Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Váltója nagyon jó. Én azt hittem kézi mert a motor hangja elhalkult vagy eltünt és megint halatszott a motorja de már érezhetően nagyobb fokozatban hajtotta a buszt a motor.
Kipróbáltuk az új hibrid volvot. Jó kényelmes csendes:) Úgynéz ki a belseje mint a csuklósoknak csak furcsa volt igy kicsiben. Semmi hangja nincs olyan mintha kéziváltós lenne de az autómataváltó úgy dolgozik. Mikor fékez és megáll olyan mintha leállna a motorja. Kivülről meghallgatuk a hangját mint egy taurus villanymozdony úgy indult el:) Pici zörgés volt a Széchenyi utcán de jó kis busz. Ez nem szintezi ki magát mint a mostaniak.
Az első 10db levegőgázos gép. Azok nagyon mennek, bár a ZF váltót utáljuk mert rángat.
(a karbantartás hiánya és a levegővel működtetett gázpedál miatt)
Az E-gázos gépek nem rángatnak de azok lomhák.
Utaztam a Volvóitokon. Nem lennének rossz gépek de a belső elrendezés elég idétlen és nincs rendes vezetőfülke amit súlyosbít a borzalmas tömeg a műszerfalon fekvő utasokkal. No meg a gyártás minősége....
Azért elfogadnék egyet azokból a "roncsokból" :)))
Azt írják hogy a villamos is áll és potólják busszokkal. Gondolom a Széchenyi utcán javitják a troli vezetéket és ezért kikapcsolták az áramot a felsővezetékből vagy a nagyerdei szakaszon fa darabok vannak.
Jó nagy vihar volt az este. Minket Halápnál kapott el KGE-002-vel jötünk semmit nem látunk még fa is volt azt úton. Buszvég vízalatt van buszok tolják a vízet az utasok a padon állnak mert olyan nagy hullámokat csinálnak. Józsai buszok kerülnek a 10, 32 is kerül 25-ös nem tudom hogy megy. Széchenyi utca lezárva DKV-s emberkék javitják a troli vezetéket 3 vagy 4 busz beragadt a fák közé de egyik sem sérült meg. Toronyháznál is van valami 4 tűzoltó kocsi van ottan. Trolik lehuzott szedővel járnak.