees Pöti eladásával magára húzta az átkot úgy kb. 86 évre :-)).  Bár, ha a BoSox eladja Pedro-t, ahogy Stero írta?... Én mindenestre babonás lennék a BoSox tulajai helyében.

Carlos Beltrant viszont nem adjuk a Yankees-nek!

Ja, még vmi, idézet 2003.12.12-i beírásomból Pöti (Pettitte - 4 t-vel!) szerződésével kapcsolatban:

"Ha én lennék a felesége, már régen elfogadta volna a BoSox 54 milkás ajánlatát..."

Tegnap olvastam, hogy Clemens 99% , hogy visszavonul. Még mindig van 1%, hogy Hawaii-n meggondolja magát :-)). Nagyon fogom sajnálni, ha tényleg a visszavonulás mellet dönt, bár nem tudom, hogy lenne-e benne még egy ilyen jó idény. Ha ő nincs, az Astros közelébe nem jut a rájátszásba se. Egy Cy Young-ot azért megérdemelne Rocket.

uh!

Mi a 3. atlantai esemény? Ha Madduxomra gondolsz, ő már nem az. Esetleg Ichiro? Ő nem Seatle? Tényleg, hány Ichiro van?

hockey!

Most már beugrott, hogy ki az a Steven Tyler. Liv Tyler apukája! :-))

Zsuzsi

fighting Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1940

Egyetértünk!

Szerintem is valamilyen szinten mindenki doppingol!

Ahogy lassan már klasszikus Sipitől a TDF közvetítésből - "ne gondolja senki, hogy kenyéren és vizen mennek fel a hegyre"-ezek után szvzs Barry telenyomhatta volna magát a legszuperebb THG-vel is, ha nem lett volna érzéke a játékhoz!

S most őszintén ki tudja, hogy a dopping hány plussz HR-t jelenthetett.

700 felett jár, 42 éves ha minden igaz.

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezt mind a doppingnak köszönheti, mert annak már megbocsásson, de az agya doppingolásra szorul!:)))))

Persze azt is elfogadom, ha életében egy mg tiltott szert sem vett volna magához, akkor most csak valahol 600-700 között járna!

Na szvsz az sem kutya!

Előzmény: stero (1939)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1939

Elnézést ha erősen fogalmaztam.

A koxolásról pedig az a véleményem, hogy én teljesen legálissá tenném nem csak itt hanem minden sportban. Mindneki csinálja vagy így vagy úgy és  vki megbukik, vki nem. A koxolók úgyis az ellenőrök előtt járnak mindíg. Sakknyelven szólva ők vannak mindig fehérrel és egy lépéssel előttük járnak. Pl a vérdoppingról is tudták már közel húsz éve , hogy létezik mégsem tudták kimutatni csak az elmúlt pár évben. Alapjában véve egy vitaminkészítmény de bármi más is doppingnak számít szerintem ami a teljesítményt fokozza. Az egészségével meg mindenki számoljon el húsz év múlva  úgy ahogy akar saját felelősségére.

uh Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1938

Vic Wertz vs Willie Mays valoban az egyik legemlekezetesebb, de nem diving catch. Bar az "Edmonds catch"ekre is csak ramondtam, hogy diving, nem tudom melyekre gondolt aki felvetette.

Koszonom, hogy minosited a velemenyemet.

fighting: azt nem tartom korrektnek, hogy egy koxolo szupertehetseges jatekost a legendas Babe Ruth-hoz hasonlitson barki is, marpedig Bonds szamszeruleg hamarosan meg is elozi.

A koxolas eppen olyan csalas, mint a fogadas, nem jobb, nem rosszabb. Bizonyos erdekeltsegek miatt az MLB-ben viszont sz*rnak ra.

stero, vagy barki: irjatok be nyugodtan, hogy de Barry nem koxol, hanem telente nagyon kemenyen dolgozik a gymben es csak legalis, over-the-counter cuccokat tol.

(Megigerem, hogy erre nem reagalok a kovetkezo 200 hozzaszolasban, nem akarok flamelni.)

Craig Neff, Readers' Digest igen, legyszi' egy linket vagy ha nincs, akkori copy. Mindenkinek jar egy ingyen scrollbar, ha tul hosszunak talalja.

Előzmény: stero (1935)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1937
Ez igen elmés hosszászólás volt. Igazi IQ bajnok vagy. Nem csak ez hanem sok-sok kosaras bábú is így van megcsinálva. Vehetsz magadnak még egy párat ha erről te csak erre tudsz asszociálni.
Előzmény: uh (1936)
uh Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1936

off

errol jut eszembe, amit egy szlengszotarak gyujtemeny oldalon olvastam a magyar szotarban (azota sajnos bezart az oldal):

A lofasz a seggedbe a torok idokbol szarmazik, es pontosan ugy szol, hogy "lopat a seggedbe", ugyanis a lopat torokul karot jelent, a karobahuzas pedig "divatos" kivegzes volt akkoriban.

on

Előzmény: stero (1934)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1935

"- diving catchek mindig vannak, ez nem tortenelmi"

A legtörténelmibb Vic Wertz vs Willie Mays

"- Barry Bonds szerintem nem melto arra, hogy a baseball tortenelmbe bekeruljon. Akkor mar inkabb Pete Rose."

Szerintem ez q nagy baromság amit írtál. Először is Bonds elég sok mindent letett az asztalra 700HR, MVPk, etc. etc. felesleges bele menni mindenki tudja. Egy dolog hiányzik neki az arnygyűrű. De ezt sokan hajszolták és vonultak úgy vissza, hogy nem lettek sohasem bajnokok.

Rose az már érdekesebb. Rookie of the year, 1 MVP, 1 WS MVP +  legtöbb hit. Ez van a mérleg egyik oldalán. A másikon pedig a legfontosabb szabály megszegése ami profi sportolókra vonatkozik az USAban. Fogadásokat kötött a saját csapata meccseire. Emiatt örökre eltiltották mindenféle sporttevékenységtől. Lesheti, hogy mikor fog bekerülni a HOFbe.

Viszont egyszer olvastm róla illetve vele kapcsoltban egy nagyon jó cikket. Mikor megjvította Cobb hit recordját Craig Neff a Readers' Digest szakírója a labdával meséltette el a történetet. Ha vki nem ismeri akkor esetleg bekopizom mert egy kicsit hosszú.

Előzmény: uh (1932)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1934

Nagyon ott van mindkettő, annyira klasszikus Jeter mozdulat, hogy a McFarlane's is így örökítette meg egyszer. Sőt már láttan ilyen sziluettes logót a mint anno Jordantől.

Előzmény: szegab (1926)
fighting Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1933
Mi a baj Barry Bondssal?
Előzmény: uh (1932)
uh Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1932

- Big Unit ***** a legjobb.

- diving catchek mindig vannak, ez nem tortenelmi

- Barry Bonds szerintem nem melto arra, hogy a baseball tortenelmbe bekeruljon. Akkor mar inkabb Pete Rose.

- Griffey OK

- Gagne OK

- ???

- Expos :(((

- amint megszabadulnak Sosatol, drukkolni fogok nekik. Micsoda bunko! Olvastatok, mikor lelepett a meccsrol, mert ugy latta, hogy mar nincs eselyuk? Es azt hazudta, hogy a 7. inningben, pedig a biztonsagi kamerak szerint mar az elejen (nem emlexem, de kb 2. inn.)

- :)))

- hihetetlen

postseason: ezek nem tortenelmiek, de a 17 game hitting streak igen.

Na, en is egy "hazait": a Mariners, miutan 3 ev alatt otbb mint 300 meccset nyert, iden 1 hijjjan 100-at veszitett. :(((

Előzmény: nagylangi (1920)
uh Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1931
Az a szakadas tok ugy nez ki mint egy hal. Nem ertettem, mi a fenet keres ott.
Előzmény: stero (1923)
fighting Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1930

Ja és csak annyit, hogy az Arizona nem is wild card-os volt.

Abban az évben a St. Louis volt a wild card team!:)))))))

Előzmény: stero (1924)
Zivos Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1929
Ertelmesen nem tudok hozzaszolni, de olvasgatni szoktam a forumot :-).
Előzmény: stero (1928)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1928
Örülünk, hogy itt voltál :-PPPP
Előzmény: Zivos (1927)
Zivos Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1927
Es hogy jon ide az Amerikai foci (LEGCSODÁLATOSABB SPORT) :-).
Előzmény: szegab (1922)
szegab Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1926

Ja ezt még kihagytam. :-) Az előzőnél már csak ez szebb. Csodálatos ez a videó is!!!

Nézzétek meg ezt is. Megéri.

Jeter nice play
szegab Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1925
Igen ez nekem is az egyik kedvencem, de nézzétek meg ezt is.
Szerintem az egyik legszebb jelenet 2004-ben Jeter-től. :-)

Jeter top play
Előzmény: stero (1923)
stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1924

Idézet a mai Nemzeti Sportból:

"A Boston Red Sox - az Arizona Diamondbacks és a Florida Marlins után zsinórban a harmadik csapat, amely szabadkártyásként nyeri meg a World Seriest"

És közben az Anaheim mit csinált? :o)

stero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1923

Jeter - catch vs Boston. Kicsit hazahúzok :))

szegab Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1922
Hiába sokfélék vagyunk viszont mindnyájan a LEGCSODÁLATOSABB SPORTOT szeretjük a világon. :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!