Szerintem maximum 1-szeresen írhatsz olyan ősi géppel. Buffer underrunra nagyon ügyelj!
Nem hiszem, hogy sok embernek lenne 486-os CD-írás terén tapasztalata.
Szerintem a Windows CD player nem tudja a CD-TEXT-et. Ahhoz túl öreg, meg túl primitív. Még CDDB-t sem tud, akkor hogyan várnál tőle CD-TEXT-et?
486 - os szamitogeppel szeretnek CD - t irni. Megkoszonnem ha megosztanatok velem tapasztalaitokat. Elsosorban zenei CD irasara kellene, de neha esetleg 1-2 adat CD.
Ismertek valamilyen CDPlayer programot ami ismeri a CD-TEXT-es megjelenitest? A CD-ROMom tamogatja a CD-TEXTet, de csak a CDiro programok tudjak ilyen modon kezelni! Minden lejatszoprogram amivel eddig talalkoztam, csak a cdplayer.ini-bol tud dolgozni, vagy valamelyik internetes CD adatbazisbol. Lecci segítsetek!
Egy dolgot fontos megjegyezned:
A DiscJuggler mindent pontosan bitről bitre ugyanúgy ír ki, mint ahogyan olvas.
A nap tippje:
Az Optionsban a Defaults fülön jelölje be a Write, Read ISRC/UPC, Scan gaps/indexes, RW (CD+G/Karaoke), CD-TEXT, Raw read/write, Overburn CD jelölőnégyzeteket, a többi jelölőnégyzet jelölését szüntesse meg, Max image size-nak 80-at, Read speednek és Write speednek Max-ot állítson be.
A nap második tippje:
Ha másolásvédett CD-t kíván másolni, másoljon ugyanarról CD-íróról ugyanarra a CD-íróra vagy írjon image fájlt, az Advanced fülön jelölje ki az Ignore read errors jelölőnégyzetet.
Audio Cd-t szeretnek 1 az 1ben masolni ugy, hogy a szamok kozott ne legyen szunet. Anno a WinOnCD disccopyjaval sajnos szunet kerult a szamok koze, ezert normal audio projectkent csinaltam, szepen sorban beixelve szamonkent a no pause-t. Lehet esetleg ezt azzal a DiscJugglerrel jobban csinalni?
Én is szívtam már ezzel, újra kellett telepítenem, de még az uninstall előtt megnéztem, hogy melyik file dátuma változott. Install után másolatot készítettem róla, úgy próbálkoztam, ha nem megy, akkor visszaállítottam a CDRWIN.DAT-ot a másolatból, aztán megpróbáltam egy másik névvel és kóddal.
OK sztornó, a weben találtam egy nálam működő unlockot a cdrwinhez:
Name: TheVirus
Company: Computer
Unlock key: AB495464-208D114E-82EBCE20-CA8C9A6D
Check key: 61C5CE09-8BC4452A-A266DF6E-4867544D
k_gergo: cdrwin bepofaz az unlocknal: Unlock keys have been entered incorrectly! - copy/paste volt, kiprobaltam sokfelekeppen, nem megy. kaaaaar, kene pedig
morpet:Mint ahogy azt már egyik hozzászólásomban írtam, tenyerelj rá a billentyűzetre! Az jó lesz. Bár miattam szöveget is beírhatsz. Mondjuk: Cracked by morpet :)
Szerintem is a Power Edition a jobb, csak egy patch kérdése az egész, és a PE-nek is "megnő" a verziószáma. Ráadásul a patch ingyenesen letölthető.
Hát nemtom, nekem karist nélküli CD-t még mindig sikerült tökéletesen grabbelnem, csak karistosakkal volt gondom. A WinDAC vagy miacsuda kattogósan grabbelt nálam, de azt azonnal uninstalláltam. Ennyire sz*rok lennének a CD-olvasók? Nekem sem az olvasómmal, sem az írómmal nem volt az égvilágon semmi grab-bajom.
egy kis időráfordítással könnyedén lehet olyan progit eszkábálni ami lecseréli a fejlécet wav fejlécre szerintem. de annak is elégnek kell lenni, ha szimplán levakarod és csak a hasznos adatot hagyod meg. persze ez már macera
Ezt a " 4 m mély és 322 km..." karcos izét már ejthetnéd, Gergő. Ilyen nincs: senkinek sem hobbija az, hogy direkte csak karcos lemezeket grabbel és akkor itt panaszkodik, hogy pattogásokat tapasztal a WAVban.
Én sem olyan grabbelési problémákról írtam korábban, ahol karcosak lettek volna a lemezek, nem. A dolog inkább CD-olvasófüggő, mint karcfüggő (de persze azért karcfüggő is).