A Rocco gyárt egy speciális kuplungot, ami át tudja vinni az áramot egyik kocsiból a másikba. A katalógusszámát nem tudom, de az ára kb 1800Ft/pár.
A mozdonyba be kell építeni 2db diódát, hogy ha a vezérlő megy elől, akkor a mozdony ne szedjen áramot. Igy elég lesz a normál hosszúságú szakaszolás.
Sziasztok!
Melyik mozdony a Szöcske? Egy képet tudnál mellékelni? Én még a nevek alapján nem tudom azonosítani a gépeket, de típusszám alapján már megyeget.
Megint lenne par elado cucc: Junior kivitelu BR24+3db kettengelyes zold szemelykocsi.
A mozdony egy 24-es kaszni 80-as alvazon+egy 55-os szerkocsija (nem tevedes, gyarilag igy volt), nincs szethajtva, halkan megy es nem billeg. Ha valaki esetleg ad penzt ilyenert, jelezze. Azt hiszem, a multkori adag kep kozott volt errol is felvetel.
Nincs valakinek egy csorgo tervrajza ? meretek, haromnezeti rajz, metszetek (a gigant clubbon levo nem jo...), szoval egy rendes tervrajz... Gondolkozom egy N-es csorgot epitesen, es a kasznit rezbol szeretnem csinalni, ehhez kellene a tervrajz...
JuliuS:
kosz a demot :-))) keresgeltem mindenutt, de nem talatam full verziot, sem torest... Lehet, hogy neki kellene esni SoftIce-szal, vagy meg kellene vasarolni a programot :-))
Bogar :
A vonatbefolyasolassal adodik nemi gond, pontosabban a szakaszolassal.
Lenyeg : ha a jelzo elott automatikusan meg akarod allitani a vonatot, akkor a tolt szerelvenyt a mozdony tultolja a jelzon.... megoldas : vonathossznyi sint kell leszakaszolni.... amde itt a vontatott szerelvenyekkel lesz gond, megpedig joval a jelzo elott fognak megallni.
Igen, könnyen megoldható. Csak fém kerekeket kell az vezérlőkocsiba is tenni, mert mindig a kerék kapcsol. (Ez csak az analógnál érvényes, a digitálist nem ismerem.)
A vezérlőkocsival kapcsolatban hadd kérdezzem meg, hogy akár digitális, akár analóg vezérléssel megoldható _könnyen_, hogy tolómozdonnyal közlekedő vonatot közlekedtess, és a vonatbefolyásolás meg minden egyéb dolog jól működjön?
Sziasztok!
Fent vannak a honlapomon a legújabb, közeli képek a Sziliről. Sajna a vezetőfülke nincs kidolgozva, látszik a meghajtás. Lehet, hogy készítek még képeket.
Jó hétvégét mindenkinek!
Tényleg, így könnyebb.
Az acetonos módszert a fuggerth kocsiknál használtam; vettem párat használtan amire pillanat-ragasztóval voltak feltéve az alkatrészek....
Nincs valakinek full wintrack programja ? Eddig csak a demot lattam, es ez alapjan messze korozi a winrailt, csak jo lenne benne menteni is :-), mert ez az egy korlatozas a teljes verziohoz kepest....
Sziasztok!
Holnapra, vagy holnaputánra lesznek közelebbi képek. (A cégnél van egy tök jówebkamera, amivel pár mm-ről tuti képet lehet csinálni.) Ma felkerült a Csörgőm képe is, de ezt mindenki ismerheti, mert Fuggerth gyári a mozdony. Ráadásul el is rontottam, mert ráfolyt a ragasztó az ablakra. Hogyan lehetne ezt leszedni?
Köszi: BoGár