Szerintem a "No women no cry" és a "nomen eszt vomen" összecsengésre akart utalni a gömbtárs a Bob Marley képpel. De ez csak egy ötlet, amúgy nem tudom.
a Szakács név kötelez azez nomen eszt vómen, ahogy a mondás mondja.
Eddig ez az év mondata! :-))) És vajon mit főz ki majd Béla?
t.fel gt-nek: először engem is megtréfált az internet, de aztán kibújt a lóláb a zsákból. A bekopizolt címben ugyanis benne maradt egy pután. Ezt eltávolítva kifogástalanul működik a frappáns internet.
Illetve helyesbítek: Aas gé nem belinkelt, hanem bemontázsolt ügyesen a plagátján a Bob Merli lemez bal alsó sarkába. Mármint a fekete macskás képet, amivel indul a nokedli is.
Valamit biztos nem jól komponált a gé. Ez egy gasztronomómiai oldal, és a fekete makka van az elején, amit Aas gé is belinkelt. És marhajó receftek. És nem udolsósorban magyarH nyelvű ez, higgye el a gé.
Mester már tapasztalatokat sűrít magába az internetről, hogy imponálni tudjon vele Editkének. Szerintem fülig szerelmes. El tudom képzelni mi lesz itt a topikban ha egyszer a Mester naplóba veti valamelyik konkrétabb receptjét.
Vietnámi focista személy vajon milyen egzotikus tapasztalatait tudja kamatoztatni a lokinál.
Az én páromNanik is ilyen blogokon élvezkedik, minekfolytán esténként recefteket csúsztat elém, nem szól hozzá semmit de látom a szemén, ezt kéne másnap főznöm. Csak tapasztalás-szerzés, nem zabálás miatt. Vagy egy kicsit mégis.