Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.21 0 0 846
Hello!

A börzén van egyedileg épített szili. Ha jól sejtem, M41 alapra épített. Legutóljára (jó régen) pantográf szedőkkel, kicsit béna tetőkiképzéssel láttam , 18eFt körüli áron. Ehhez vehetsz akármilyen festésű kasznit, a lépcsővel szemben szoktak árulni.

Valaki, akinek van telefon-hozzáférése (a laktanyában nem igen akad); fel kellene hívni a LMK-ot, hogy mi a helyzet a börzével.

Előzmény: BoGar (843)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.21 0 0 845
Hello!

Én bicikli gumi belsőből vágtam, vékony versenybringa abroncs sokáig bírja. (Volt otthon egy defektes.) Egyébként ha vastagabbat vágsz, tovább bírja, persze ennek is van határa mert egy idő után visszafogja a száguldozót.
Azt ki tudja megcsinálni, hogy a kanyarban kidől 2 kerékre, egy pillanatra megáll, aztán visszadől és száguld tovább ? :-)) Nekem már jól megy :-))

Előzmény: Carpy (844)
Carpy Creative Commons License 2000.06.21 0 0 844
Ti mit csinaltok, ha elszakad a gumimeghajtasos rohangaloban az ekszij?
Eleinte gumikesztyubol vagtam ujat, de aztan attertem az ovszerre. A Kiraly u. Izabella utca sarkan volt egy trafik, ahol lehetett kapni olcso japan gumit. Szegeny trafikos sosem ertette minek egy 10 evesnek ilyesmi... :)))
Előzmény: Törölt nick (825)
BoGar Creative Commons License 2000.06.20 0 0 843
Sziasztok!
Na egy ilyen mozdonyt szeretnék: [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tud vki segíteni ebben?
BoGár
BoGar Creative Commons License 2000.06.20 0 0 842
Joem
Köszi,a választ. Ez a Schicht a pontos tipus? Sokan kérdezik tőlem, de a katalógusban sem volt benne. A két építőnek e-mailcíme nincs?
Matiz
Köszi a mailt, érdekelnek a kocsik, és köszi, hogy intézkettél helyettem. (Mármint az üzenetek miatt.) :))
Egyébként nekem a teljes szerelvény megvan, csak egy a pipi. A két középsőben nincs világítás, a két szélsőben viszont van.
Előzmény: joem (840)
monfondir Creative Commons License 2000.06.20 0 0 841
Hi Matiz!
Jobbulást! Komolyan nem lesz nyáron több börze?
Az inteneten a műv.házak programjában nem láttam,hogy a Láng szünetet tart. Plííz, irjatok hogy most mi a helyzet. Sajna ha most lesz az utolsó akkor majd csak ősszel lehetek ott. Mindenkinek Üdv:Zsolt
Előzmény: Törölt nick (839)
joem Creative Commons License 2000.06.20 0 0 840
Az ábrázolt kocsit az NDK Schicht gyártotta a rendszerváltásig és a PIKO katalógusokban volt látható. Kétrészes ill. középrész verziója létezett világítással vagy nélküle. Így egy négyrészes szerelvényt lehetett összeállítani (nekem két középrészem van). DR, PKP és CSD feliratozással gyártották. Tipikus era III. A csuklós részeket kétféleképpen lehet összedugni az akkori PIKO 380 és 440 mm-es íveknek megfelelően.
Előzmény: BoGar (838)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.20 0 0 839
Hali!

BoGár, jól szétnyomtad a fórumot :-) Majd szólok egy illetékesnek, hogy legyen szíves kivenni azt a hozzászólást. Mailt ment a kocsik ügyében.

üdv:cs

ui:nekem már biztos,hogy nem jön össze az utólsó börze, egy baleset miatt :-(

BoGar Creative Commons License 2000.06.20 0 0 838
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Ez volt az utolsó próba. Ha most sem látszik, akkor nézzétek meg a honlapomon
BoGar Creative Commons License 2000.06.20 0 0 835
Sziasztok!
BoGár vagyok, 21 éves fiú és H0 méretben utazom. Tegnap találtam rá erre a fórumra, elejétől a végéig elolvastam. Nektek köszönhetően ma vettem egy piros MÁV Fuggerth Vagont 50 55 20-02 000-8 Bx számmal 1730 Ft-ért a lövőház utcában, a Mammut mellett. (Épp mindenből kifogytak.)
Saját készletemet majd a honlapomon láthatjátok majd a késöbbiekben. Két kérdésem lenne:
1. szeretnék egy V43-as mozdonyt, de nem a Deák félét, mert azt elég drágának találom. Kb. 10-20e Ft-ra gondoltam, ha lehet, akkor GYSEV-et kék színűt, sárga csíkkal.(Persze bármi jöhet, majd átfestem, ez csak elönyösebb lenne.)
2. Milyen szerelvény ez? (A típusa érdekelne.)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Köszönettel : BoGár
SÜNÖCSKe Creative Commons License 2000.06.16 0 0 834
Albert!

A GyVA VMSz-nek meg van 1 példányban a könyv, majd néha, ha arra jársz fotózni, kérdezd meg vmelyik szakkörvezető-helyettestől, vagy a Petitől, hogy kölcsön tudják-e adni.

Előzmény: Albertus (827)
gyurmosz Creative Commons License 2000.06.15 0 0 833
Az enyémmel valami elektromos gond is van, úgyhogy nem élvezhetem a gumis hajtás nyújtotta élvezeteket...
Előzmény: Törölt nick (829)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.15 0 0 832
Hello!

Ha minden igaz (ha nem ragaszt a belszolgálat :-)) )akkor 24.-én megyek börzére. Gyertek és végre találkozzunk már :-)

Ikarosz Creative Commons License 2000.06.15 0 0 831
ÜDV.
Van egy közérdekü bejelentésem! Gashpy (No: 806) üzeni az érdekelteknek hogy 24-e helyett
most szombaton (17-én) tesz látogatást a Láng-ban. Ennyi!

Ikarosz

Előzmény: Gashpy (807)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.15 0 0 830
Hali!

Ha kell, én is kölcsön tudom adni!Írj emailt, ha érdekel.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.15 0 0 829
Hi!

Nekem diesel-változat van, nincs áramszedője :-) és ez is átfestődött, szürkére, króm hűtőráccsal :-)
Ezek a direkt áttétel miatt nagyon mennek, versenyeztetni kellene kié megy gyorsabban :-)

Előzmény: gyurmosz (826)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.15 0 0 828
Szívesen kölcsönadom.

Macibb

Albertus Creative Commons License 2000.06.15 0 0 827
A Linzbauer féle Vasútmodellezés c. könyvet keresem. Hol lehet megvenni? Van valaki, aki el akarja adni a magáét?
gyurmosz Creative Commons License 2000.06.15 0 0 826
Nekem van egy olyan mozdonyom, de az áramszedője már nincs meg, ráadásul át is van festve szegényke :)
Előzmény: Törölt nick (825)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.14 0 0 825
Hali!

Hétvégén megpróbáltam megcsinálni a (jóval) lejjebb említett Formi-átkelőt, de kissebb kudarccal végződött a dolog, ugyanis kettétört :-) De nem adom fel, a tapasztalatokból okkulva újra próbálkozom....persze lesz fénykép is majd.

Más, kinek van az a tipikus, Junior, kék színű, nagyon prosztó kivitelű, gumi-meghajtásos mozdonya?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 824
Lajos!

10000 hála és köszönet!

cs

Előzmény: Szucs Lajos (823)
Szucs Lajos Creative Commons License 2000.06.13 0 0 823
Megcsinaltam, de csicsazd ki.
Előzmény: Törölt nick (821)
DLala Creative Commons License 2000.06.12 0 0 822
Sokszor gondolkoztam rajta, mit csináljak, ha nincs olyan jármu, amit járatni szeretnék az asztalomon. Villamosokra gondoltam. Nekem totál nincs tehetségem jármuvek fabrikálásában, inkább a pályákban élem ki magam (amíg a pénz engedi). Tátrát már láttam, hogy valaki gyártott, de mit csináljak, ha pl. csatolt csuklóst vagy UV-t szeretnék?
Ja igen, az összes TT-s cuccomat, amit még a mamám hordott össze az egykori NDKból, elpasszoltam egy ideje és H0 kategóriában szeretnék utazni.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.12 0 0 821
Hello!

Felraktam par uj kepet - de csak FTP-sek tudjak megnezni, mivel a Thumbsplus nem jott ossze. A "tcs\jun12" konyvtarba kerultek. Majd ha megint mukodik a T+ akkor meggyartom a html filet is.

udv:cs

Szucs Lajos Creative Commons License 2000.06.12 0 0 820
Fdisk , stb,stb. es mielot lejarna az ido , kell megcsinalni.
Sajnos en a Recognitaval vagyok igy .
Megcsinalom es megsem mukodik. Div/0 kuldott hozza segitseget es azzal sem megy.
Nagy ember ez a Bily fiu.

Előzmény: Törölt nick (819)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.11 0 0 819
De ha nem mukod, akkor mi?
Előzmény: Szucs Lajos (818)
Szucs Lajos Creative Commons License 2000.06.11 0 0 818
Crarck mire valo!
Előzmény: Törölt nick (817)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.10 0 0 817
Persze megint van par uj kepem a terepasztalrol, de mivel a Thumbsplus megadta magat (lejart a licensz) nem tudom feltenni :-(
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.10 0 0 816
Hello!

Surgosen elado 2db. 4 tengelyes kocsi.
PIKO Mitropa, regi festesu, szurke forgovazas nem kivilagitott halokocsi; SCHICHT DR "Ame" zold szemelykocsi. Nem tul jo allapotuak, de egyben vannak. 1000Ft/db aron gondoltam oket.
Erdeklodni e-mail utjan, azt gyakrabban nezem.

udv

Szucs Lajos Creative Commons License 2000.06.10 0 0 815
Nem baj. de jo otlet.
Kiegeszitenem a magyar clubok cimeinek listajaval a modelles oldalamat.
Aki tud cimeket, irja meg nekem is .

Mas:
Tegnap kaptam katalogust a Kalmbahn cegtol.

Ezeknek mennyi konyvuk van modellvasutrol!!!!

Előzmény: Antroni (813)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!