Kíváncsi leszek rá magam is élőben, mert belül elég nagy a változás, tetszik....aztán jól megvárom, amíg majd akciós lesz :-))) Bár mai eszemmel, most venném meg az octimat, és nem szept végén.....:-(
de a gumi kopottsága. Nekem volt, hogy kicserélték, nem törölt, vitatkoztak. Kivittem egy flakon vizet a kocsihoz! A szervíz vezető, meg munkafelvevő szeme láttára leöntöttem, majd ablaktörlő. Marad egy nagy folt. Mondtam kérdés van még? Hátőőők ezt kicserélték, de látják, hogy nem töröl. Hoztak másikat az jó lett... Ennyi. Egy szar már a gyári is :((((
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet netán tapasztalt olyat, hogy a gyári Matador nyári gumi
álló helyzetben teljes kormánybetekerésnél mintha elugrálna az aszfaltról és remeg az egész kormány ilyenkor? Kicsit agódóm, hogy nem e esetleg szervószivattyú probléma de 27.000 van az autóban és 2 éves tehát nem gondolnám h az. Amúgy ez a gyári Elite 2 gumi elég gagyi, gyorsításkor is nem úgy csúszik meg mint egy normális gumi hanem kattog amikor el-elszakad a talajtól. Mondjuk 1.8T az autó úgyhogy elég gyakran van ilyen. :)
Az érdekes az, hogy csak a héten vettem észre pedig nincs is annyira hideg mint 2 hete pl.
Igen az rendben van.Az új relé (vagy micsoda) kb 2 hétig működött,remélem nem vágta agyon valami zárlat mert akkor vehetek még egyet.Esetleg lehet a kábelezés valahol összeér,megtört?