Keresés

Részletes keresés

hORK Creative Commons License 1999.11.17 0 0 292
juujj ugye nem igaz amit egy ismerosom mondott az iment hogy az audio cd olvasok csak az egyszeresen irott lemezeket olvassak el?? akkor engem itt nagyon felretajekozatttak :-)
395-os jugglerre a http://www.extra.hu/BurnerSoft/ oldalon bukkantam (a cdmasteresrol van link ra)
Konkretan a fileok:
http://www.extra.hu/BurnerSoft/DiskJglr.zip
http://www.extra.hu/BurnerSoft/Crack.zip

bye

Mike Creative Commons License 1999.11.17 0 0 291
No, nekem is sikerult egy teljesen agyonkarcolt lemezt rosszul legrabbelni a Plextorral, igaz lehet, hogy nem 17-40szel kellett volna hajtani. 1x-8x kozott probalgatni meg nem volt kedvem.
De most sem pattogf, hanem akadozik, kimaradozik. Lassabban biztos sikerult volna (vagy nem)
Na min1. Csak ennyit akartam.
Ja es a DiskJuggler nekem kulonosebben nem tetszik, kulonosen az nem, hogy csak masolni tud (azt meg nem igazan szoktam), ha igen, akkor arra ott a diskdupe

Ja ugye nem diskdupe, hanem disCdupe, ugye
ahogy tanult kollega ur lentebb kifejtette... :)

Udv, Mike

k_gergo Creative Commons License 1999.11.17 0 0 290
Fontos közlemény!

Véletlenül régi DiscJugglert töltöttem fel a szerveremre. A hibát korrigáltam, aki régebben letöltötte, az töltse le úra. Bocsi.

Tehát DiscJuggler 1.05.393-FTU, de most tényleg:
http://www.k-gergo.dhs.org/CDWrite/DiscJuggler.exe

És aki az ftp-hez ragaszkodik (hátrányokat már leírtam tegnap, IIS 4.0 sz*r)
ftp://ftp.k-gergo.dhs.org/wwwroot/CDWrite/DiscJuggler.exe

hORK & Z music factory: Töltsétek le újra! Bocs a kellemetlenségért!

k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 289
Nekem nagyon nem tetszik a CDRWIN, ha másolok, akkor DiscJuggler. Az mindent pontosan, jól, megbízhatóan lemásol. Még overburnt is tud! (Persze ha az íród támogatja...) Még sosem volt gondom vele. RAW read-write, ignore read errors, subcode, CD-text, karaoke meg minden
Előzmény: Törölt nick (287)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 288
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.16 0 0 287
A CDRWINt én is sokat használom és és nekem sincsen semmi gondom vele (direkt CD-CD másolásra használom).
Előzmény: Z music factory (278)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 286
Csalás, a szerver a kommentes HTML kódból a kommentjelet kiveszi.
Pedig egy tök üres hozzászólást csináltam volna, de nem sikerült, de még egyszer megpróbálom (más módszerrel)!
Előzmény: k_gergo (285)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 285
Ez egy tök üres hozzászólás
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 284
A 395-ös DJ érdekelne.
Az invalid parameter in query talán azért lehetett, mert overburnt akartál és az íród nem támo gatya.
Legalábbis olyan szagú a hibaüzenet.
Előzmény: hORK (283)
hORK Creative Commons License 1999.11.16 0 0 283
A discjuggler kifogott rajtam, eloszor volt a 395-os free, de az csak 1x-sen tudott volna irni ugyhogy leszedtem. A 393-as szimplan nem latta az iromat (4424-es philips ide). Valahogy meglett a 395-os crackelt, es az meg beszol iras kezdetenel hogy valami invalid parameter in query vagy ilyesmi, es nem ir semmit. Mindenki masnal mukodik?! :)
A tobbi progi (winoncd, cdrwin, nero, xcdroast, cdrtoaster :) muxik jol. Valoszinu varnom kell egy ujabb verzioig...(?)
Audio cdt a cdrwin-el masolok raw modban (dj hijan), hogy a cddb felismerje, ami ugy vettem eszre track-grabbelos megoldasnal nem muxik, vagy igen?
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 282
.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 281
Serial number helyén tenyerelj rá a billentyűzetedre... :)
Előzmény: Z music factory (279)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 280
Ha néhány extra funkciót akarsz használni a CDRWIN-ből (3.8A), akkor ajánlom a Nero-t, azt is fel fogom holnap tölteni.
Még néhány érdekességgel szolgálhatok:
Sound Forge 4.5c
Sonic Foundry Noise Reduction 2.0
QSound Labs Qtools & iQfx
Cool Edit Pro 1.2
Cakewalk Audio Pro 8.0
stb. stb. stb.
Küldesz egy üres CD-t, felírom őket.
Előzmény: Z music factory (278)
Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 279
k gergőnek !

Most töltöttem le a discjugglert de valamilyen
"serial numbert"-kér, ezt hol találom meg???

"Z"

Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 278
Szerintem nem olyan sz*r a CDRWIN. Én audio mixeket meg psx progikat szoktam vele csinálni csak nekem az a baj, hogy szerintem egy régi verzió és csak 2x-esen tudok vele írni, pedig más programokkal mint pl.:easy cd, Win on cd ezekkel meg 4x-esen is tudok.
A Disc Jugglert meg éppen ebben a pillanatban töltöm le arról a címről amit te írtál le régebben.

De azért ha feltöltenéd a szerveredre a CDRWIN akkor az nagyon jó lenne. Le is szedném pénteken.
Ja és hogyha meglenne esetleg a Soundforge valami ujabb verziója az is nagyon jól jönne.

Előre is köszi: "Z"

k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 277
Mondjuk én a CDRWIN-t helyedben nem használnám, mert sz*r, amúgy nekem megvan.
Lehet, hogy majd feltöltöm holnap az ftp szerveremre, oda, ahol a WinOnCD és a DiscJuggler is található. (ld. előző hozzászólásaim)
Előzmény: Z music factory (275)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 276
Nem aszontam, hogy nem jó, csak azzal nem lehet wav-ot csinálni, és az kellemetlen, mert válogatás CD-t és MP3-mat nem lehet vele csinálni. Másolásra természetesen tökéletes. De tud on-the-fly is, akkor nem ír image-t.
Előzmény: Rettenet (274)
Z music factory Creative Commons License 1999.11.16 0 0 275
Nem tudja esetleg valaki, hogy honnan lehetne letőlteni a CDR-WIN 3.8-as full verzióját?
Megköszönném!
Rettenet Creative Commons License 1999.11.16 0 0 274
És miért nem jó neked az a CD image?
Előzmény: k_gergo (272)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 273
hORK: Még annyit, hogy grabbelésnél pedig 8x, tehát a max sebessége az írómnak.
Ha neked egyszeresen író DiscJugglered van, akkor az az ingyenes verzió.
Előzmény: hORK (270)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 272
Vki: Nem gondolod, hogy annak a másiknak kéne inkább nicket változtatnia?
Hát a jelzések területén tényleg elég nagy kavar van, de amit leírtam, hogy nagy B vagy kis b, az egy íratlan vagy írott (már írott, mert leírtam... :) szabály.

hORK: Én mindig 4-szeresen írok, kivétel amikor rohadt töredezett vagy ősi lassú vinyóról. Az a DiscJuggler annyiszorosan ír, ahányszoros a CD-íród, és akár 32-re is egyszerrre. Remélem megfelelő... :)

amigatya: Nemtom, én sosem szoktam túl karistosat (persze azért valamennyire karistosak, de nem 4 m mély és 322 km hosszú csík) grabbelni, az on-the-fly MP3 tömörítés jobban van megoldva az Easy CD-DA Extractornél, azért használom azt. Nem tetszik az Audiograbberben, hogy csak ASPI-n keresztül tud kommunikálni a CD-vel és a Win32-t nem kezeli (NT alatti módszer és gyorsabb). Bár van ASPI-m, szóval működni működik. Nekem eddig az ECDDAE még sosem csinált úgy hibát, hogy ne adott volna hibaüzenetet. De az, hogy jól grabbel, lehet, hogy csak annak köszönhető, hogy a CD-íróm jól olvas. Az Easy CD-DA Extractornél a Sector Synchronization nincs alapértelmezésben bekapcsolva, próbáld meg bekapcsolt állapotban a grabbelést!
A legjobb audiograbbelés a DiscJugglernél található, de az meg nem ír wav-ot, csak CD image-t.

vki Creative Commons License 1999.11.16 0 0 271
Valoban, koszonom a helyesbitest. A durvan 2 MB/sec 2 MB/min-nek ertendo (es tenyleg valamivel kevesebb annal).
OFF
Az MB/mb/kb/Kb/kB stb. dolgokban eleg nagy kavar van, es szerintem ahany haz, annyi szokas. SI prefixumknet a mega nagy M, a kilo kis k. Ha nagy K-t irok, akkor 1024-szeresre gondolok, na de a meganal (giganal)?!
ON
A zenei CD iras es grabbeles sebessegenek kerdeseben sok forumon heves vitak dultak (es talan meg most is dulnak). A legbiztosabb, hogy kiprobalod tobbfelekeppen, es utana azt a modszert hasznalod, ami a fulednek a legkedvesebb. (Mivel masok velemenyet kerted, nekem semmi bajom a 4x-en irt zenei CD-kkel, de ezert nem kell megkovezni! ;-).
Udv,
v(ala)ki
Ps. Talan nicket kene valtoztatnom, mintha lattam volna egy Vki nevezetu uriembert is...
Előzmény: k_gergo (266)
hORK Creative Commons License 1999.11.16 0 0 270
Hahho
Audio grabbelesnel _es_ irasnal is ajanlatos lassan (pl. 2x) nyomatni a cdt?
k_gergo: ez a DJ enged 1X-nel gyorsabban irni amit a sitera feltettel?
amigatya Creative Commons License 1999.11.16 0 0 269
k_gergo: Nekem nem jött be az Easy CD-DA Extractor-t... teljesen hibásan grebbeli a karcos lemezeket, még a track-ek kezdetét és végét is elbarmolja... borzalom. És ez is b@szik jelezni, hogy hiba volt grebbelés közben... Marad az AudioGrabber... ez toronymagasan a legjobb grebbelő amit használtam minden szempontból! Azért köszi a tippet! ;-)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.16 0 0 268
A WinOnCD 3.6 Power Edition már elérhgető a következő helyen: http://www.k-gergo.dhs.org/CDWrite/WinOnCD.exe
Aki ragaszkodik az FTP-hez, az az előző hozzászólásomban észrevehető séma alapján ftp://ftp.k-gergo.dhs.org/wwwroot/CDWrite/WinOnCD.exe címről is letöltheti.
Tök mindegy, hogy www. vagy ftp., mivel ugyanaz a szerver, a http:// ill. az ftp://-en van a lényeg.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 267
A DiscJuggler V1.05.393-FTU mán elérhető itt és most: http://www.k-gergo.dhs.org/CDWrite/DiscJuggler.exe
Csak azért van http-n és nem ftp-n, mert a fránya IIS 4.0 nem tudja az ftp esetében a resume broken downloads funkciót, de a http-nél igen. Hamarosan (remélem) áttérünk WarFTPd-re.
GetRight ajánlott a letöltéshez!
(Ha valaki mindenáron ftp-n keresztül akarja leszedni, az a ftp://www.k-gergo.dhs.org/wwwroot/CDWrite/DiscJuggler.exe címet látogassa meg. Fontos, hogy a wwwroot egy láthatatlan könyvtár és nem is tudtok belemenni, csak közvetlenül a /wwwroot/CDWrite/-ba.
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 266
Hopp... Egy hiba mégis van vki válaszában, méghozzá nem 2 MB/sec-et akart írni, hanem 2 MB/min-t. Szerintem csak figyelmetlenségből írt sec-et, mivel előtte 60-nal beszorozta, meg hát a kérdésben perc volt. Amúgy tökéletes, bár annyit hozzátennék, hogy 15360 kb/min, azaz 1920 KB/min, azaz 15 mb/min, azaz 1.875 MB/min... (ha nagybetű, akkor byte, ha kicsi, akkor bit, ez egy megállapodás)
Amúgy tudjátok, hogy mi a különbség a disc és a disk között? Nem ugyanazt jelenti ám!
A disc optikai lemezt jelöl (compact disc, mini disc), a disk pedig mágneseset (hard disk, floppy disk).
Előzmény: k_gergo (265)
k_gergo Creative Commons License 1999.11.15 0 0 265
Vki válasza perfekt, úgyhogy a kérdésedre nem válaszolok...
Amúgy várom, hogy kipróbáld, és kíváncsi vagyok a tapasztalatodra.

Hogy megsajnáljon mindenki, és kipróbálja az ötletemet, hamarosan mindenki számára elérheővé teszem a DiscJugglert és a WinOnCD 3.6 Power Editiont meg a Nerot meg a cdrwint (ezt mondjuk személy szerint utálom).

Előzmény: morpet (263)
vki Creative Commons License 1999.11.15 0 0 264
Bar nem nekem cimezted a kerdest, azert valaszolok. :) A 256 kbps azt jelenti, hogy 256 kilobit masodpercenkent, azaz egy perc alatt 60*256 kbit=60*32 kbyte, azaz durvan 2 MB/sec.
Előzmény: morpet (263)
morpet Creative Commons License 1999.11.15 0 0 263
Én ki fogom próbálni hamarosan, de a többi topichozzászóló eddig nem rajongott az ötletért.

Viszont Gergő, megírnád, hogy egy perc zene 256 kbs bitráta esetén hány mega?

Előzmény: k_gergo (262)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!