Ezt az ülésfűtés dolgot sosem értettem meg, hogy miért ennyire szeretik mások.. (bár én nem vagyok egy fázós tipus)
szerintem elég 2cm szalonnát növeszteni a hátra, meg mindenhova, és tuti, h nem lesz szüksége az illetőnek ülésfűtésre :-) (és télikabátot sem nagyon kell venni)
Amúgy a diezel is 3 perc alatt be tud annyira melegedni, h lejebb kell venni a fűtést maxról(bár megjegyzem én is garázsból használom).
A nem rossz márka WAECO cucc 27e. Berakni meg mittomén 10-15?
Nekem asszem 40-ből állt meg pár éve, de tényleg van vele meló (a villanyszerelés max. fél óra, a többi viszont 2-3 óra: szépen leszedett/visszarakott kárpit, illetve kapásból az egész ülés kiszed... De szerintem megér ennyit.
Éppen most hoztam el a szerelőtől a kocsit, apróságokkal növeltem a komfortot (navi tápellátás, DVD csatlakozók hátul, szivargyújtó aljzat a csomagtartóba, és más hülyeségek :-)).
Felajánlotta az ülésfűtés beszerelését a gyári kapcsolókkal, de úgy érzem, hogy nem fázik annyira a hátam, fenekem, mint amennyire hiányozna a kasszából aza 60 eFt, amit az utólagos űlésfűtés kóstál.
Majd a következő kocsimban lesz gyári, addig kibírom. :-)
ÚÚÚÚÚgy könnyű, én ami kialkudtam, az már odavan a részleten :-)))) árfolyamveszteség ugyibár, már bánom, h nem toltam be anno a teljes árát neki, de mindegy, megvárom, amíg lemegy kicsit az árfolyam, és akkor kipendítjük a maradékot.
ja és az ülésfűtés....a legjobb extra szerintem:)Kb. két hónapja minden nap használom...nem tudok élni nélküle, pedig garázsos a vas.Azért nap végére így is hidegek a székek...kb. 2 percig,mert utána már dolgozika fűtés.A hátnak is nagy király.Nekem jobb,mint a tempomat ( mondjuk, az 1.4-hez nincs is:))
Autóárak...nekem 1.4 Winterem van, 2008.05.havi. Alapár volt 3.789000.-Ft, ehhez kértem még 15-ös helyett 16-os kerekeket ( ez volt + 20 ezert ft!!!!röhej ),metálfény,üzembehelyezés,gyári vonóhorog ( leszedhető ),8 hangszoró - végszámla 4120000.-Ft.Vonóhorog nélkül kerek 4 milla.Ez most kb 400 ezer ft-al lenne olcsóbb:)Nembaj,legalább részlet nincs rajta:))))))
Alig akartak valami kedvezményt adni, mikor azt mertem mondani, hogy kp-re veszem az autót - persze beszámítással - a régi Octi Tour számolták be 2 misibe.
Én személy szerint nem bánom, h tempomat helyett ülésfűtésem van :-) Najó a 4 kerékért sem kellett utánjárni :-) A winter nagy előnye ebben volt, ülésfűtés, alukerék, és téli gumma..... no és ehhez ez ambiente felszereltség, így nem rossz a a csomag szerintem.
Hmmm, tapasztalatom szerint, ha nem áll be bp, akkor megelégszik 8.0-8,5 közt a paripa kényelmes tempóban, ekkora vastól az nem rossz, gyári adat 10.0 :-)))
Nálam meg összesen 5M +üzembehelyezés az 1.9PDTDI Holiday kombi (metállal, tempomattal, 8 hangszoróval) novemberben... Szerintem ez a tipus max 100 ezerrel lett olcsóbb azóta.
Az en helyzetem igazsagahoz hozzatartozik az, hogy en Kanadabol vettem a kocsit. Onnan utaltam el kanadai dollarban aznapi arfolyamon a foglalot, es mikor megkaptam az eladott hazamert a penzt, akkor szinten CAD ban utaltam a tobbit. Kalkulalva atvaltas utan 4 es fel milliot. Viszont valami Isteni csoda folytan, elutaltam penteken 152 forintos arfolyamon, es hetvegen megugrott a kanadai olaj ara, es kedd reggelre, mire a penz megerkezett, mar 169 ft volt a CAD, es emiatt ugy tulfizettem a kocsit, es visszafizettek kb 400 ezer forintot kezpenzben ott mindjart a kereskedesben. Aminek nagyon orultem, mert egy ilyen hazatelepules iszonyatos koltsegekkel jar.
jah, nekem tokkal vonóval, mindenfélével állt meg 4,3 alatt picivel, benne volt minden költség. És most ezt akciózzák annyival, mint amit a cartárs írt lentebb....
Ezt mondták nekem is, h alig van készleten, és mégis mai napig lehet kapni. Amikor én vettem is aszonták 3 db van raktáron :-)))) Jah és szeptemberben még 4,3 volt az ára.
En abbol a felszereltsegbol, amit kerestem, azokkal a parameterekkel mindossze harmat talaltam az orszagban a Porsche Pesten keresztul, egy feketet, egy arany szinut, es ezt az antracitot. Kombi mar szinte nem is volt, foleg a winter felszereltsegben.
Nem tudom, mennyibe kerult egy 1.6 os winter regen, de azert ez sem volt olcso, hiaba facelift elotti akcio ide vagy oda.
Nem fogod megbánni, nekem is ilyenem van, csak nem kombi. A kuplung pedig bírja, nyugi, mire bekopik megszokod :-) Még nekem is ugrik néha néha, pedig én manuálisat vezettem előtte is :-))))
Valszeg már jobb áron jutottál hozzá, mint én anno, jókor jó időben vetted meg szvsz.....