Keresés

Részletes keresés

k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 280
Ha néhány extra funkciót akarsz használni a CDRWIN-ből (3.8A), akkor ajánlom a Nero-t, azt is fel fogom holnap tölteni.
Még néhány érdekességgel szolgálhatok:
Sound Forge 4.5c
Sonic Foundry Noise Reduction 2.0
QSound Labs Qtools & iQfx
Cool Edit Pro 1.2
Cakewalk Audio Pro 8.0
stb. stb. stb.
Küldesz egy üres CD-t, felírom őket.
Előzmény: Z music factory (278)
Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 279
k gergőnek !

Most töltöttem le a discjugglert de valamilyen
"serial numbert"-kér, ezt hol találom meg???

"Z"

Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 278
Szerintem nem olyan sz*r a CDRWIN. Én audio mixeket meg psx progikat szoktam vele csinálni csak nekem az a baj, hogy szerintem egy régi verzió és csak 2x-esen tudok vele írni, pedig más programokkal mint pl.:easy cd, Win on cd ezekkel meg 4x-esen is tudok.
A Disc Jugglert meg éppen ebben a pillanatban töltöm le arról a címről amit te írtál le régebben.

De azért ha feltöltenéd a szerveredre a CDRWIN akkor az nagyon jó lenne. Le is szedném pénteken.
Ja és hogyha meglenne esetleg a Soundforge valami ujabb verziója az is nagyon jól jönne.

Előre is köszi: "Z"

k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 277
Mondjuk én a CDRWIN-t helyedben nem használnám, mert sz*r, amúgy nekem megvan.
Lehet, hogy majd feltöltöm holnap az ftp szerveremre, oda, ahol a WinOnCD és a DiscJuggler is található. (ld. előző hozzászólásaim)
Előzmény: Z music factory (275)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 276
Nem aszontam, hogy nem jó, csak azzal nem lehet wav-ot csinálni, és az kellemetlen, mert válogatás CD-t és MP3-mat nem lehet vele csinálni. Másolásra természetesen tökéletes. De tud on-the-fly is, akkor nem ír image-t.
Előzmény: Rettenet (274)
Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 275
Nem tudja esetleg valaki, hogy honnan lehetne letőlteni a CDR-WIN 3.8-as full verzióját?
Megköszönném!
Rettenet Creative Commons License 1999.11.16 0 0 274
És miért nem jó neked az a CD image?
Előzmény: k_gergo (272)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 273
hORK: Még annyit, hogy grabbelésnél pedig 8x, tehát a max sebessége az írómnak.
Ha neked egyszeresen író DiscJugglered van, akkor az az ingyenes verzió.
Előzmény: hORK (270)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 272
Vki: Nem gondolod, hogy annak a másiknak kéne inkább nicket változtatnia?
Hát a jelzések területén tényleg elég nagy kavar van, de amit leírtam, hogy nagy B vagy kis b, az egy íratlan vagy írott (már írott, mert leírtam... :) szabály.

hORK: Én mindig 4-szeresen írok, kivétel amikor rohadt töredezett vagy ősi lassú vinyóról. Az a DiscJuggler annyiszorosan ír, ahányszoros a CD-íród, és akár 32-re is egyszerrre. Remélem megfelelő... :)

amigatya: Nemtom, én sosem szoktam túl karistosat (persze azért valamennyire karistosak, de nem 4 m mély és 322 km hosszú csík) grabbelni, az on-the-fly MP3 tömörítés jobban van megoldva az Easy CD-DA Extractornél, azért használom azt. Nem tetszik az Audiograbberben, hogy csak ASPI-n keresztül tud kommunikálni a CD-vel és a Win32-t nem kezeli (NT alatti módszer és gyorsabb). Bár van ASPI-m, szóval működni működik. Nekem eddig az ECDDAE még sosem csinált úgy hibát, hogy ne adott volna hibaüzenetet. De az, hogy jól grabbel, lehet, hogy csak annak köszönhető, hogy a CD-íróm jól olvas. Az Easy CD-DA Extractornél a Sector Synchronization nincs alapértelmezésben bekapcsolva, próbáld meg bekapcsolt állapotban a grabbelést!
A legjobb audiograbbelés a DiscJugglernél található, de az meg nem ír wav-ot, csak CD image-t.

vki Creative Commons License 1999.11.16 0 0 271
Valoban, koszonom a helyesbitest. A durvan 2 MB/sec 2 MB/min-nek ertendo (es tenyleg valamivel kevesebb annal).
OFF
Az MB/mb/kb/Kb/kB stb. dolgokban eleg nagy kavar van, es szerintem ahany haz, annyi szokas. SI prefixumknet a mega nagy M, a kilo kis k. Ha nagy K-t irok, akkor 1024-szeresre gondolok, na de a meganal (giganal)?!
ON
A zenei CD iras es grabbeles sebessegenek kerdeseben sok forumon heves vitak dultak (es talan meg most is dulnak). A legbiztosabb, hogy kiprobalod tobbfelekeppen, es utana azt a modszert hasznalod, ami a fulednek a legkedvesebb. (Mivel masok velemenyet kerted, nekem semmi bajom a 4x-en irt zenei CD-kkel, de ezert nem kell megkovezni! ;-).
Udv,
v(ala)ki
Ps. Talan nicket kene valtoztatnom, mintha lattam volna egy Vki nevezetu uriembert is...
Előzmény: k_gergo (266)
hORK Creative Commons License 1999.11.16 0 0 270
Hahho
Audio grabbelesnel _es_ irasnal is ajanlatos lassan (pl. 2x) nyomatni a cdt?
k_gergo: ez a DJ enged 1X-nel gyorsabban irni amit a sitera feltettel?
amigatya Creative Commons License 1999.11.16 0 0 269
k_gergo: Nekem nem jött be az Easy CD-DA Extractor-t... teljesen hibásan grebbeli a karcos lemezeket, még a track-ek kezdetét és végét is elbarmolja... borzalom. És ez is b@szik jelezni, hogy hiba volt grebbelés közben... Marad az AudioGrabber... ez toronymagasan a legjobb grebbelő amit használtam minden szempontból! Azért köszi a tippet! ;-)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 268
A WinOnCD 3.6 Power Edition már elérhgető a következő helyen: http://www.k-gergo.dhs.org/CDWrite/WinOnCD.exe
Aki ragaszkodik az FTP-hez, az az előző hozzászólásomban észrevehető séma alapján ftp://ftp.k-gergo.dhs.org/wwwroot/CDWrite/WinOnCD.exe címről is letöltheti.
Tök mindegy, hogy www. vagy ftp., mivel ugyanaz a szerver, a http:// ill. az ftp://-en van a lényeg.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 267
A DiscJuggler V1.05.393-FTU mán elérhető itt és most: http://www.k-gergo.dhs.org/CDWrite/DiscJuggler.exe
Csak azért van http-n és nem ftp-n, mert a fránya IIS 4.0 nem tudja az ftp esetében a resume broken downloads funkciót, de a http-nél igen. Hamarosan (remélem) áttérünk WarFTPd-re.
GetRight ajánlott a letöltéshez!
(Ha valaki mindenáron ftp-n keresztül akarja leszedni, az a ftp://www.k-gergo.dhs.org/wwwroot/CDWrite/DiscJuggler.exe címet látogassa meg. Fontos, hogy a wwwroot egy láthatatlan könyvtár és nem is tudtok belemenni, csak közvetlenül a /wwwroot/CDWrite/-ba.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 266
Hopp... Egy hiba mégis van vki válaszában, méghozzá nem 2 MB/sec-et akart írni, hanem 2 MB/min-t. Szerintem csak figyelmetlenségből írt sec-et, mivel előtte 60-nal beszorozta, meg hát a kérdésben perc volt. Amúgy tökéletes, bár annyit hozzátennék, hogy 15360 kb/min, azaz 1920 KB/min, azaz 15 mb/min, azaz 1.875 MB/min... (ha nagybetű, akkor byte, ha kicsi, akkor bit, ez egy megállapodás)
Amúgy tudjátok, hogy mi a különbség a disc és a disk között? Nem ugyanazt jelenti ám!
A disc optikai lemezt jelöl (compact disc, mini disc), a disk pedig mágneseset (hard disk, floppy disk).
Előzmény: k_gergo (265)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 265
Vki válasza perfekt, úgyhogy a kérdésedre nem válaszolok...
Amúgy várom, hogy kipróbáld, és kíváncsi vagyok a tapasztalatodra.

Hogy megsajnáljon mindenki, és kipróbálja az ötletemet, hamarosan mindenki számára elérheővé teszem a DiscJugglert és a WinOnCD 3.6 Power Editiont meg a Nerot meg a cdrwint (ezt mondjuk személy szerint utálom).

Előzmény: morpet (263)
vki Creative Commons License 1999.11.15 0 0 264
Bar nem nekem cimezted a kerdest, azert valaszolok. :) A 256 kbps azt jelenti, hogy 256 kilobit masodpercenkent, azaz egy perc alatt 60*256 kbit=60*32 kbyte, azaz durvan 2 MB/sec.
Előzmény: morpet (263)
morpet Creative Commons License 1999.11.15 0 0 263
Én ki fogom próbálni hamarosan, de a többi topichozzászóló eddig nem rajongott az ötletért.

Viszont Gergő, megírnád, hogy egy perc zene 256 kbs bitráta esetén hány mega?

Előzmény: k_gergo (262)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.14 0 0 262
Télleg senki? L
k_gergo Creative Commons License 1999.11.13 0 0 261
k_gergo Creative Commons License 1999.11.12 0 0 260
Bocsánat, előző hozzászólásomban egy idézőjel lemaradt a link végéről és emiatt kicsit korcs lett az egész. Helyesen (legalábbis remélem :)):

Aki kipróbálta már az audio/data kevert két- vagy többsessionös CD-írási módszeremet, az írjon vagy e-mailben vagy ide a topicra, számoljon be a tapasztalatairól, érdekelne. Köszönöm. Én az említett módszerrel még csak 4-5 CD-t írtam, de egyikkel sem volt baj, tökéletesen ment.

k_gergo Creative Commons License 1999.11.12 0 0 259
Aki kipróbálta már az audio/data kevert két- vagy többsessionös CD-írási módszeremet, az írjon vagy ide a topicra, számoljon be a tapasztalatairól, érdekelne. Köszönöm. Én az említett módszerrel még csak 4-5 CD-t írtam, de egyikkel sem volt baj, tökéletesen ment.
Rettenet Creative Commons License 1999.11.11 0 0 258
A DVD szabvány a jelen pillanatban még nem szabvány az a baj. illetve az, de van belőle vagy 2-3 darab és ezek nem igazán kompatibilisek egymással. Majd a későbbiekben megjelennek olyan olvasók is, meg írók is, amik mindegyiket ismerik, de arra még várni kell. Az, hogy a DVD olvasók nem olvassák az írott DVD-RAM lemezeket, az egyrészt ennek, másrészt pedig annak köszönhető, hogy bóvli az egész amit a nép nyakára sóznak(a lemezekkel az élen).
A DVD video pedig elvileg nem másolható, mert kódolva van valami eljárással. gyakorlatilag pedig már megjelent olyan szoftver, amivel fel lehet ezt törni és így át is lehet másolni ezeket az anyagokat. Aki mostanában DVD-RAM-ot vesz, az csak azért vegye szerintem, ha olyan sok adatot akar archiválni, vagy saját videókat akar készíteni. De még így is kell vele várni véleményem szerint legalább 1 évet.
Előzmény: k-jame (255)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.11 0 0 257
Egyáltalán nem off-topic, amit írtál.
DVD sajnos még alig-alig elterjedt (főleg a DVD-író) — Magyarországon. Szépen hangzik, hogy millió fölötti eladású a Matrix DVD, de ez a szám nem magyarországi adat.
Szerencsésnek tarthatod magad, hogy nálad van és használhatsz is egy DVD-írót!
Sajnos segíteni nem tudok, és nem is lesznek sokan magyarok, akik tudnak ebben segíteni... (egyelőre, később javulhat a helyzet)
badmad Creative Commons License 1999.11.11 0 0 256
Nem tuti infó, de úgy tudom, az asztali DVD olvasók nem tudják lejátszani az írott lemezeket, és a gyári DVD lemezek nem is nagyon másolhatóak. ÁLLÍTÓLAG!!!!!!!
k-jame Creative Commons License 1999.11.11 0 0 255
Hali

ha offtopicnak minősül, akkor felejtsétek el

Kaptam kölcsönbe egy Yamaha DVD-Ram író/olvasó ketyerét. A használata nagyon könnyű (mint egy zip drive)
-
Tudna valaki bővebb infót róla (lehet-e normál dvd lemezt lejátszani az ilyen masinákon, vagy egy írható lemezt fogadja-e a sima dvd) Nincs dvd-m és semmi ezirányú tapasztalatom

Jame

amigatya Creative Commons License 1999.11.11 0 0 254
morpet: a WinOnCD-t felejtsd el az ASUS 34x-essel! Borzalmas, hogy nálam is mit művelt!!! Amúgy ezen kívül nincs vele probléma, csak még egy, de az hatalmas.... mégpedig, hogy nem olvassa a CD-RW lemezeket.
A 'zenére szánt' CD-R lemezeknek, azért lényegesen jobb a fényvisszaverő tulajdonsága!
k_gergo Creative Commons License 1999.11.10 0 0 253
Aki valamit is akar csinálni zenével, az látogasson el ide:
http://here.at/freesound/
MP3 Pro Club
Király hely, linkek mindig működnek.
A levlistára fel kell iratkozni, mivel ha változik az URL-jük (és ez gyakran megtörténik), ezen értesítenek, meg új progikkal is itt menőznek. Egy sima filterrel elkerülhető, hogy idegesítő legyen, egy elkülönített mailboxba kell átirányítani, ott senkit nem zavar, de megvan, ha kell.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.10 0 0 252
Talán nem a trial versiont kellett volna használnod...
Előzmény: Mike (251)
Mike Creative Commons License 1999.11.10 0 0 251
Vegul is, ahogy gondolod... :) A DiskJuggler-t meg csak egyszer hasznaltam, beallitottam ugye , hogy 4x sebeseggel irjon, mire o kozolte "Forcing 1x" kituno, gondoltam.
Egyebkent masolni a Plextor Discdupe-pal szoktam.

Udv, Mike

Előzmény: k_gergo (250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!