"Zörög itt-ott." akartam kérdezni, de mintha már irtad volna anno amikor megjött, h a tied is cseh gyártásu es nem szlovák, szal 10 v. 11. kar. nem C nálad, ugye a karroszéria számban? ha nem C, akkor mind1 a dolog a számomra. ha C, akkor úgyis flamet indítok ;-)
Én mainapon nyomtam bele 1000 km-ert, Bp-est is volt benne, főleg, kérem szépen 5.6 liter / 100 lett az auchanos kútnál a vége.. remélem azt a diezelt nyálat szabad tölteni ott azokon a kutakon..(???)
És az autóról megint: EZ EGY ESZMÉLETLEN JÓ AUTÓ. pont. Ruhára pici silikonspray átdörzsölés megoldotta az egyetlen egy zavaró tényezőt, h NE nyiszogjon az ajtó alatt a gumi tömités rossz út alatt... ez zavart, meg hogy befagyott a spricni -17 fokon, de ez is meg lett oldva, nem gyári oldat kell bele, hanem valami jobb, -60 körüli, és nem kell izgulni, h elindul-e vagy nem... Más semmi sem 6000km után. Se egy cicergés, se egy möcörgés a műszerfalból. szal echte német. És tényleg az, ezt nem lehet el nem ismerni! És pofátlanul olcsó némethez képest.
Nyomok nemsokára egy elég nagy Svájci túrát, ezzel az autóval, egyszerűen érzem, nem lesz gond,
és ma Bp-en a feleségem a mögöttem beparkolt ugyanilyen szinű kombi autóba akart beszálni, azt hitte én vagyok, szal iszonyat sok OII adhatnak el tényleg (de miután meglátta, h szebb és fiatalabb az az autó vezetője, gyorsan átszált hozzám, mert mesékben nem hisz ;-) )
Lehet rosszul írtam,a gondom az,hogy folyamatosan megy az ablaktörlőm és a vizet is nyomja.Nem lehet kikapcsolni,magától megy a lapát nem én kapcsolom.
Kézikönyvben nincs leírva, hogy bekapcsolt ablaktörlők mellett X idő vagy km után magától mossa a fényszórót? Hiszen, ha esős idő van és megy az ablaktörlő, akkor nyilván koszolódik a fényszóró is, esetleg jobban is, mint a szélvédő, így logikus lenne...
nem tudom mi lehet a gond, viszont ezt a problémát már többször hallottam! Bár főleg angol skoda fórumokat olvasok, de mintha magyarban is lett volna már párszor...
Az volt a gondjuk h hamar kiszárította az ablakmosót mert sokszor magától bekapcsolt az reflektormosó magától.
Octavia 2003 1.9 tdi 90 pacis a következő a gondom,az ablaktörlő magától bekapcsol és nyomja a vizet a lámpára.Cseréltük a vezérlő relét (lehet nem ez a pontos neve) száma:4B0955531E. Kb 2 hétig minden rendben működött,de ma ismételten elkezdte. Esetleg van valakinek ötlete,hogy mitől lehet ez? Előre is köszönöm.
Oks, megkérdezem... Bocsi, de nem mondta senki, hogy Donibcsit kérdezzem, de megfogom kérdezni. Ha esetleg nem vettem észre, hogy ajánlották már, akkor azért is bocs :)
Oh... A helyzet az, hogy ugye nekem nincs az autóban fedélzeti számítógép, így gondolom a beállított sebesség értékéről semmi sem tájékoztat.
Viszont gyári ködlámpám (beépített projektoros - ami az Octavia I-ben a fényszóró mellé van beépítve) és hátsó ablaktörlőm van. Tehát akkor elvileg megoldható a dolog??? Lehet, hogy elég lenne egy indexkapcsoló csere (tempomatos karra)?
Köszi! Ehhez a kapcsolón és kábelkötegen kívül gondolom valami vezérlő-elektronika is szükségeltetik, ugye? Vagy a kapcsoló tartalmaz valamiféle vezérlést is???
Aki csináltatott már ilyet, segítene egy picit? Csak mert kapcsolót újonan, gyárit, tudok szerezni 15-ért...
Szerintetek egy 2004-es Octavia I-be (1.4-es) be lehetne rakni a tempomatot? Tudom, hogy utólagosan is megoldható, de ebben nincs fedélzeti számítógép... Így is megoldható? Kb. mennyibe fájna egy ilyen művelet? Azért lenne szükségem rá, mert sokat járok hosszú távon (kb. 2hetente Budapest-Kolozsvár útvonal), és autópályán sokkal kényelmesebb lenne.
Esetleg valami normális, megbízható, korrekt embert is tudnátok ajánlani, aki foglalkozik ilyesmivel?
Na most voltam szerviz 1 éves Octaviámmal. -19-es MOL-os ablakmosó csak úgy potyogott kifelé az ablakmosó szivattyújából kocka alakban. A héten ez volt a kilencedik ilyen hiba a szerviznél. Most rakattam bele -60-ast kicsit higitva. Fűthető fúvókát nem tudják beszerelni, vagy csak nagyon körülményesen. Merthogy nincs bekábelezve a terület. Tolató kamerát hátra igen körülményes felrakni. A felhelyezés egy dolog (az se egyszerű), de hogy a CANBUS-t is be kell tanitani rá az már problémásabb. Hagytam is a fenébe. Ne fúrják szét. TMC antennát nem lehet rákötni a gyári antennára. Próbálták, nem működik. És megnéztem az új Octaviát és SuperB-t amig szerelték. Nem tetszik változatlanul a műszerfala egyiknek se. Octavia rádiója se tetszik. SuperB viszont jól néz ki az érintőképernyős középkonzollal.
No, itthon az újabb 1,8T-s okti! :) Hát ez sokkal jobb passzban van, úgy látom! :o A belső térnek meg sokkal több kehéje van! :D
Lényeg a lényeg, az összes légbeömlő el van baszva, a lamellák nem működnek mind... :S Valaki vette már ki ezeket? Elegance-os műszerfal? Nem látok se csavart, se semmit? Hol kell alányúlni a rácsoknak, meg mivel, hogy ne basszam össze? :) Köszi!!!
Egyszer már megvitattuk itt, de nem tudom, mire jutottunk. Volt aki szerint csak 2006-os modellévben is csak gyári beépítésnél működik, de hallottam már ennek az ellenkezőjét, talán márkaszervizes villanyos ember mondta egyik szervizben, hogy világítani fog? Nem emlékszem.
Az enyém 2005-ös modellév, és ennek megfelelően nem is működik. Láttam már a nyákot hasonló korú autóból és nem volt rajta a LED sem.
Majd remélhetőleg írnak ide olyanok is, akiknek 2006-os modellévű vagy fiatalabb az autója és utólagos a tempomat, és akkor talán kiderül.