Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Miközben komplett topikok törlődnek, vagy a nagy kegyesen meghagyottakból 100-200-akárhány utolsó hsz eltűnik (mert nincs kedv, akarat átnézni és szelektálni), addig az a topik él és virul, mert hozza a statisztikát.
Ja hogy ez nem fórumozás? Kit érdekel.. Darab darab.
Frászt, egyszerűen kiismerte Vitót, hogy üveggyöngyökkel lekenyerezhető.
Visszaengedi/visszaadja 1-2 nikkjét, és máris világbéke van.
Nagyon rég volt az a megnyert per, az idők végezetéig nem tart a hatása.
Plusz nyilván hatalmas anyagot összegyűjtöttek már róla, a töröltjeiből, rootolt nikkjeiből, mondjuk fogalmam sincs, hogy a gdpr jegyében, egy anonim fórumon ezek legálisan megszerzett bizonyítékok-e ellene, megállnák-e a helyüket a bíróságon.
De hülyeség egy személytől várni a Messiást, pláne hogy kb semmiség korlátlan számú új nikket regisztrálni, amin folytathatja a fórumozást.
És hát egy akárhány éves nikknek sincs nagyobb tekintélye a frissen regisztráltnál, bármennyire is ezt hiszik sokan.
Természetesen nem linkelek, mert azt már nem szabad.
Ha már olyan intim kapcsolatba kerültél Opival, hogy szóba áll veled, akkor megkérdezhetnéd tőle, ilyen fórumról álmodott-e, amikor kinevezték főhajjakendnek..
És akkor is jól érezné-e magát ezen a fórumon, ha a moderátorai, adminkái nem ismernék a civilnikkjét/nikkjeit, ahogy az itteni picsogókét ők persze igen.
Lenne még pár kérdésem, de a topikod megmaradása érdekében nem teszem fel, inkább magamban hümmögök tovább.
Hé, kóbor angyal, mindig alulmaradsz. Csak akkor nyerhetsz, ha magad ellen fogadsz.
Nincs egy hely, nincs egy hely...
Valamelyik nap kaptam pár törlésről értesítő emailt, a moderátor személyes megjegyzése: Erre keressetek másik topikot!
Elég széo karrier egy topiknak, ha ilyen rövid idő alatt eljut a csúcsra, ahol már nem szabad linkeskedni :--)
"Hogy honnan jött, ki hurcolta be, azt mind a mai napig kutatják a járványügyi szakemberek, de történelmi tény, hogy egyszer csak ott sétált a rátóti főutcán."
Olvastam valahol egy elemzést arról, hogy a kormánypárt és a DK is mennyire rá van menve a nyuggerekre, és hogy bizony ezek a fiatalok is öntudatosodnak és szavazók vagy azok lesznek, és emiatt ez az egész bánattudjami életkorilag fog szépen lassan kihunyni vagy ellaposodni. Legyen így, ezek a fickók nem államilag teletömött hátizsákkal csinálják ezt, mint a túlparton, ilyen értelemben egy valami különbözteti meg a kettőt, a tehetség avagy annak a hiánya, de elég indirekt célzásom volt mára, jócca.
Krúbi tegnap kicsapta a biztosítékot, zúgott a mocskos...,és persze csúnya szájjal is beszélt, na ez a szellemi lázadás, végre, ebből még lehet valami, sok a fiatal nagyon ( ráadásul részben paródia, amit sokan nem vesznek észre).
Természetesen nem linkelek, mert azt már nem szabad.
Tulajdonképpen Portik ezzel az egész magatartásával,- amely szerintem részben abból fakadhat, hogy minden megoldatlan korabeli maffiaszerű emberölés felbujtójává tették -ennek kapcsán sok a kétely bennem is-,és ebbe beleőrült, minden esetre hozzá fog járulni az ítélkezési rendszer fejlesztéséhet, nyilvánvalóan szigorítani fognak a védőváltás szabályain és a kiemelt ügyekben a bírókat is biztonsági személyzet fogja bekísérni a tárgyalóterembe és kikísérni onnan, na tényleg befejeztem.
(mondjuk még olyat sem hallottam soha, hogy egy ilyen súlyú ügyben ne tartsa meg az ügyvéd a perbeszédet, no de de ki vagyok én, arra azért kíváncsi leszek, lesz-e kamarai ügy belőle, de erről ennyit)
Gyerekek, ami ma a Portik ügyben a bíróságon ment...szakmailag elképesztő. Hogy tudja a fia leönteni a bírót, hol van ilyenkor a TEK, a rendőrök, a Bv-sek? annyi hivatalos személy volt ott. Portik miért gondolta, hogy az idők végezetéig játszhatja a védőcserés játékot, meg az elfogultsági játékot? Egyszer úgyis ítéletet hirdetnek. A védő meg nem mondta el a perbeszédet. Kíváncsi leszek, hogy az elfogultsági meg a véőkkel való játék kapcsán lesz-e olyan fellebezés, ami megállhatna. Ilyen időhúzást én még sosem láttam magyar bíróságon.
Hát még ha elmondom, hogy tegnap vagy egy órán keresztül bizgeráltam a jobboldali képet!
A legelső digitális fényképezőm (tkp. egy hordozható webkamera volt) 640x480-as képeket tudott készíteni (felskálázós csalással 800x600-asat). Igazi semmirevaló szar volt, de hát hirtelen kellett és erre volt pénz.
(Még a jóval későbbi, 2MP-s Nokiámmal is olyan képeket lehetett csinálni, hogy trükközni kellett, hogy a kép kinézzen valahogy papíron.)
No, AHHOZ képest ez meg egy telefonnal (tehát megint csak nem egy dedikált fényképezőgéppel!) készült kép.
Nagyjából ilyen lett volna az első géppel készítve:
És ilyen lett most, 22 évvel később:
Ezen azért ellamentáltam egy kicsinyég...
Ami 22 éve egy középkategóriás/profi fotómasinának is becsületére vált volna, az ma egy hétköznapi telefon.
Aki ebben nő fel, az szerintem el se tudja képzelni, hogy mekkora kincseket tart a kezében.
A francba, most látom, hogy kaptam leveleket Nox ügyben, csak a freemailes emailjeimet csak hetente egyszer nézem át. Holnap átolvasom, mert öreg este van már, és majd próbálok válaszolni, kösz addig is, és elnézést,. hogy ez napokig parlagon maradt.
"Majtényi László: "..a magyar politikai elit rendkívül tehetségtelen. Azt kell mondjam, ismerem is őket, sokan valahol a gyengeelméjűség határán vannak".