HiMatiz!
Fél kettőre már itthon voltam Pécsen. Minden O.K.
A cimborák péntek szombat jönnek hozzánk. Szerintem dobnak egy hátast a cuccoktó. A BR130 és cool M62 már a nappali díszei. Egy bajvan... Csak ne láttam volna meg a Nohabot ott bőrzén :(((
Üdv:Zsolt
Morfondir, remelem hazertek a gepek :-)
Majd ird meg, hogy valik be az M62!
Lajos:az IC-k eleg olcsok, szerintem, de sok segedanyag kell a panelek epitesehez - igy egyutt mar kicsit dragabb lesz. Ajanlom a Hobbi Elektronika boltot, ott talalsz mindenfelet.
Szia Pali!
Mégegyszer ment a mail!
Szia Matiz!
Ezen a Net hozzáférésen nem győzők csodálozni! Melyik BR130 a kettő közül?
Pénteken hívlak du 6 felé.
T. asztaltársak! Tudja valaki, hogy lesz -e bőrze szombaton?
Üdv Mindenkinek:Zsolt
Szia Matiz!
Most olvasom a "Vasútmániások.." topicban, hogy a reptéren szolgálsz Kecskeméten.
Most akkor háromhétig ne is keresselek a BR130 miatt? Egyébként ezek szerint a laktanyában van NET? Mi a manó!!!
Üdv : Zsolt
ui: A vezénylésed mikor tudod meg /,hogy mikor jöhetsz haza/? Én is a légierőnél voltam, s nálunk hétfőnként volt szolgálat vezénylés.
Udv az Holgyeknek es Uraknak (Ezekbol a nickekkbol nem mindig lehet eldonteni.)
A topicolvasok segitseget szeretnem kerni.
Regi vagyam hogy epitsek magamnak egy terepasztalt. Vegre sikerult olyan helyzetbe kerulnom hogy meg is valosithatnam ezt a tervem, de mivel meg nem csinaltam ilyet nem igen tudom hogy hogyan kezdjek hozza. Utana neztem egy ket dolognak a neten es azt hiszem rajottem hogy egy N-es vasutat kell epitenem mert mas nem nagyon fer el a lakasomban. Ez idaig oke de hogyan tovabb...
Elore is koszonom.
Borsalino
Immár nem csak közvetetten, hanem regisztráltan is bejentkeztem a Fórumba. Némi információkkal szeretném segíteni az aktív vasútmodellezőket. Hírből már talán ismertek, mi próbáltuk be "becsempészni" a digitális terepasztal vezérlést Magyarországra.
A www.extra.hu/gpetya oldalon erről sok információt olvashattok.
Újdonság: A digitális vezérlő rendszer teljes fejlesztési dokumentációt szabad felhasználásra közzétettük ezen az oldalon. (kapcsolási rajz, SW, NYÁK terv, stb.)
Várom véleményeteket, esetleges felhasználási tapasztalataitokat.
én arra a kékre gondolok, aminek egy nagyvasúti dízel szolgál háttérképnek, és a sínre van rámontírozva a TT szerelvény.. vagy valami ilyesmi, és 1979/80 körüli talán az évjárata.
De ha másikfajta kék van, az is jó :)
Asszem nekem valami kék van.
Amikor azt a sok cuccost vettem pár éve, akkor adta /jahh, mármint eladta :)/ az eladó.
Kék a boríró, és TT katalógus, de pontosan nem tudom mikori, mert kb. azóta nem is néztem.
Holnap megkeresem ha érdekel, aztán befirkantom ide az évjáratot.
Szia, csihuhu..
épp most töltöttem le, köszi. Én 300 dpi-vel scanneltem, és 26 MB volt egy oldal (szóval nemtom hogy volt neked 1-2 MB 600dpi-vel, biztos az már jpg volt).
Sajna már nincs meg komplett lapok szintjén, csak maguk a képek, mert építek egy oldalt, azon lesznek rajta.
Hát talán 150 dpi, próbáltam 600-zal de úgy 1-2MB lett egy lap. Végül is a cél érdekében lehet nagyobb felbontással CD elbírja, holnap elkezdem. Más év járatúak is érdekelnek, ha valaki tud küldeni.
nekem küldhetnéd a katalógus-scant bármikor, érdekel. Illetve, maga a katalógus kölcsönbe esetleg még jobb lenne, mert ha csak 7 MB, akkor nem valami nagy felbontásban lehet scannelve.
JuliuS
Helló TT-sek!
Én egy középhaladó TT’s vagyok. Sajnos technikai problémák miatt (tűzfal) már csak itt tudok kommunikálni. De azért láttam a tar. és extra oldalakat is, nagyon tetszettek. Végig olvasva a topic-ot sok hasznos infót kaptam. Be scanneltem egy TT katalógust, úgy 18-20 éves a borítója lekopott de talán zöld volt. Ha valakit érdekel elküldöm zip-pelve egybe kb. 7 MB 44 db A4 lap, de szét is darabolom igény szerint. A TT jogutód honlapja www.hobby-shop.cz ,az árakat csak erős idegzetűek számolják ki, a Láng ehhez képest KÁNAÁN (de ezt ők nehogy megtudják)!!
Ha körülnézel a tar.hu/vasut oldalon, még van pár kép az asztalomról. A honlapomon van pár link, amin találsz igen nagy és igen szép asztalokról képeket.
Van egy csomó sín és váltó, valamint néhány mozdony meg kocsi eladó.
TT régi verzió, de teljesen újak, még vagy 4 éve vettem őket, de azóta sem csináltam terepasztalt.
Rábeszéltek az új tipusra, ezért adom el.
Ha kell vkinek esetleg szóljon.
Árat az mondjon akit érdekel, nekem gőzöm sincsen mit ér.