Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.28 0 0 422
Megvan a megoldás heuréka bingó!!

Intelligens szarvasmarhák csinálják a köröket!
Legelőbb lepisilik a területet. Ettől hajlik el a gabona furcsán és nem törik. Majd szépen letaposgatják és kialakítják az üzenetüket. Ennyi.

És senkinek nem tűnik fel egy sétálgató, legelésző csorda annyira.

Mivel eddig hiába próbálkoztak, hogy elmondják mondandójukat, a "buuu"-ból, primitív fajunk sosem értett semmit. Tehát átálltak a kommunikáció ezen formájára. De sajnos szegényeknek ez sem jön be egyelőre, mert ugye sokan UFO-kra gyanakszanank inkább...

joy Creative Commons License 2009.06.28 0 0 421

Igen, nekem is -főként a tanárom- megtanította a logikus gondolkodást, és a kérdezést.

Ezért teszem föl rögtön, MIÉRT?

Miért üzengetnek ilyen módon, miért pont ott, ahol, miért aratás előtti hetekben, télen miért nem, homokábrákat miért nem...

A magyarázatokon jókat szoktam rötyörészni, bár némelyiktől égnek áll a hajam.

:o)

Igyexem visszafogottan méginkább nem kommentálni a belemagyarázatokat, mert nekem 8, hogy ki milyen ötletekkel áll elő mindaddig, amig nem érzem az írásokon az elhitetés- beetettés szándékát.

Nem találom értelmét az olyasféle akcióknak.

A gabonakörök évtizedes történetén egyértelműen látszik a fejlődés, az 1*ű körökből kombinációk, majd egyre bonyolultabb, már nem csak körökből álló ábrák kerülnek a búzába. Tökéletesen látszik a graffiti-verseny.

Néha arra gondolok, milyen szerencse, hogy készítői nem tudnak magyarul, és nem olvassák ezt a topicot sem.

Előzmény: Szotyol (410)
joy Creative Commons License 2009.06.28 0 0 420

De ez miért nem az USÁban van, hamár róla szól?

Talán f.snak az ufonautisták, hogy se.gbe lövi őket a gazda, hogy ne tegyék tönkre a búzáját?

Előzmény: Szotyol (409)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 419
Kedves "Szotyol", "izze" a forrás, most én is azt mondom.
Előzmény: Szotyol (402)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 418
Tudom, hogy a végén kellene, de hol a vége, meg mi az eleje? Amikor bármikor lehet a közepe :)
Emlékszem, de ha nem ebben a testben, akkor kire emlékszem?
Rád emlékszem :)
Előzmény: Törölt nick (415)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 417
Szia repcsepista! Ufó találkozó a gabonaföldeken :)
Egyszer egy fórumon találtam egy írást, még a nevére is emlékszem, W.B. T-rex volt és azt írta, hogy ő eddig ufót csak a szántón látott.
Földi ufók vagyunk most mi is a gabonaföldeken :)
Előzmény: repcsepista (416)
repcsepista Creative Commons License 2009.06.27 0 0 416

Szotyol s kedves szotyolázók!

Csodapók! -ha a képre nézel, igaz lehet 8 -s számnak is nézni, de látni? Stalán, vegyünk két jelentését mindennek, ami jelent valamit, igy lenni, ha csak egy pénzes elit, s ő fej, akkor csak potroha, semmi több, ha pedig, tul látunka hetvenkedőkön, akkor is, 8, üres lett a polc?

Ami azt illeti, maga buza meg gabona az szent, s ledüteni ugy a buzatáblást, vagy gabonást, az pás - sápolást, jelent, de megint két ess értelembe?

Adjonisten sok buzát, gabonát...

Előzmény: Szotyol (400)
menroting Creative Commons License 2009.06.27 0 0 413

Ez a kép csupán ennyi szerkesztőprogramon ment át.Egyáltalán valós ???

EXIF.Make / Software EXIF.Model Quality Subsamp Match?

------------------------- ----------------------------------- ---------------- --------------

CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C700UZ ] [ ] No

SW :[IJG Library ] [074 ]

The following IJG-based editors also match this signature:

SW :[GIMP ] [074 ]

SW :[IrfanView ] [074 ]

SW :[idImager ] [074 ]

SW :[FastStone Image Viewer ] [074 ]

SW :[NeatImage ] [074 ]

SW :[Paint.NET ] [074 ]

SW :[Photomatix ] [074 ]

SW :[XnView ] [074 ]

Based on the analysis of compression characteristics and EXIF metadata:

ASSESSMENT: Class 1 - Image is processed/edited

www.impulseadventure.com

Előzmény: Szotyol (383)
menroting Creative Commons License 2009.06.27 0 0 412
Akkor gondolom nem gond valakinek erről egy képet beraknia..Vagy mégis ???
Előzmény: joy (381)
hali1 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 411
A 8 lehet a végtelen is a közepében meg mi magunk.
(feltevés)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 410

A vidéki gimnáziumban egy kiugrott pap dolgozott és felkinálta a kötelező oroszon tul  németet vagy latint tanitson-e :))) Olyan meggyőzően érvelt a halott nyelv mellett hogy azt választottuk. Mert ugye logikus,szép,klasszikus,kulturált,a szókincse nagy része idegen/nemzetközi szavak szótárába is bekerült. Oké. Csakhát praktikusan inkább többre mennek a gyerekeim,sőt majd az unokám mert az ÉLŐ VILÁGNYELVET az angolt tanulták és tanulják.. Irigylem őket. Lám itt is milyen érdekes olvasmány és alig tudok kisilabizálni valamit.

Például a  BELOW MILK HILL 3   sem véletlenül lett helyszin. Minden bizonnyal üzenet van benne,csak le kéne forditanom :)))) Lent tej domb/hegy ? Ez éppen három ! a férfi "teje" és az anya teje,két keble....mindez jelez fogantatástól  születésen át csecsszopásig....vagyis hát az emberiség UJJÁTESTESÜLÉSE lehet a mondanivaló.

Avagy ?

Előzmény: joy (407)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 409

A nyolcas két kör dialektikus egymásbafonódása.Az egyik  kör melletti nyilak KIFELÉ irányulnak,a másiké BEFELÉ. Ez egy egymást kiegészitő egység vagyis párosság jelképe. Érdekes hogy az USA tagállamai száma :50 vagyis ötven ! Ami a száznak,száz százaléknak a fele ugye.

Ez arra utal hogy Jézus második eljövetele az első teljessé tétele,betetőzése,érméje másik oldala lesz ? Tökély illeszkedése mint jóférjnek jófeleség ?

Előzmény: joy (406)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 408
Érdekes amit írtál, mindenképpen érdemes számításba venni és elgondolkodni rajta. Én se tudok róla, hogy bántottak volna valakit. Sokan látták közvetlen közelről, sőt olyan is előfordult, hogy amíg valakiket körbejárt, addig mások máshonnét is látták és ez a szemtanúk beszámolói alapján le is lett dokumentálva. Akkor is olyan érzetük volt, hogy értelmi képességgel rendelkeznek. Kár, hogy nem tudunk többet róla, illetve most elmondtál róluk pár mondatot. Mások szerint is élőlények. Én még eddig sajnos nem tudtam róla meggyőződni.
Előzmény: Törölt nick (401)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 407

Nem mondod? Én is orosz-latinos voltam!

Nálam az orosz tanárnőnek sikerült elérnie, hogy a jó oroszosból az érettségi idejére eljutottam olyan szintre, hogy egy pohár vizet sem todtam kérni!

Nem mondom, latinból is csak közepes voltam, de ott a tanár olyan volt, hogy elképesztő tudást adott át nekünk, az irodalmak, művészetek szeretetét. Csodáltuk is, legtöbbet neki köszönhetek, amit az életben segített. Ő tanított meg tisztán látni, kérdezni, kételkedni.

Meg többieknek is sokat köszönhetek.

Pölö azt is elérték gimnáziumi tanáraim, hogy sikoltozva meneküljek a továbbtanulástól, és egy egész évtizedbe tellett, mire rá tudtam venni magam. Akkor viszont olyasmit választottam, ami egy életre megfogott, munkámban igae sokat segít(ett), és jó jövedelemhez juttatott.

Nem vagyok krőzus, de hobbijaimra fordíthatok némi pénzt.

Ilyen pölö az SF irodalom is, meg sokminden más...

Bocsi az off-ért!

Előzmény: Szotyol (405)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 406

Aranyos ez a történek, -ezt nevezem számmisztikának :o)- de mit jelentenek a nyilak?

Biztosan van jelenésük, hisza távolabbi körben bafalé, közelebbiben kifelé mitatnak!

Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 405

Na milyen kár hogy én  régebbi évjárat még oroszt voltam kénytelen tanulni.Második idegen nyelv meg latin :)))) Na tüzhetem őket kokárdának a kalapom mellé.....

Tényleg érdekes megfejtési,értelmezési kisérletet olvashatnak az angolbeszédü népek . Kiketszik belőle hogy a gabonarajzolat dokumentálása, mondanivaló keresése tekintetében Angolországban lényegesen előttünk járnak. Ha ufó volnék én is inkább arrafelé rejteném a rejtvényeimet :))))

lia...lia...Anglia !

Előzmény: joy (404)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 404

Kösz a LNKet! Érdekes.

Előzmény: kinek (398)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 403

Most Picasso munkáira gondolsz?

A nevet meg kell fizetni!

Művészeti jelentősége, meghatározó a XX. szd festészetében, de rengeteg kerámiákat, szobrokat is készített. Rengeteg követője akadt, így a művészek körében is fölkapottá vált, technikáinak nagymestere volt.

Vallaurisban kápolna múzeumában is látható egy hatalmas freskója -fényképezhetetlen formájú-méretű, azt meg tudtam nézni. Csoportunkat azért engedték be zárás uán, mert kiderült, hogy nejem HMVhelyi születésű...

Előzmény: kinek (395)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 402

Kedves izze ! némi forrás-megjelölés vagy bizonyitékféle nem ártana :))))

Spaceflea ?

Előzmény: Törölt nick (401)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 400

Nézzük ezt a nyolcast és hasonlitsuk a környezetéhez : hatalmas méretü.Elvben készithetné emberek csoportja is iszonyatos munkamennyiség :))))

Azonban a kép  dátuma 2008.8.8

Tudjuk hogy az ujszövetség görög nyelven maradt ránk. Jézus neve a görögben nemcsak betüket jelent,de azok számértékét is, az összegük : 888

Képünk dátuma 200888 Jézus második eljövetelére utal !

A Föld vezető politikai,katonai,gazdasági hatalma,az ENSZ székhelye az  USA  alapitva 1776-ben. 1776 = 2 X 888 !

joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 399
Így nyilatkozik, aki sarokba szorult.
Előzmény: Törölt nick (394)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 398
Kedves Szotyol!

Látom, téged komolyan érdekel, hát megadom az elérhetőséget. Angliai Below Milk Hill (3), nr Alton Barnes, Wiltshire. Az egyik turistalátványosság, a fehér ló formájú szikla előtti gabonatábla. A képed tovább folytatása.
http://www.cropcircleconnector.com/2009/milkhill3/milkhill2009c.html
Előzmény: Szotyol (396)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 397

Kedves joy ! A hozzászólásod érdemi.

De a legnagyobb izében   ismerd  csak fel nemcsak a Napot hanem utalást a teljes naprendszerre EZÉRT ELLIPSZISSZERÜ.

A Földtipusu planétákat jól ismerted fel.Felül a Merkur.Alatta mintha közös tőből indulnának a Vénusz és a Mars,ez éppigy logikus hiszen párosság : nő és  férfi,érzelem és akarat jelzései.Legalul is közösen indul ki két vonal,a nagyobb kör a FÖLD,a picurka értelemszerüen a HOLD alias luna :))))

Előzmény: joy (386)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.27 0 0 396

Kedves szenyor "kinek" ! Megadnád a kép url cimét ? /elérhetőséget .esetleg szöveg is van hozzá,helyszin,időpont /

Ezt irtasd : Ez egy mérleg szerű inga. Egy örökmozgó

Stimmel.De ez csak üzenethordozó :)))mit szeretnének közölni általa ? Nekem János Apokalipszise /Jelenések Könyve/ ugrik be a Nagyitélet az Élet mindenféle könyveit felnyitják és mérlegre teszik a lények magatartását.Ez a Vizöntő Aión közepe a világvégepont,egy precessziós kör vagyis 25920 földi éves korszak lezárul,persze hogy az istenség MÉRLEGEL és összegez.

Az "örökmozgó"  arra utal hogy ez NEM totálpusztulás,hanem Uj Ég és Uj Föld megy tovább a létezés másik kör veszi kezdetét.

Lám a VIZÖNTŐ a mélység,a halálpont a közepén van,itt egy másik kör kezdődik !Ujabb 25920 éves mundánkör.

Előzmény: kinek (389)
kinek Creative Commons License 2009.06.27 0 0 395
Nem hiba, hanem szemléletmód és kiemelés.
Vajon mi kerül olyan sok pénzbe a lefolyó órában és a többarcú figurákban?
Előzmény: joy (393)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 393

Jé?

Továbbfejlesztették?

Sajna nagyon sok hobát követtek el benne.

Kár, hogy nem tudok így fotosopolni.

joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 392

Értem.

Mivel vakon hiszel valamiben, kérdésemre válaszoni nem tudsz, sőt még azt sem tudod megmondani, mire vársz tőlem bizonyítékot, csak mellébeszélsz, személyeskedsz.

OK!

Így valóban "...mert szerinted ez úgyis csak mind értelmetlen fecsegés. Vagy tévedek?..."

Nem, nem tévedsz.

Előzmény: Törölt nick (388)
kinek Creative Commons License 2009.06.26 0 0 391
Ez már a tied marad :)
Előzmény: hali1 (390)
hali1 Creative Commons License 2009.06.26 0 0 390
Inga=óra=idő.Egy időpontra utal.
(feltevés)
kinek Creative Commons License 2009.06.26 0 0 389
Szerintem az első megérzésed a jó. Ez egy mérleg szerű inga. Egy örökmozgó. Biztos láttál már ilyet, az ajándékosoknál, vagy a piacon. Még a lendület is le van írva (rajzolva):

orokmozgo
Előzmény: Szotyol (383)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!