Van egy csomó sín és váltó, valamint néhány mozdony meg kocsi eladó.
TT régi verzió, de teljesen újak, még vagy 4 éve vettem őket, de azóta sem csináltam terepasztalt.
Rábeszéltek az új tipusra, ezért adom el.
Ha kell vkinek esetleg szóljon.
Árat az mondjon akit érdekel, nekem gőzöm sincsen mit ér.
A gazolajtolto allomas Faller gyartmanyu (igy 1/2 4 fele nem ugrik be a szama); es remelem mihamarabb sikerul rola kepet gyartanom...2 fekvo es 1 allo tartaly, nehany aprobb bode, sok cso + 1 tuzolto allvany - amit a leiras szerint hasznalhattak vizdarukent is.
Szia!
Merre fele laksz? Esetleg felmehetek a BR130-ért - persze elöször némi horvát benzint installálok a kocsiba, mert csak így éri meg. Ha másként nem egy bőrzén, de addig jegeld kérlek 130-at - Lajosnak úgy is tartozom, a köszöneten kivűl is. Milyen tipus a gázolajtöltő /régi PIKO-t már láttam/? Üdv: Zsolt
ui: mailt küldtem, ha tudsz válaszolhatsz arra címre
Az az igazsag, hogy legjobb lenne, ha csak Bp-re kellene felvinnem a modell/eket; a koltsegek miatt csak igy eri meg..
Megint itthon vagyok kicsit, epul a ket uj haz, befejeztem a gazolajtolto-allomast; gyartok rola majd par kepet es felteszem a tar-ra.
Voltam kint borzen, nem volt tul jo a kinalat. Mindossze egy 4-tengelyes teherkocsit vettem; meg ket hazat (de azokat a Modell&Hobbynal). Igy nem tudtam becserelni se a 130-at, se az E69-et. Ha valakit erdekelne esetleg, 4000Ft/darab aron megvallnek toluk!
Szia Lajos!
Nagyon köszi a cuccokat! Egy problémám van. Semm cím vagy ilyesmi ahová a zsetont küldhetném. Kérlek korrigáld e "hiányosságot". A posta csak egy égőt szúrt el ami nem is rossz arány. :))) A szénkefék egy része már be is ugrott a motorokba. Nem láttál véletlenül sima, nem menetes /olyan mitha bajonett záras lenne, kis pereme van fém rész végén/ izzót? Mégegyszer thanx!! Üdv: Zsolt
Lajos: már a felén túlvagyok, ami 2 és fél katalógust jelent. de ez csak a bescannel-és, a szerkesztés még utána jön.. szóval még pár hét biztosan lesz.
Sürgös segítség kellene!
FLEISCHMANN >Piccolo< "N" V100/BR212 alkatrészeinek katalogusszámaira lenne szükségem:
-Tengely (kerékkel+fogaskerék) kerékátmérő 6mm
-Egy 7/11 fogszámú hajófogaskerék
-Annak tengelye
-A motor
-A csiga
-és esetleg a többi fogaskerék
Akinek van ilyen mozdonya, annak talán van a dobozában alkatrészjegyzék. A segítséget előre is köszönöm.
sziasztok!
Postán voltam feladni a cuccot.
:-(
Boritek volt nallam csak a cucc maradt ki.
Tegnap feladtam.
Eddig Billy-t javitgattam.
Most mar vagyok.
Jo sok mindenrol kimaradtam.
Sajnos szombaton Jatekvasutazom(HEV).
Majd a kovetkezore kell elmennem.Ha marad valami!.
ja igen, igen.. bocs (és mindenki mástól aki írt)
szóval egy haverom kért meg, hogy adjam el, árat nem mondott, énnekem fogalmam sincs H0 árakról, úgyhogy monjatok ti, illetve majd szombaton (ugye lesz?) a börzére kiviszem, ott meg lehet nézni, aztán meglássuk.