Jaja, ez egy nagyon jó mondás! és diplomatikus a tökéletes nő megfogalmazására. Ebben a hirdetésben szerintem minden benne van. :))) Bocsi, a finom lelkületűektől
Azért az, hogy lassú a BKV, nem mindig állja meg a helyét... Vannak olyan útvonalak és időpontok, ahol autóval duplája a menetidő, mint tömegközlekedve... :o
Régen jártam ált. iskolába. :) De azért én abban nem lennék olyan biztos, hogy a magasabb rendű matematika értelmezés szerint a 0 az egy szám... :)) Erről az a kérdés jutott az eszembe, hogy: A semmi az van, vagy nincsen? :)
ha pedig bkv, akkor a bkv-én ér a nyugdíjszámítás, annyira lassú.
Ha villamost es metrot hasznalt valaki, csucsidoben akkor is elverte az autokat idoben. A busszal nem, mert az eleve lassu, plusz az autokkal egyutt all a dugokban (nem mindenhol van buszsav), de ha a korlatozasok miatt a forgalom nagyjabol 35-40 szazalekkal csokken, akkor a busz is szinte eleri a szemelyautos atlagsebesseget.
Tovabbi elony, hogy a tomegkozlekedes tele van jo nőkkel :-)
Nekem páratlanra... csak a moto páros, de én meg fázós vagyok...
Most jön az "össznépi cserebere " ?
Megkérdezem műszaki vizsgánál legközelebb, mibe fáj egy új páros rendszám?
Ha nekem dolgozni kell, s azt pont Bp.-en , akkor menni kell, helyettem nem fog demszki dolgozni, ha pedig bkv, akkor a bkv-én ér a nyugdíjszámítás, annyira lassú.
A kiesett jövedelmekről senki sem beszél, pedig az egészséget is lehet számszerűsíteni, meg az elllenkezőjét is (cigi+alkohol+drog+stb...)
Oké, de mondjuk holnapután én nem vihetek, hozhatok semmit a városból.:-))) Vagy holnap a céges autó aminek páratlan a számvégződése, kisem gurulhat a telephelyről???? Na ez azért érdekes lesz, ha a tanker sem jöhet ki.:-)))
Húúú, főnökömnek remélem páratlanra végződik a rendszáma.:-))) Lenne holnap egy nyugis napunk.:-))))
Nagyon sok dolgot nem igazán értek én. Ha én mondjuk felmentem volna a barátaimhoz a városba délelőtt, akkor most 0 óra 1 percig nem jöhetnék haza a páros számra végződő redszámos autómmal??? Mondjuk jól megszívtam mert mindkét autom rendszáma pároszámra végződik.
Vagy tegyük fel hogy éjszakára bekel mennem. Bemegyek majd reggel végzek, és nem jöhetek haza???
Nem lehet hogy kicsit átgondolatlan ez az egész??? Vagy pl. az áruszálitó kis teherautók?? Vagy ezentúl csak minden másnap lesz friss kenyér az üzletekben???
A női témához: Szerint az a baj velük, hogy egyiknél sem kompatibilis gyárilag a hardware a saját software-ével. :) Néha azt hisszük, hogy a hw csere a megoldás, aztán meg, hogy a sw csere. De nekem negyvenegynéhány év után az a sanda gyanúm, hogy a Teremtő eleve nem gyártott olyan példányt, ahol hibátlanul tud futni a sw a hw-en, ezért hiába is minden csere vagy tuning kisérlet. :)))
Igen ,ez is teljesen igaz, nekem még egy dobfékes volt az első szériából, hát azért annó nagyon szupi gép volt az.:-) Most is vár egy pont ilyen a pinyóban hogy össze lapátoljam és nosztalgiázzak egy picit.:-))) Ja , és akármilyen volt a súlyelosztás, meg lehetet szokni.:-))) Nagy pozitivuma a gépnek, hogy még itt vagyok és élek.:-)))
Én nem ragazkodom a 16V-hez. Évekig hajtottam egy 8V-s Megánt annak isteni volt a motorja. Persze sokkal jobban lehet és kel is pörgetni a 16V-t és szép is a hangja huzatásnál, de nekem jobban tetszik az alsó nyomaték. Mivel én fülre vezetek, vagyis a motor hangja az ami a döntő ,én jobban szeretem ha alul szépen húz.
De egyelőre annyi választ kaptam, hogy más a hengerfejük, az AGU nagycsatornás... De ezt passzolom, hogy mit jelent! :) Ettől menne jobban? :o
Nem tudom, de nem hiszem.
Az AGU es az AUM kozotti egyertelmu kulonbseg a vezerlesben van, az AGU bovdenes, az AUM elektronikus. Jobb a kornyezetvedelmi besorolasa is, es ezt gyakran a motorok megszeliditesevel erik el. A "regi" 101 lovas 1.6-osok is haraposabbak, mint az "uj" 103 lovasok....
Amugy van egy kifejezetten 1.8 20V Turbo topik, ott van egy par srac, aki minden ilyesmit fejbol nyom.
Jaja! Az még olyan igazi masszív autó volt! :o Valahogy onnantól kezdett el minden vékonyodni, könnyülni, műanyagosodni... 380000 km körül adtuk el, és még mindig nem volt motorikusan baja! Elég hihetetlen ez már... :o