1) The Number Of The Beast
2) The Trooper
3) Die With Your Boots On
4) Revelations
5) Hallowed Be Thy Name
6) 22 Acacia Avenue
7) Wildest Dreams
8) The Wicker Man
9) Brave New World
10) The Clansman
11) The Clairvoyant
12) Heaven Can Wait
13) Fear Of The Dark
14) Iron Maiden
15) Bring Your Daughter To The Slaughter
16) 2 Minutes To Midnight
17) Run To The Hills
Ez qva jó volt tegnap/ma. Élőben a neten életemben először néztem és hallgattam Maident!!! Sőt egyáltalán koncertet. Az igaz az élő kicsit szakadozott, de megismételték rögtön utána így azt is megnéztem. 3:45 óra Maiden koncert volt ingyér!!! :))
Komolyan és abban az évben más metál koncerteket ami itt volt szintén leadták.
Más idők voltak akkoriban nem ez a trágya fos techno szarság amihez 0 kotta tudás kell.
Tul erzekeny vagy. Nem sertodozni kell, hanem tenni a dolgodat. Latom elszant ember vagy, leteszed te is a magadet az asztalra, ez dicseretes. Csak igy tovabb. Kozben ugy alakult, hogy meglesz mas forrasbol a Maiden, szerencsere nem szorulok rad, egyebkent ha megsertettelek volna anno, ezuton megkovetlek, csak tudod eloszor bizonyitani kell az embernek, hogy elismerjek, es egyenrangu partnerkent kezeljek, es addig rogos, munkas ut vezet. Egyebkent nem zavarjuk egymas koreit, csinald, ami neked fontos, en orulok neki es amit emilben irtam, azt azert tanacskent fontold meg. :o)
Bootleggeri udvozlettel
Értesítelek szívesen mailben hogy hogy áll a koncertfelvétel, de pár hónapja, amikor pár bootleged után érdeklődtem, te úgy elküldtél a retkesbe hogy mit képzelek, hogy azóta sem tudok esténként aludni. "Ja hogy boltban nem lehet kapni ?" Hát ez van.