Ha ezzel netán arra akartál volna célozni, hogy a topiknyitó nick az én nickem lenne, ki kell ábrándítsalak... nem az én nickem. Nem is figyeltem különösebben a munkásságát, de az a topik igazán jó ötlet volt tőle... kár, hogy korábban nem vettem észre.
Igazat mondott, akkor valóban őrizetbe vették az igazgatót. Azóta megy szépen az eljárás a maga jogi útján, az igazgatót azóta szabadlábra helyezték, mert a döntésben illetékes így látta jónak, mi a baj ezzel?
Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.
Leginkább azt nem amikor ügyészségi vagy rendôrségi szóvivôként bejelentette a parlamentben, hogy az igazgatót ôrizetbe vették. Aztán a dicsô háznak a 2/3-a tapsolt.
Miniszterelnökként arra szerződtettük, hogy oldja meg az országos problémákat. Egy árvíz, és az árvíz okozta károk minél jobb elhárítása, például kifejezetten ilyen probléma.
A vörösiszap katasztrófa is ez a kategória.
Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.
Inkább nem minősítem a szellemi képességeidet, Mariska!
Képzeld, tudom, hogy a tanulmányi ösztöndíj csak a tanulmányi eredménytől függ! Viszont a karonkénti átlag határozza meg. Ergo: ha egy karon sok jó eredmény van, kevesebb lesz az egy főre jutó ösztöndíj.
A BME-VIK felvételi ponthatára ebben az évben 370 volt, az ELTE -ÁJK-n 426. Szerintenem, mókuci, hol lesz több jó tanuló?
A szoctámot viszont a papíron kimutatott jövedelem alapján osztják. Én ERRŐL beszéltem.
Annyira ügyesen tudsz csúsztatni, összemosni,( istenem, már megint a stílus!!!) hogy a tájékozatlanabbakat bármikor megvezetheted, de engem nem.
A véleményem az, hogy a munkavégzés minőségét nem a menedzser életkora, hanem a terület eredményessége mutatja meg. Ez később lesz megállapítható. Ha jó munkát végez az illető, akkor az összeg elfogadhatónak tűnik, tekintve a feladatkörrel járó felelősség mértékét. Ha nem végez jó munkát az illető, akkor pedig le kell váltani.
A HÖK-ok meg vannak véve kilóra. Amikor igazán fel kéne lépniük egy-egy matuzsálem ökör prof ellen, sunyítanak, de maguknak mindent kibuliznak.
A közalkalmazott gyereke mindig hátrányban van, mert a szülei minden fillérje ott van a papíron, ellentétben a könyvelővel ügyeskedő vállalkozókkal, nem igaz, Mariskám?
Örülök, hogy te ilyen elégedett vagy a felsőoktatással is.
Én kérek elnézést, hogy felvetettem egy problémát, amire ilyen egyszerű a válasz. Gondolom ez is a kormányprogramban olvasható a sorok között, ahol a AB hatáskörének erős megnyirbálása is. Ezt tegnap mondta egy államtitkár beosztású zombi.
Most miért kell ezt? Te írtál egy átlagot, és egy ösztöndíj összeget, erre én is megírtam, hogy mi hogy állunk ezzel. Ha nem hozol elő konkrét adatokat, akkor én sem tettem volna.
Egyébként a magas átlagra járó magasabb ösztöndíj valóban ösztönöz a tanulásra, egyből érzi a gyerek, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a vizsgái hármasra, négyesre, vagy éppen ötösre sikerülnek. Különösen, ha a szülők is max. egy X összeget tudnak átutalni neki havonta - ahogy mi is - és a többi pénz már rajta múlik.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a mostani tanulmányi ösztöndíj rendszert jónak tartom.
A fiam a BME villamosmérnökin tavaly év végén 4.7-es átlagra most 28000 Ft-ot kap havonta. Igaz, ez sem valami sok, és a másodév nehezebb lesz, valószínűleg jövőre még ennyit sem fog kapni, de azért valamit ez is jelent.
Igen, valóban, 3,91-re a lányom 8000 rénes forintokat kap. Ebből aztán telik stílusra meg rongyot rázni! A legmagasabb, 5 egészhez közelítő 17000 Ft lenne.... :)))))))))))) Pesze, ez csak az ELTE...