A gyújtogatók természetesen megint komenista vagy zsidó ügynökök, hiszen ebben az országban a jobboldalon nincsenek hülyék. Ha mégis lennének, lásd az első mondatot.
"Nehéz lesz rendbetenni ezt az országot olyanokkal, akiknek az a legnagyobb baja, hogy a kisebbségek elnyomják őket."
Nyílván nem olvastad a topikot, ha a problémát ekként summázod. A gyújtogatók hovatartozását meg nem kéne addig prejudikálni, amíg nincsenek meg a tettesek...
Az 1518.-ban írt egyetlen vérmagyart, azt viszont nem általánosító módon tette sztem, ezért nem szóltam. Megkérlek, adj linket, hol vérmagyarozott még ezen kívül? De ne itt, hanem a kérésekben. Köszönöm! A rendreutasítás pedig a vélt sérelmed megtorlásaként megírt köcsögözésért volt.
Nehéz lesz rendbetenni ezt az országot olyanokkal, akiknek az a legnagyobb baja, hogy a kisebbségek elnyomják őket. Meg olyanokkal, akik az első vélt sérelemre gyújtogatni kezdenek.
Miután kitöröltetem veletek a legvéresebb szájú magyargyűlölő egyik ocsmány, magyargyalázó hozzászólását a sok közül, idejössz engem rendreutasítani?!
Egy ilyen típusú hozzászólásért, ha az nem magyargyűlöletet fejez ki, azonnal bárkit véglegesen kitiltanak, és te még le sem mered írni ennek a gazembernek a nickjét?!
És természetesen, a kis szakadék – akiről valami rejtélyes okból kifolyólag szintén megfeledkeztél - vérszemet kapva tovább vérmagyarozik, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Igen. Erre nem lehet más magyarázat, minthogy olyan magas szinten műveled az iróniát, amit az olyan egyszerű kis magyarok, mint én is, már nem tudunk felérni ésszel... :--(((
Hihetetlen, hazajön az ember külföldről, és mit lát? Ezek a mucsaiak ilyen egetverő ostobaságokon vitatkoznak egymással, miközben a világ működő részében a valós gondokat próbálják megoldani. Ez az ország legalább 150 évvel le van maradva Európától.
De vicces vagy héber barátom, akkor én is viccelek egy kicsit, tudod mi lesz ha majd be kell tartani az állatvédelmi törvényt teljes mértékben még nektek is? Nem lesz több kóser vágás aztán vagy éhen haltok, vagy mehettek Telavivba birkát zabálni. Különben ajánlom szórakozás céljából a you tube videó elosztón található kóser vágásokról készült videókat, fene a gusztusotokat.
Az van a-z-ig de úgy is mondhatnám, hogy a putritól a parlamentig, mert mire is tesznek esküt a parlamenti képviselőink? Az ország érdekeit képviselik a legjobb tudásuk szerint, hm hm, nem tudom, hogy az volt e az ország érdeke, hogy a karvajtőke kezére játszák az ország vagyonát a módszerválltás óta módszeresen, de ez ugye már megtörtént. Most igyekeznek a vezetőink az országunkat tönkretenni, a lakosságot egymás torkának ugrasztani, és ezt a legjobb tudásuk szerint meg is teszik. Példák sokasága mutatja, hogy kettős mérce szerint ítélnek a bíróságok és kettős mérce szerint dolgozik a rendőrség is, hánynom kell attól ami ebben az országban folyik. Birka nép a magyar, elbéget még egy kicsit, párszor még megnyírják azután jön a sahter, ÉBRESZTŐ BIRKÁK JÖN A SAHTER
Kezdd te a diszkrimináció megszüntetését, mondjuk költözz le Tiszabúrára, élvezd az életet velük, fillérekért kaphatsz házat, mert valamilyen furcsa ok folytán ahol sok cigány van, ott mindig olcsók az ingatlanok.
Amúgy gondolom a szlovákok, románok, bolgárok is idegengyűlölők, hisz ott is vannak cigányok tömegével, és ott is csak gond van velük, mint mindenütt, ahol ottvannak.
Egy idegengyúlölő többség minden megtermeli a radikalizmust a kisebbségben is. Így volt ez az USÁ-ban is a négerek részéről 40-50 éve. Tessék megszűntetni a diszkriminációt minden szinten, s nem lesznek cigány radikálisok sem.
Csak meg kell nézni a myvipes,iwiwes cigókat... Már meg se lepődök a: "dzsalunk magyart ölni", vagy a : "mikor ölünk magyart" szövegen.DE UGYE MI VAGYUNK A KIREKESZTŐK?MI VAGYUNK RASSZISTÁK?
A cigányoknak járó segílyt miért nem lehetne másra költeni?Mi dolgozzunk rájuk?
Igenis van magyargyűlölet egy kisebbség körében.Ők jobban gyűlölnek minket,mint mi őket.MIÉRT? Mit ártottunk mi nekik?