Keresés

Részletes keresés

Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 465

A topikcímben nekem az tetszik, hogy olyan visszafogott, amilyen én sosem tudnék lenni. :)

Előzmény: amorall (464)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 464
Dehogy mernék én ilyenre még csak célozni is!
Eszembe nem jutott!

Miért ne lehetne több elvakult Ov-rajongó??
Előzmény: Maaria (463)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 463

Ha ezzel netán arra akartál volna célozni, hogy a topiknyitó nick az én nickem lenne, ki kell ábrándítsalak... nem az én nickem. Nem is figyeltem különösebben a munkásságát, de az a topik igazán jó ötlet volt tőle... kár, hogy korábban nem vettem észre.

Előzmény: amorall (462)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 462
A mókuson már túl vagyunk, most lovakról volt épp szó...meg hasadt személyiségekről.
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 461

Lehet, hogy csak nem ér rá mostanában... erre az egyszerű eshetőségre nem gondoltál?

Előzmény: amorall (459)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 460

Szerintenem, mókuci, hol lesz több jó tanuló?

Csak egy apró megjegyzés ehhez... ne téveszd össze a mókusodút a mókussal, mert abból csak galiba lehet. :)

Előzmény: amorall (450)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 459
Érdekes ez a topic: megnyitotta a topicanya lovagyna, írt is bele sok lelkeset 2003-4 táján, aztán elhallgatott. Befejezte működését.

Majd egy hónapja főnixmadárként feltámadt, szólt párat az új nyakkendőről, amit ekéztünk egy másik topicban és ismét eltűnt.

De hálistennek akadt folytatója.

Szerintem ennek a vagynának személyiséghasadása van!
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 458

Igazat mondott, akkor valóban őrizetbe vették az igazgatót. Azóta megy szépen az eljárás a maga jogi útján, az igazgatót azóta szabadlábra helyezték, mert a döntésben illetékes így látta jónak, mi a baj ezzel?

Előzmény: Törölt nick (456)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 457
Szerintem is jól áll neki a gumicsizma!
Előzmény: Maaria (455)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.03 0 0 456

Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.

Leginkább azt nem amikor ügyészségi vagy rendôrségi szóvivôként bejelentette a parlamentben, hogy az igazgatót ôrizetbe vették. Aztán a dicsô háznak a 2/3-a tapsolt.

Előzmény: Maaria (455)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 455

Miniszterelnökként arra szerződtettük, hogy oldja meg az országos problémákat. Egy árvíz, és az árvíz okozta károk minél jobb elhárítása, például kifejezetten ilyen probléma.

A vörösiszap katasztrófa is ez a kategória.

Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.

Előzmény: amorall (454)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 454
Az a kérdés, lapátolásra szerződtettük vagy politikusnak?
Előzmény: Maaria (453)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 453

Egyszerűbb, lazább környezetben tud igazán kibontakozni... :)

amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 452
Egy őszinte mosoly:

Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 451

Az eredeti mondat így hangzott:

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a mostani tanulmányi ösztöndíj rendszert jónak tartom. (444)

Erre te szépen átcsúsztál a szociális juttatások térfelére. Ne hidd, hogy nem vettem észre!

Előzmény: amorall (450)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 450
Inkább nem minősítem a szellemi képességeidet, Mariska!

Képzeld, tudom, hogy a tanulmányi ösztöndíj csak a tanulmányi eredménytől függ! Viszont a karonkénti átlag határozza meg. Ergo: ha egy karon sok jó eredmény van, kevesebb lesz az egy főre jutó ösztöndíj.

A BME-VIK felvételi ponthatára ebben az évben 370 volt, az ELTE -ÁJK-n 426.
Szerintenem, mókuci, hol lesz több jó tanuló?

A szoctámot viszont a papíron kimutatott jövedelem alapján osztják. Én ERRŐL beszéltem.

Annyira ügyesen tudsz csúsztatni, összemosni,( istenem, már megint a stílus!!!) hogy a tájékozatlanabbakat bármikor megvezetheted, de engem nem.
Előzmény: Maaria (447)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 449

Megtisztelsz... :)

A véleményem az, hogy a munkavégzés minőségét nem a menedzser életkora, hanem a terület eredményessége mutatja meg. Ez később lesz megállapítható. Ha jó munkát végez az illető, akkor az összeg elfogadhatónak tűnik, tekintve a feladatkörrel járó felelősség mértékét. Ha nem végez jó munkát az illető, akkor pedig le kell váltani.

Előzmény: Törölt nick (448)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.03 0 0 448

Nagyon kedves vagy, hogy minderre tőlem vársz választ,

Mariskám drága!

Csak a véleményedre voltam kíváncsi. Gondolom azt saját magad is le tudod írni, nem kell hozzá kormányszóvivô aki majd elôadja.

Előzmény: Maaria (437)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 447

A tanulmányi ösztöndíj csak a tanulmányi eredményektől függ, nem a szülők jövedelmétől. Kevered a szociális ösztöndíjjal.

Előzmény: amorall (446)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 446
Én pedig nem.

A HÖK-ok meg vannak véve kilóra. Amikor igazán fel kéne lépniük egy-egy matuzsálem ökör prof ellen, sunyítanak, de maguknak mindent kibuliznak.

A közalkalmazott gyereke mindig hátrányban van, mert a szülei minden fillérje ott van a papíron, ellentétben a könyvelővel ügyeskedő vállalkozókkal, nem igaz, Mariskám?

Örülök, hogy te ilyen elégedett vagy a felsőoktatással is.
Előzmény: Maaria (444)
WYW Creative Commons License 2010.11.03 0 0 445

Én kérek elnézést, hogy felvetettem egy problémát, amire ilyen egyszerű a válasz.
Gondolom ez is a kormányprogramban olvasható a sorok között, ahol a AB hatáskörének erős megnyirbálása is.
Ezt tegnap mondta egy államtitkár beosztású zombi.

Előzmény: Maaria (435)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 444

Most miért kell ezt? Te írtál egy átlagot, és egy ösztöndíj összeget, erre én is megírtam, hogy mi hogy állunk ezzel. Ha nem hozol elő konkrét adatokat, akkor én sem tettem volna.

Egyébként a magas átlagra járó magasabb ösztöndíj valóban ösztönöz a tanulásra, egyből érzi a gyerek, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a vizsgái hármasra, négyesre, vagy éppen ötösre sikerülnek. Különösen, ha a szülők is max. egy X összeget tudnak átutalni neki havonta - ahogy mi is - és a többi pénz már rajta múlik.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a mostani tanulmányi ösztöndíj rendszert jónak tartom.

Előzmény: amorall (443)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 443
Ja, a villamosmérnöki az más, az nehéz.
Mi biztos rosszul választottunk.
Meg a te fiad okos is.

De a topic nem erről, hanem a stílusról szól.
Az én lányom sokat hallott a Vezér fiatalkori stílusáról is :)

Persze ez régi szingularitás.
Azóta bölcsebbé és sokkal de sokkal stílusosabbá vált.
Előzmény: Maaria (442)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 442

A fiam a BME villamosmérnökin tavaly év végén 4.7-es átlagra most 28000 Ft-ot kap havonta. Igaz, ez sem valami sok, és a másodév nehezebb lesz, valószínűleg jövőre még ennyit sem fog kapni, de azért valamit ez is jelent.

Előzmény: amorall (438)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 441
A Vezér azt mondta, arra van pénz, amire akarjuk.
Stadionra van,
Oktatásra, eü-re nincs.
RontóPál Creative Commons License 2010.11.03 0 0 440
ez csak elterelő hadművelet...

Előzmény: Maaria (439)
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 439

A fotózás már le van fújva, újat mondtam ezzel? :)

Előzmény: RontóPál (436)
amorall Creative Commons License 2010.11.03 0 0 438
Igen, valóban, 3,91-re a lányom 8000 rénes forintokat kap. Ebből aztán telik stílusra meg rongyot rázni!
A legmagasabb, 5 egészhez közelítő 17000 Ft lenne.... :))))))))))))
Pesze, ez csak az ELTE...
Maaria Creative Commons License 2010.11.03 0 0 437

Nagyon kedves vagy, hogy minderre tőlem vársz választ, de sajnos nem én vagyok a kormányszóvivő, de még minisztériumi szóvivő se nem vagyok. :)

Előzmény: Törölt nick (434)
RontóPál Creative Commons License 2010.11.03 0 0 436
nincsenek ínséges idők, jól példázza az 5 milliárdos fotóbiznisz, és a 3,8 milliárdos közbeszt megkerülő egyenruha üzlet. Van itt pénz dögivel!:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!