Az, hogy valamit ide leírsz, az nem azt jelenti, hogy azt mondtam, hanem hogy arra emlékszel.
A "kettőszázezerforint" az első csekkem volt. Tényleg azt képzelitek, hogy aztóta is annyit keresek? Viccesebbek vagytok, mint hittem.
Az egymilliós bevétel pedig példa volt, hogy könnyebben értsetek valamit (ezek szerint mégsem).
Persze az ilyen magatokból hülyét csináló körök helyett mennyivel egyszerűbb lenne idézni...
Úfent megismétlem (kb harmadszor?) hogy bármennyi a bevételem, a "költségem" mindig ugyanannyi a cég felé. Amiért persze terméket is kapok, de ezt szokásotok elfelejteni. Manus mindezt érti, ti nem.
És még mindig nem mondtátok meg, hogy akkor ezt most milyen "jövedelemnek" is lehet hívni? Pedig most aztán szabad kezet kaptatok, hogy szárnyaljon a fantáziátok.
Már évek óta foglalkozik a Nuskinnal és néhány hónapja is azt írta, hogy kettő százezer forint a havi bevétele, és cél a havi egymillió forintos bevétel. Ha a kettő százezer forintot veszünk alapul és levonjuk belőle a képzési költségeket ( egyszer közzé tette a képzési költségeket) hát nem sok pénze marad a " passzív jövedelemből".
Még központ, köszpont, neveken is ugyanezt csinálta, bedobott bármilyen állítást, sose támasztotta alá, mindig azzal jött, hogy ha nem hiszed, akkor bizonyítsd az ellenkezőjét. Ez ugye a legkényelmesebb. :)
Csak hát ugye itt sok ember van az élet sok területéről, így gyakori volt a poféraesés, csak hát az nem zavarja, ilyenkor repül a következő kamu állítás. :)"
"Központ fórumtárs teszi az isteni kijelentéseket, itt forrásokkal cáfolják, utána visszakérdezésekbe menekül és terel amíg már neki is ciki és visszaonul.
Azért mert csak a te céged tesz közzé adatokat az szerinted már azt is jelenti, hogy ő adta a legtöbb dollármilliomost? Ha nincs róla adat, mert más nem teszi közzé, akkor hogyan is cáfoljuk? De mi lenne, ha te hoznál erre bizonyítékot adatokkal, hogy más mlm cégnél nincs több dollármillimos? Ja, hogy neked sem megy adatok nélkül?
Akkor ez most már ténynek számít? Én inkább hencegésnek fogom ezután is nevezni.
Neked ilyen alapfokú a pénzügyi ismereted? Hívhatod te akárminek a cégtől kapott bruttó bevételed, ha a költségeid, a kötelező vásárlásod, adók, cd-k stb. levonása után nem marad egy minimálbérnyi összeged sem.
Milyen tények közlése? Hogy a legtöbb dollármilliomost (macska erre is hivatkozott) adta az mlm-es szektornak? Erre még semmiféle bizonyítékot nem láttunk.
Múlt héten az egyik kis csajnak Nuskonis fogkrémje volt és azt használtuk mi is... ma a feleségem előkap egy bontatlan fogkrémet, hogy a kolléganőjétől kapta és tudom-e, hogy mi az?... Mondom egyből, hogy nuskinos fogkrém... Csak lesett :)
Tényleg olyan jó? (csak 4 napig használtam, azért nem tudom, hogy hosszú távon milyen lehet)
És mit is írtam akkor? Hogy az az első számlám a cégtől. Azt is írtam, hogy bármennyi (a kétszázezer, ha húszmillió, akkor is)a jutalék, a kifizetéséhez nem kell több mint a száz pont fogyasztás (amiből ötven adr-es). A kifizetésnek nem feltétele sem a cd-k, sem a rendezvények megvétele.
Tehát akkor hogy is lehet nevezni az ilyen bevételt?