Superz.!!!!!
Ez az indok elfogadható,és nem is vitatkozok
vele.Bár a személyes véleményem ettől még nem változik.
D.H.
Továbbra is CELTIC FROST Ruleeeeeeees!!!
Milán Péter (MHH) Borknagar kritikája felkerült a banda hivatalos (www.borknagar.com/rev-mh.html)honlapjára!
Hétfőn remélhetőleg újabb hírek zenekar ügyekben!
Nekem elég tekintélyesnek mondható külföldi koncertjegy gyűjteményem van az utóbbi 10-12 évből, de nem találtam köztük olyan profin nyomtatott jegyet (nem tombolacetlit rápecsételt rock gig felirattal), amelyiknek a hátán ne lett volna ott a figyelmeztetés arról, hogy tilos bármiféle hang- és képrögzítés, valamint efféle szerkezetek bevitele. Legyen az Napalm Death vagy Guns N'Roses jegy.
Gondolj bele, beviszel egy fényképezőgépet vagy diktafont, turnémenedzser vagy embere észreveszi odabent, kitépi belőle a filmet, gép pedig megsérül, netán tönkre is megy.
Családod vagy jómagad kit perelsz be, ha olyanotok van? Nem a turnémenedzsert vagy a smasszerjét, mert azt sem tudod, ki az, világ másik felén él.
Hanem bizony a koncert helyi szervezőjét, mert nem figyelmeztetett előre, hogy ez tilos.
Márpedig a turnémenedzser szerint tilos a buli bármilyen rögzítése, pontosabban ilyesmire kizárólag ő adhat engedélyt.
Így aztán a jegyen ott a figyelmeztetés, neked pedig az a feladatod, hogy mégis bejuttasd a kamerát :-)
ja ,igen.....lassan a pocket-ok már többet tudnak,mint a nagytestvérek......kis dugaszok 80-110-es zoom optikával jobb képeket csinál,mint én az előbb említett gépekkel.....nem mindegy!!!
....ja,még valami......IMMORTAL-t a népnek!!!! (már egy picit fárasztó lehet,de akkor is ...)
........további jó munkát!!!!!!!!!!
helló!
darkhearth:szívemből szóltál "öreg" cimborám!
jó, a vaku tényleg faszság,hiszen a zenész is ember meg minden,de mé' nem lehet akkor vaku nélkül?!!!!!!!!!!!
hadd lehessen má' fotózni!!!!!!!!!!!!!!!
bitte!!!!
jó,kis gépek talán......
.....mi a kicsi???????????
csak a pocket kamerákat lehet majd bevinni,vagy talán belefér a ZENIT/PRACTIKA is????????????
Tudom,hogy rajt vannak a nagyobb zenekarok
belépőjén is,hogy no fotó,de azt nem értem,
hogy más országban miért nem kötelezik őket,
hogy ráírják?Biztos van persze ahol ráirják,de
ahol én vagy haverok megfordultak ott lefelejtett
ék.
Más :a kis gépekről csak annyit:Legutóbb a
pecsában (örök kárhozat feszt.) is harcolni kellett az okos arcú szekussal,hogy beengedje.
Ja és valami:ha már európai rendezésről beszélünk.Úgy tudom,hogy minden rendezvényre ahol motoznak ott kötelező női
szekusnak is lennie.Ettől függetlenül a fent
amlített eseményen a velem lévő lányokat egy
többméteres bakcigány (ezt most nem rasszizmusból írom,csak a hitelesség kedvéért)
vigyorogva motozta meg,ALAPOSSAN.
Hát nem tetszett,neki igen mert még be is szólt.
Na ha már Eur. minőségű rendezvényről beszélünk akkor ezen is kellene változtatni.
Na ennyit,várom az ellentmondó,cáfoló válaszokat.
U.I.:Szekusokat a Kék Osztrigába,végbéltükrözésre!
Valoszinuleg nem kockaztatnam meg, hogy beviszem a fenykepezogepet amit esetleg elvehetnek. Pedig tenyleg jo lenne ha legalabb az ilyen 'fesztival' jellegu bulikon engednek. Hetek mulva ranez az ember es lehet merengeni.:)) Meg ha nem is sikerulnek jol:(((
Csak erdeklodom, hogy miben gyokerezik a problema?
Azt ertem, hogy nem kellemes, ha az embernek masodpercenkent az arcaba vakuznak, de vaku nelkul is lehet fotozni...
Fordítsd meg a Metallica, Manowar vagy akár a Tankcsapda-Pecsás koncertjegyedet, vagy bármilyen nemzetközi koncertre szóló,(nem klubban rendezett)belépőd. Ne csinálj már úgy, mintha most olvasnád ezt először!
Egyébként ez előírás, a fellépő megköveteli ezt a szervezőktől, bár klubbulin nem mindíg veszik komolyan. Hidd el, a komolyabb nyugati koncertjegyeken is rajta van, szóval ez a hozzáállás pontosan nyugatról jön, nem fordítva.
A kis pocket gépekből viszont nem szoktak problémát csinálni.
Tényleg idegesítő!
Így akarunk Európa felé haladni?
Akkor miért van az ,hogy más Eur.fővárosokban
pl.Bécs,Zágráb lehet?
Miért akarják az egyszerű rajongóktól elvenni
azt az örömet,hogy buli után hetekig nosztalgiáz-
hasson a képeit nézegetve?
ó je!
glenn:kösz,Istenek vagytok,ha jön az IMMORTAL!!!!!!!
...........az szép lesz,ha jönnek.........je!
.....nagyon telhetetlen lenni én,de DEATH METAL fronton semmi??????????
.......további jó munkát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tényleg állati idegesítő, hisz az ember egyfolytában azt látja, hogy nyugatabbra ez egyáltalán nem gond, simán lehet fényképezni a koncerteken. Valamit lehetne már tenni ennek érdekében.
GLENN:jó!jó!jó!........csak érdeklődtem.
ki van még tarsolyban?
....esetleg IMMORTAL?
....legalább stílusilag adjatok valami kiindulópontot!!!!!!!!!!!!!!
DEATH METAL is jó lesz!!!!!!!!!!!
.....várom a válaszod!!!!
............további jó munkát!!!!!!!!
Hi,
nem titkolózunk, dolgozunk mint egy őrült! Lehet, hogy a csoda elmarad, de lesz még banda!
Sajnos a Pecsa büféseket nem lehet megkerülni, de ígéret van a méltányos árakra.
Tisztelt szervezők!
jó lenne,ha befejeznétek a titkolódzást és a nép tudtára adnátok,hogy ki lesz "CSODA" !
....remélem az IMMORTAL!
....további jó munkát!
Hát nem tom én örülök legalább hogy a sok szar mellett lesz legalább leadfoot :)
NIN: A viszonylagos sikertelensége érthető, kijöttek egy gyenge lemezzel, és a koncertjeik se olyan izgalmasak már mint pl. 94-ben
aPerfect Circle: Tool sose se volt izgalmas koncerten hiába kurva jók a lemezeik és a klipjeik, mint a screaming trees kb. az énekes ott szerencsétlenkedik végig, azt unatkozom.Ugye supertzar ? :)