Most hétvégén, 3-án lesz, a 10-i elmarad "technikai okok miatt", aztán 17-én és 24-én lesz. Július-augusztus nyári szünet, szeptember 2-án lesz az első.
Angyalföldön, a Váci út mellett, a metró Forgách utcai megállójától úgy kétszáz méter (a Rákospatak felé, majd jobbra). Lomb utca és Rozsnyai utca sarok.
E44-es 5-6 ezerért megy. Attól függ, DR kivitelű 244-es (olcsóbb) vagy a ritkább DB kivitelű E44 sorozat. Van egészen olcsó Junior-kivitel (no felirat, 1 hajtott forgóváz), ez elég ritka és kb. 3 eFt.
Szerintem nagyon jó kis mozdonyok, erősek, szép kidolgozásúak. Váltott világítása is van. Amint villamosítom a pályámat, lesz ilyen gépem.
Hadd morfondírozzam. Olyan kár, hogy mire elérhetővé vált a Nohab HO-ban, addigra eltűnnek az igaziak... Úgyhogy szerintem ne tegyél alá futóművet. Vágd szét a kasztnit lángvágóval, és az orrát tedd oda egy bakterház mellé, amire írd rá: Közlekedési Múzeum...
Hi!
Elkezdtem dolgozni a terepasztalon, igaz még csak az asztalos munkákat csinálom, de a héten készen lesz. Valszeg Fuggerth sínek és váltok lesznek rajta az anyagi megszorítások miatt. Van egy kész M61 019 kasznim, szerintetek milyen futoművet lehetne alátenni ?
Más. Bőrze nyáron is van? Üdv:Zsolt
Engem is érdekelne a dolog N-ben, már ha nem zártkörű az esemény.
Itt szeretném kérni a kollegák segítségét:
1. mikor lesz az utolsó börze?
illetve
2. Van-é valakinek Bachmann-nal (N) tapasztalata?
(minőség, érték, börzeképesség)
Szia Matiz!
Megint szabadon? Ha már Kecskeméten vagy gondolom megnézed a hétvégi kiállítást.
Ha igen dobj ide pár sort please, hogy milyen volt.
T. Gödény kollega!
Az elöbb elfelejtettem a H0-t oda írni.
Üdv:Zsolt
Érdekelne-e benneteket összerakható mozdonykaszni-építőkészlet.
Rézből lenne, saját magadnak kellene összeraknil. Mint Pl. a repülőgépmodell-építőkészleteknél.
Milyen méretarányban érdekelne benneteket?
Lehetne N, TT, H0. Esetleg más is.
Ára: kb. 2 - 5ezer Ft között lenne.
Hosszú évek TT amatőr gyűjtögetése után szántam rá magam N építésre. Több helyen körbenéztem és szerintem használtban N-es leginkább csak régi Piko-ból és Mehanoból, nyugati elvétve.
A börzén legutóbb vásároltam is pár ilyet az alábbi árakon.
piko tartály 2 tengelyes: 4-500
piko tartály 4 tengelyes: 6-800
piko személyvagon: 1-1200
mehano tartály 4 tengelyes: 500
mehano mozdony (elég szakadtak): 2000-2800
arnold e és d mozdony: 18000
fleischmann d: 18000
HA VALAKINEK A KEDVES KOLLEGÁK KÖZÜL AKAD ELFEKVŐ N-ES KEDVEZŐ ÁRÚ AKÁRMIJE ENGEM ÉRDEKELNE.
Úgy látszik ez alatt az idő alatt tényleg sok minden változott... az ára kicsit mellbe vágott ugyan de ha kell a srácnak nem tudok mit tenni... Köszike majd utánanézek
Hát, 10 év alatt sok minden történik. A Deák modellsport már gyártja, kb. két éve a V43 mindegyik változatát (MÁV, GySEV, 2xxx). Az ára kicsit borsos, úgy 40 ezer körül, de (szerintem) nagyon jó minőségű. Szintén tőlük veheted meg a V46-ost is. A szili modelljét a Fuggerth is igéri, de még nem tudok semmit, kapható-e.
A börzén vehetsz egyedi készítésű gépeket is, 18 körüli áron szoktak lenni, változó kidolgozottsággal.
Más; már majdnem kész az asztalom. Jövő hét végén teszek fel képeket az új részekről. A Car System töltője elromlott, lehet ezt külön venni vajon?
Láttam a börzén nagyon jó BZmot kasznit, úgy döntöttem, építek egyet. A karosszéria festésével viszont gondban leszek. Hol tudom szépen lefújatni?
Másodszor is: Egy srác, akinek csinálom a terepasztalát, fejébe vette hogy létezik H0-as méretben V43-as mozdony... én eddigi, lassan 10 éves terepasztal-építői pályafutásom alatt nem találkoztam vele, ha valaki mégis tudna ilyet, szóljon... KÖSZI