OK sztornó, a weben találtam egy nálam működő unlockot a cdrwinhez:
Name: TheVirus
Company: Computer
Unlock key: AB495464-208D114E-82EBCE20-CA8C9A6D
Check key: 61C5CE09-8BC4452A-A266DF6E-4867544D
k_gergo: cdrwin bepofaz az unlocknal: Unlock keys have been entered incorrectly! - copy/paste volt, kiprobaltam sokfelekeppen, nem megy. kaaaaar, kene pedig
morpet:Mint ahogy azt már egyik hozzászólásomban írtam, tenyerelj rá a billentyűzetre! Az jó lesz. Bár miattam szöveget is beírhatsz. Mondjuk: Cracked by morpet :)
Szerintem is a Power Edition a jobb, csak egy patch kérdése az egész, és a PE-nek is "megnő" a verziószáma. Ráadásul a patch ingyenesen letölthető.
Hát nemtom, nekem karist nélküli CD-t még mindig sikerült tökéletesen grabbelnem, csak karistosakkal volt gondom. A WinDAC vagy miacsuda kattogósan grabbelt nálam, de azt azonnal uninstalláltam. Ennyire sz*rok lennének a CD-olvasók? Nekem sem az olvasómmal, sem az írómmal nem volt az égvilágon semmi grab-bajom.
egy kis időráfordítással könnyedén lehet olyan progit eszkábálni ami lecseréli a fejlécet wav fejlécre szerintem. de annak is elégnek kell lenni, ha szimplán levakarod és csak a hasznos adatot hagyod meg. persze ez már macera
Ezt a " 4 m mély és 322 km..." karcos izét már ejthetnéd, Gergő. Ilyen nincs: senkinek sem hobbija az, hogy direkte csak karcos lemezeket grabbel és akkor itt panaszkodik, hogy pattogásokat tapasztal a WAVban.
Én sem olyan grabbelési problémákról írtam korábban, ahol karcosak lettek volna a lemezek, nem. A dolog inkább CD-olvasófüggő, mint karcfüggő (de persze azért karcfüggő is).
juujj ugye nem igaz amit egy ismerosom mondott az iment hogy az audio cd olvasok csak az egyszeresen irott lemezeket olvassak el?? akkor engem itt nagyon felretajekozatttak :-)
395-os jugglerre a http://www.extra.hu/BurnerSoft/ oldalon bukkantam (a cdmasteresrol van link ra)
Konkretan a fileok:
http://www.extra.hu/BurnerSoft/DiskJglr.zip
http://www.extra.hu/BurnerSoft/Crack.zip
No, nekem is sikerult egy teljesen agyonkarcolt lemezt rosszul legrabbelni a Plextorral, igaz lehet, hogy nem 17-40szel kellett volna hajtani. 1x-8x kozott probalgatni meg nem volt kedvem.
De most sem pattogf, hanem akadozik, kimaradozik. Lassabban biztos sikerult volna (vagy nem)
Na min1. Csak ennyit akartam.
Ja es a DiskJuggler nekem kulonosebben nem tetszik, kulonosen az nem, hogy csak masolni tud (azt meg nem igazan szoktam), ha igen, akkor arra ott a diskdupe
Ja ugye nem diskdupe, hanem disCdupe, ugye
ahogy tanult kollega ur lentebb kifejtette... :)
Nekem nagyon nem tetszik a CDRWIN, ha másolok, akkor DiscJuggler. Az mindent pontosan, jól, megbízhatóan lemásol. Még overburnt is tud! (Persze ha az íród támogatja...) Még sosem volt gondom vele. RAW read-write, ignore read errors, subcode, CD-text, karaoke meg minden
Csalás, a szerver a kommentes HTML kódból a kommentjelet kiveszi.
Pedig egy tök üres hozzászólást csináltam volna, de nem sikerült, de még egyszer megpróbálom (más módszerrel)!
A 395-ös DJ érdekelne.
Az invalid parameter in query talán azért lehetett, mert overburnt akartál és az íród nem támo gatya.
Legalábbis olyan szagú a hibaüzenet.
A discjuggler kifogott rajtam, eloszor volt a 395-os free, de az csak 1x-sen tudott volna irni ugyhogy leszedtem. A 393-as szimplan nem latta az iromat (4424-es philips ide). Valahogy meglett a 395-os crackelt, es az meg beszol iras kezdetenel hogy valami invalid parameter in query vagy ilyesmi, es nem ir semmit. Mindenki masnal mukodik?! :)
A tobbi progi (winoncd, cdrwin, nero, xcdroast, cdrtoaster :) muxik jol. Valoszinu varnom kell egy ujabb verzioig...(?)
Audio cdt a cdrwin-el masolok raw modban (dj hijan), hogy a cddb felismerje, ami ugy vettem eszre track-grabbelos megoldasnal nem muxik, vagy igen?