Nálunk 5 mm. Egész éjjel zuhogott , nagy csalódás volt hogy csak 5 mm volt a mérőben. Még megis vizsgáltam hátha repedt de nem találtam rajta lukat.:)))
Köszi szépen, akkor úgylátszik Hozzád már nem értek el a pénteki gócok, de egészen Cegléd-Szolnok-Szarvas-Békéscsaba ferde irányú vonalban zivatarok voltak!
Sziasztok! Nálam Szegeden a héten 14mm csapadék volt összesen, tegnap délután sem volt semmi, de szép látvány az igen! Tozatu! Nálad a tegnapi zivatarokból mennyi hullott?
Szia cimbora, nálunk már este 8 tól égszakadás-földindulás volt...17mm a vége, de akkora villámokkal jött, mint augusztusban szokott. Bolondos április. :)
Abban a Nagykanizsa dologban is lehet vmi, jóanyám ott él, telefonált, hogy dézsából öntik...
Itt 2mm az egész rendszerből, egész Mo-n Szegedeb és 20km-es körzetében esett a legkevesebb csapadék. Még holnap lehet valami zápor/zivatar, de már azokban sem bízom, mert eddig is nagy csapadék volt ígérve. Igaz Dunántúlon szépen termelt, Nagykanizsa már 58mm-nél tart.. A Balaton most kapott szépen, remélem fel is megy 100cm-ig.
New Jersey kozepen lakunk. Nem is annyira szornyu - vagy csak megszoktuk mar? Eventa ketszer-haromszor csinal ilyent az eso. A tornado nem suru nalunk, 15 ev alatt ketto - azok is eltevedtek, nem igazan gondoltak :))
A kertem sertetlen - es ez jo. Az egyetlen kar a hintaagy - az sem igazan, csak fel kell allitani - meg nem ertem ra. . .meg a tiszafa is eros.
ZsuR, ez szörnyű! Nemrégen is írtál hasonlóról, vagy az egy régebbi emlék volt (fakivágások)? Milyen gyakran van nálatok ez az ítéletidő? És hol is van ez a nálatok? Ahhoz képest, a virágaid jól megúszták...
15 eve vagyok itt - rengeteg tornado volt azota. . .ezek meg nem azok, majd julius-augusztusban. A legkozelebbi hozzam par utcaval lejjebb soport vegig, ijeszto volt.
Ezek viharok. A szelvihar hatal mas volt. Most meg arviz. . .eleg sok folyo van erre, megaradtak, es kiontottek. A mi kozveltelen kozelunkben csak egy patak van, de az rendesen kiont, kozel egy uthoz, ugy, hogy azt is ellepi. . .
Sok helyen a hazaknak csak a tetejuk latszik ki -a lakokat evakualtak. Eddig nalunk csak kis aramkimaradas volt.
A TV mondja, az ar a Delawar-on csak holnap fog tetozni.
Úgylátom akkor megint "jó" idő van odaát! Hihetetlen események vannak ott, de a nyár itt is tud produkálni a zivatarokban, de még nics itt a zivatarszezon, de nálatok ezt már tornádószezonnak hívják!:) Tornádóról nem volt még jelentés mióta ottvagy?