Keresés

Részletes keresés

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.01.31 0 1 934

Az, aminek látszik, 3millió 200ezer pont-pont-vesszőcske.

És mind a 3millió 200ezret tárolja a szerver, hogy olvasható, kutatható legyen az utókor számára.

Előzmény: In Lak'ech (933)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.31 0 1 933

Ez meg mijafasz??????

Előzmény: Hümmögőpipőke (932)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.01.31 0 2 932

És a kedvenc vesszőparipám ez a topik:

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131536

Miközben komplett topikok törlődnek, vagy a nagy kegyesen meghagyottakból 100-200-akárhány utolsó hsz eltűnik (mert nincs kedv, akarat átnézni és szelektálni), addig az a topik él és virul, mert hozza a statisztikát.

Ja hogy ez nem fórumozás? Kit érdekel.. Darab darab.

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.01.31 0 1 931

Sőt lehet vele villogni, hogy majd' 2millió regisztrált felhasználója van a fórumnak.

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.01.31 0 4 930

Vabankot játszik.

Frászt, egyszerűen kiismerte Vitót, hogy üveggyöngyökkel lekenyerezhető.

Visszaengedi/visszaadja 1-2 nikkjét, és máris világbéke van.

Nagyon rég volt az a megnyert per, az idők végezetéig nem tart a hatása.

Plusz nyilván hatalmas anyagot összegyűjtöttek már róla, a töröltjeiből, rootolt nikkjeiből, mondjuk fogalmam sincs, hogy a gdpr jegyében, egy anonim fórumon ezek legálisan megszerzett bizonyítékok-e ellene, megállnák-e a helyüket a bíróságon.

De hülyeség egy személytől várni a Messiást, pláne hogy kb semmiség korlátlan számú új nikket regisztrálni, amin folytathatja a fórumozást.

És hát egy akárhány éves nikknek sincs nagyobb tekintélye a frissen regisztráltnál, bármennyire is ezt hiszik sokan.

Itt nem létezik tekintély. Darab darab.

Előzmény: Nyúlszájú (929)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.31 0 3 929

Ha keresel egy másik topikot, előbb-utóbb törlik.

A múltkor megkérdeztem Opitól, hogy nem lehetne valahol egy zárt topikot nyitni, ahol a tagok meghívással kerülnének be. Plussz a moderátorok.

Mások ne is lássák.

Aszonta, hogy nem.

Tehát a kritikus hang nem kívánatis.

Vabankot játszik.

Le is írta vitónak.

-Pereljen már végre, hogy elváljon a szar a májtól.

Előzmény: Hümmögőpipőke (928)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.01.31 0 4 928

Természetesen nem linkelek, mert azt már nem szabad.

Ha már olyan intim kapcsolatba kerültél Opival, hogy szóba áll veled, akkor megkérdezhetnéd tőle, ilyen fórumról álmodott-e, amikor kinevezték főhajjakendnek..

És akkor is jól érezné-e magát ezen a fórumon, ha a moderátorai, adminkái nem ismernék a civilnikkjét/nikkjeit, ahogy az itteni picsogókét ők persze igen.

Lenne még pár kérdésem, de a topikod megmaradása érdekében nem teszem fel, inkább magamban hümmögök tovább.

Hé, kóbor angyal, mindig alulmaradsz.
Csak akkor nyerhetsz, ha magad ellen fogadsz.

Nincs egy hely, nincs egy hely...

Valamelyik nap kaptam pár törlésről értesítő emailt, a moderátor személyes megjegyzése: Erre keressetek másik topikot!

Milyen kár, hogy válaszolni nem lehetett rá.

Előzmény: búvár-halász (923)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.01.31 0 1 927

Elég széo karrier egy topiknak, ha ilyen rövid idő alatt eljut a csúcsra, ahol már nem szabad linkeskedni :--)

"Hogy honnan jött, ki hurcolta be, azt mind a mai napig kutatják a járványügyi szakemberek, de történelmi tény, hogy egyszer csak ott sétált a rátóti főutcán." 

In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.31 0 2 926

Vacak és Fülöp :-)

Előzmény: In Lak'ech (925)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.31 0 2 925

Hát ezért nem folyik le az esővíz! :-)))

búvár-halász Creative Commons License 2024.01.31 0 0 924

Olvastam valahol egy elemzést arról, hogy a kormánypárt és a DK is mennyire rá van menve a nyuggerekre, és hogy bizony ezek a fiatalok is öntudatosodnak és szavazók vagy azok lesznek, és emiatt ez az egész bánattudjami életkorilag fog szépen lassan kihunyni vagy ellaposodni. Legyen így, ezek a fickók nem államilag teletömött hátizsákkal csinálják ezt, mint a túlparton, ilyen értelemben egy valami különbözteti meg a kettőt, a tehetség avagy annak a hiánya, de elég indirekt célzásom volt mára, jócca.

búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 0 0 923

Krúbi tegnap kicsapta a biztosítékot, zúgott a mocskos...,és persze csúnya szájjal is beszélt, na ez a szellemi lázadás, végre, ebből még lehet valami, sok a fiatal nagyon ( ráadásul részben paródia, amit sokan nem vesznek észre). 

Természetesen nem linkelek, mert azt már nem szabad.

búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 0 0 922

Tulajdonképpen Portik ezzel az egész magatartásával,- amely szerintem részben abból fakadhat, hogy minden megoldatlan korabeli maffiaszerű emberölés felbujtójává tették -ennek kapcsán sok a kétely bennem is-,és ebbe beleőrült,  minden esetre hozzá fog járulni az ítélkezési rendszer fejlesztéséhet, nyilvánvalóan szigorítani fognak a védőváltás szabályain és a kiemelt ügyekben a bírókat is biztonsági személyzet fogja bekísérni a tárgyalóterembe és kikísérni onnan, na tényleg befejeztem.

Előzmény: búvár-halász (921)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 0 0 921

(mondjuk még olyat sem hallottam soha, hogy egy ilyen súlyú ügyben ne tartsa meg az ügyvéd a perbeszédet, no de de ki vagyok én, arra azért kíváncsi leszek, lesz-e kamarai ügy belőle, de erről ennyit)

Előzmény: búvár-halász (919)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.01.30 0 0 920

A vér nem válik vízzé... tartja a mondás.

Előzmény: Leftyy (918)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 -1 0 919

Gyerekek, ami ma a Portik ügyben a bíróságon ment...szakmailag elképesztő. Hogy tudja a fia leönteni a bírót, hol van ilyenkor a TEK, a rendőrök, a Bv-sek? annyi hivatalos személy volt ott. Portik miért gondolta, hogy az idők végezetéig játszhatja a védőcserés játékot, meg az elfogultsági játékot? Egyszer úgyis ítéletet hirdetnek. A védő meg nem mondta el a perbeszédet. Kíváncsi leszek, hogy az elfogultsági meg a véőkkel való játék kapcsán lesz-e olyan fellebezés, ami megállhatna. Ilyen időhúzást én még sosem láttam magyar bíróságon.

Leftyy Creative Commons License 2024.01.30 0 2 918

https://www.facebook.com/100003386112982/posts/pfbid021rDurKoK4qdfMcgxz3DHBoFNgHKmcXdMTVHp9f4nqBrHTinKVuZUQJLXK3T1VVKUl/?

Remélem siffert nem engedik be a zsingógába a tegnapi ocsmánysága után. Konok meg…legyintek.

MrJones512 Creative Commons License 2024.01.30 0 2 917

Hát még ha elmondom, hogy tegnap vagy egy órán keresztül bizgeráltam a jobboldali képet!

A legelső digitális fényképezőm (tkp. egy hordozható webkamera volt) 640x480-as képeket tudott készíteni (felskálázós csalással 800x600-asat). Igazi semmirevaló szar volt, de hát hirtelen kellett és erre volt pénz.

(Még a jóval későbbi, 2MP-s Nokiámmal is olyan képeket lehetett csinálni, hogy trükközni kellett, hogy a kép kinézzen valahogy papíron.)

No, AHHOZ képest ez meg egy telefonnal (tehát megint csak nem egy dedikált fényképezőgéppel!) készült kép.

Nagyjából ilyen lett volna az első géppel készítve:

És ilyen lett most, 22 évvel később:

Ezen azért ellamentáltam egy kicsinyég...

Ami 22 éve egy középkategóriás/profi fotómasinának is becsületére vált volna, az ma egy hétköznapi telefon.

Aki ebben nő fel, az szerintem el se tudja képzelni, hogy mekkora kincseket tart a kezében.

Előzmény: Nyúlszájú (906)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.30 0 1 916

Zsömle egy cukor... ő is már fél éves, mégis ilyen picur. Bonszáj-kislány.

A minap lefényképeztem egy tejesdobozzal, hogy látszódjon mekkora. Olyan másfél kiló lehet maximum. :)

Előzmény: In Lak'ech (905)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.01.30 0 2 915

Semmi bibi, én sem vagyok restanciamentes :---)

Előzmény: búvár-halász (914)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 0 1 914

A francba, most látom, hogy kaptam leveleket Nox ügyben, csak a freemailes emailjeimet csak hetente egyszer nézem át. Holnap átolvasom, mert öreg este van már, és majd próbálok válaszolni, kösz addig is, és elnézést,. hogy ez napokig parlagon maradt.

búvár-halász Creative Commons License 2024.01.30 0 1 913

Fész emlék, 12 éves:

"Majtényi László: "..a magyar politikai elit rendkívül tehetségtelen. Azt kell mondjam, ismerem is őket, sokan valahol a gyengeelméjűség határán vannak".

*szakadok*

Leftyy Creative Commons License 2024.01.29 0 0 912

Konokot kdvelTem, Hontot utálTam. Minden változik.

Előzmény: búvár-halász (911)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.29 0 0 911

Huhú, mekkorát anyázott a Hont meg a Konok.:DD

Előzmény: búvár-halász (909)
quish Creative Commons License 2024.01.29 0 0 910

General Electric lesz az :-)

Előzmény: Törölt nick (788)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.29 0 1 909

Indul az Öt a yt-n.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.29 0 0 908

Sokat kell még tanulnod.:)

Előzmény: In Lak'ech (907)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.29 0 1 907

Ott van fönn a fejlécben. Macskákról... :-)

Előzmény: Nyúlszájú (906)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.29 -2 0 906

Szétoffoljátok a topikot.

Előzmény: MrJones512 (904)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.29 0 0 905

Édesek!

Előzmény: MrJones512 (904)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!