Keresés

Részletes keresés

szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3713

"Az elméletemben, ... semmi helye nincs egy fényközvetítö közegnek."

Akkor Einstein téves elméletét követed. Ő azzal kezdte, hogy a fényközvetítő közeget kitagadta a fizikából. Erre épült a relativitáselmélete és a fotonelmélete. 

Ha te is ezen az úton akarsz járni, akkor soha nem fogsz új fizikát csinálni. 

A tiéd még Einsteinétől is rosszabb lesz. 

Előzmény: szaszg+++ (3710)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3712

Maxwell fizikailag megfigyelt kísérleti eredményekre épitette a mezö elméletét, mit bolondulsz meg!

Te is tudnád ezt, ha érdekelne a fizika és ha utána néznél.

És ezt "mindenki" tudja. Csak nevettesd ki magad tovább!

Előzmény: szuperfizikus (3711)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -1 0 3711

Gyula, hagy már abba ezt a gyerekes "te ùgy sem tudnád Maxwell angol írásait olvasni" szöveget, mert én olvastam Maxwell elméletét. De úgy látom te nem.

Maxwell az éterre építette az egész elméletét. Csak nem tudott mechanikus étermodellt alkotni, mert a fényközeg nem mechanikus (nem részecskékből álló) közeg. 

Egyébként a Michelson-Morley kísérlet is eredetileg az ő ötlete volt, aminek a célja éppen a Föld sebességének a kimutatása volt az éterben.

Előzmény: szaszg+++ (3709)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3710

Az elméletemben, ami helytálloan leirja a természetet, semmi helye nincs egy fényközvetítö közegnek.

Előzmény: destrukt (3701)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3709

Te szuperlovas, te ùgy sem tudnád Maxwell angol írásait olvasni és képleteit megérteni, még ha nagyon akarnád sem.

Maxwell a kísérletek eredménye alapján egy mezö elméletét alkotott, amit abban az idöben alig értett meg valaki. Késöbb, amikor át lett téve az invariáns megfogalmazásra a Minkowski térben, akkor kitisztult a megértése a c-vel terjedö nem-konzervatív mezönek, de Einstein mégsem értette meg. 

De fényközvetitö közeget senki SEM  látott.

Előzmény: szuperfizikus (3708)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -2 0 3708

Na mi van Gyula, elmentél elolvasni Maxwell könyveit?

Előzmény: szaszg+++ (3706)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -2 0 3707

"te NEM tudsz angolul, németul, magarul, "

Te meg csak magarul tudsz, úgy látom. 

Még ezt sem sikerült leírnod.

Siralmas vagy. Csak makogsz magarul. 

Előzmény: szaszg+++ (3706)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 -1 0 3706

Szuperlovas, te NEM tudsz angolul, németul, magarul, nem érted a képleteket, te csak bivajbasznádul tudsz!

Előzmény: szaszg+++ (3703)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -2 0 3705

Agyalá Gyula!

Ahhoz, hogy felfogd, hogy Maxwell éterhívő volt, nem kellenek képletek. 

Csak a könyveit kell elolvasni. 

Előzmény: szaszg+++ (3703)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3704

És te mi alapján döntöd el, hogy ki a személyiségzavaros?

Megérzés?

Előzmény: Creativus (3702)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3703

Ja, te NEM érted a képleteket, amik alpján Maxwell kifejlesztette a mezö elméletét!

Miért NEM mondod öszintén eztl

Előzmény: destrukt (3701)
Creativus Creative Commons License 2022.03.17 -1 1 3702

Bízom a jelenlévők realitásérzékében, és ezáltal abban, hogy akinek nem inge, nem veszi magára.

Természetesen abban is bízom, hogy egy "senkiházinak" vélt valaki nagyot tud alkotni.

Természetesen tudom, hogy azért van egy mainstream nyomás is. Ez mindig generációs probléma is.

Természetesen, aki jobb humort tud, az mutassa is meg, milyen is az.

Természetesen pl. Ernst Stahl is sokat gúnyolódott a flogiszton elméletének népszerűsítése folyamán, s végül is nem ő lett a nyerő (a nyerőt meg lefejezték).

Természetesen engem is érdekel, hogy milyen lesz a jövő fizikája, de az is, hogy hol jelennek meg személyiségzavarral küzdő, ám értékes kreatív egyének, akik nélkül a világ nem haladna előre.

Ezen a hozzászólásom azonban nem gúny, hanem a keserű valóság.

Előzmény: szuperfizikus (3695)
destrukt Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3701

Gyula, te teljesen tökkelütött vagy.

A te elméleted egyáltalán nem mond ellent a fényközegnek, hiszen hullámként értelmezed a fényt.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért hisztériázol a fényközeg miatt, amikor éppen beleillik az elméletedbe. 

Előzmény: szaszg+++ (3700)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3700

Miert kérted korábban a magyar nyelvü cikkeimet, szuperlovas?

Előzmény: szaszg+++ (3699)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3699

NEM is tudtam hogy tudsz te angolul Maxwell "könyveit" o!vasni!

Miert NEM ovastad a www.atomsz.com-ot, vagy a könyvem angol részét?

Előzmény: szuperfizikus (3696)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3698

Gyula, tudsz angolul:

"James Clerk Maxwell developed a model to explain electric and magnetic phenomena using the aether, a model that led to what are now called Maxwell's equations and the understanding that light is an electromagnetic wave."

Tovább is hazudozol, vagy utánanézel?

Előzmény: szaszg+++ (3697)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3697

Hiába is agyalágyukodsz, Maxwell négy fizikai törvenyre épitette az elméletét, Dr egyet ki kellett neki egesziteni!

Mt hazudsz te együgyu!

Előzmény: szuperfizikus (3696)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3696

Gyula, most lebuktál.

Sohasem olvastad Maxwell könyveit.

Vagy már annyira lágy az agyad, hogy nem emlékszel semmire.

Maxwell egész életében hitt a fényközegben, és erre építette az elméletét.

Nézz már utána, te agyalágyula. 

Előzmény: szaszg+++ (3694)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -2 0 3695

Nehogy bedőlj már neki.

Csak gúnyolódni ugrott be. 

Előzmény: Okos Árnyék (3692)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3694

Te esztelen, Maxwell négy elotte felfedezett fizikai törvénye épitette az egyenletét, semmi esetre NEM egy fényközegre. Mit hazudsz?

Előzmény: szuperfizikus (3690)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3693

Te hiába is dolgozol a fényközvetítö közegen, az NEM LÉTEZIK!

Szemtelenkezni meg hiába teszed!

Előzmény: szuperfizikus (3691)
Okos Árnyék Creative Commons License 2022.03.17 0 1 3692

Creativus, ajánlom neked a A gonon elméletemet . Ez a végső elmélet, választ ad valamennyi felvetett kérdésedre, kérlek oda válaszolj .

Előzmény: Creativus (3689)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -1 1 3691

Hát, ha ezt humornak szántad, akkor elég gyenge lett. 

Ezen még dolgoznod kell. 

Egyébként mit keresel itt?

Előzmény: Creativus (3689)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 -1 0 3690

Gyula, egetverő hülyeségeket beszélsz, de azt folyamatosan.

Már többször leírtam, hogy Maxwell az egyenleteit a KÖZVETÍTŐ KÖZEGRE építtette.

Maxwell-t kellene elolvasnod, nem ilyen szédül tyúkokat, mint Sandra.

Már teljesen elborult az agyad?

Előzmény: szaszg+++ (3686)
Creativus Creative Commons License 2022.03.17 0 2 3689

"Úgy látom, hogy van 4 elmélet, amely szeretne a jövő fizikája lenni"

Talán legyen inkább 5 elmélet, s így benne az "ENYÉM" is!

Ez az elmélet még nincs annyira kidolgozva, mint a többi. Sőt, még semmi sincs meg benne, és neve sincs. De ígéretes, mert az enyém, és ami az enyém az JÓ! Jóságát felesleges bizonyítani, mivel önmagáért beszél, mert az enyém.

Valójában erre tettem fel az életem, s nem azért, hogy végre a tudomány rögös útjait egy befejezéshez vigyem, hanem a dicsőségért, azért, hogy sikeres legyek, s talán a Nobel díj nem is érdekel (hiszen sokan kapták meg, és feleslegesen, hiszen nem volt igazuk), ám a pénz az IGEN!

Ma divatosak a "kickstarter" projektek, mint egyfajta magánszemélyek általi hitelezések, azaz előre pénzt gyűjteni arra, hogy egy projekt befejezhető legyen. Úgy gondolom, hogy ennek e tudományos kutatás területére is be kell hatolni, különösen azért, hogy a "mainstream" vonal ne nyomja el a megkérdőjelezhető, ám ígéretes elmélkedéseket. Sajnos a tudományban már régóta jelen van egy valahonnan fölülről táplált fősodor, aminek a célja, hogy minden maradjon a régiben, az eddigi tudósok csak zsebeljék be a pénzt, és mutassanak be látszateredményeket.

Ezt szeretném én kikerülni, és ha hasznomra fordítani. Terveim nagyratörőnek tűnnek, ám teljesen értelemszerű a cél, amiből néhány:
- Egy Komplett Egyesítési elmélet, az eddig ismert és még ismeretlen kölcsönhatásokra.
- Megmagyarázni azt, ami most az "ősrobbanással" kapcsolatos.
- A Sötét Anyag, a Sötét Energia (és további sötétségek, pl. sötét gondolatok) végleges felszámolása.
- Pontos magyarázat a Világegyetem állandóinak értékeire (eddig csak egy állandó nyeret magyarázatot, a: 42)
- Az Anyag/Antianyag egyensúly eltérésének magyarázata.
- Stb. stb. stb.

Arra is szeretnék magyarázatot kapni, hogy miért van az, hogy a kezdetben barátságosan mellém álló emberek idővel miért hagynak mind faképnél, s bár erre kaptam egyesektől célzást, hogy nézzek utána a személyiségzavarok témájának, különösen a 10 zavarból a B-cluster-be csoportosított négy közül az egyiknek (NPD), ám én nem gondolnám, hogy itt lenne a baj, már csak azért sem, mert TUDOM, hogy más a probléma. Tudom, mert úgy látom, hogy én mindent mindenkinél jobban tudok. S azt hiszem - de ezt nem szerénytelenségből gondolom - hogy egyfajta tökéletesség alakult ki bennem az évek során! S azért sem szerénytelenségből, mert az egyik legnagyobbra becsült tulajdonságom a szerénységem.

Előzmény: szuperfizikus (3670)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3688

A fizikai érveket mar ezerszer felsoroltam magyarul,  hülye van megérteni? Mondjam neked bivajbasznádul?

Előzmény: szuperfizikus (3685)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3687

Akkor olvasd Sandra Chapman könyvét!

NEM tudod?

Előzmény: szuperfizikus (3685)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3686

Az aatomisztikus fizika kísérleti alátámasztását megadtam.

Te meg tanuld meg azokat a fizikai törvényeket, amik a Maxwell négy egyenletéhez vezettek. Ezek összegsége vezetett az elektromàgneses mezö c-vel terjedö hullámféle megjelenéséhez, MINDENFÉLE KÖZVETÍTÖ KÖZEG NÉLKÜL!

Előzmény: szuperfizikus (3682)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3685

"...fizikai érvek helyett."

Soroljad a fizikai érveidet!

Milyen kísérletet végeztél a kétféle gravitációsa töltéssel és a taszító gravitációval?

Semmilyent.  Nincsenek fizikai érveid. 

Egyébként te kezdted kritizálni az angol tudásomat. 

Biztosíthatlak, hogy tudok annyira angolul, mint te magyarul. 

Előzmény: szaszg+++ (3683)
szaszg+++ Creative Commons License 2022.03.17 0 0 3684

NEM tudsz te gondolkodni se magyarul, se bivajbasznádul! Te akarsz szuperlovas lenni?

Előzmény: szuperfizikus (3682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!