Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 1535
azért remélem a HUN D kicsit feljebb lép a 4. helyről, nem kéne a HUN A-val összeereszteni őket a 16 között, főleg nem a "Petreczéket" egymás közt
ZormaC Creative Commons License 2008.02.20 0 0 1534

Jól csinálod az angolok ijesztgetését, Illés :-)
Előzmény: ILLES (1533)
ILLES Creative Commons License 2008.02.19 0 0 1533

Sziasztok !

Hajrá Magyarok !

Nem is hiszitek el milyen jó érzés egy csapatban a legelső helyen játszani. Ez még akkor is így van ha az igazán nagyok ellen nem sok keresnivalóm van. Ezt mindenkinek meg kéne tapasztalnia. Egyenlőre az ÖSSZES magyar csapat továbbjutó helyen áll és ez azért szép teljesitmény tőlünk. Mert ha megnézzük a franciákat akkor könnyen kiderülhet, hogy számukra a selejtezővel be is fejeződött a csapat VB.

Bár most még csak kb a fele ment le a meccseknek, de azért reménykedek.

HAJRÁ MAGYAROK !!!

dunadan81 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 1532
Hehh. Természetesen a linken odaát nem voltak képek, amikor írtam... :)
Előzmény: ZormaC (1531)
ZormaC Creative Commons License 2008.01.31 0 0 1531

Itt azért nem látsz képeket, mert itt nincsenek képek. Ellenben ha rá is klikkelsz a linkre...
Előzmény: dunadan81 (1530)
dunadan81 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 1530
A linkelés harmadszorra már sikerült, de a feltöltés sztem nem. Vagy csak én nem látok itt képeket? :)
egmaria57 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 1529
Előzmény: egmaria57 (1528)
egmaria57 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 1528
És akkor újabb kisérlet a linkelésre....

http://picasaweb.google.hu/egmaria/GO2008
Előzmény: egmaria57 (1527)
egmaria57 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 1527
És még képek, bár inkább Berlinről, mint a GO-ról, mi 6-an már szerda este óta Berlinben voltunk, úgyhogy volt egy kis városnézés is. :-)

Előzmény: ZormaC (1526)
ZormaC Creative Commons License 2008.01.30 0 0 1526

Képek a mostani GO-ról, valamint elég sok korábbi (jórészt tantrixos) eseményekről:

http://picasaweb.google.com/zonemeth

Sirpi Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1525

A döntő csoportjának végeredménye (6-an voltunk ott a 8-ból, aztán mégis...):

rick zormac sirpi 1kornik21 tommg blick aata egmaria

továbbá:

kissali 10. (majdnem nyerte a vigaszágat), joeb 16., tolyas 19.

Előzmény: dunadan81 (1524)
dunadan81 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1524
Mi lett a GO végeredménye? 2 napja várom, hátha vki felteszi a hivatalos oldalra, de csak nem....
ZormaC Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1523
Valamint azt is jelzem, hogy alapértelmezésben ugyanezen SP-lista szerint lesznek a csapatok ötösével kialakítva. Ezen indokolt esetben tudunk változtatni, de csakis akkor, ha senki nem kerül akarata ellenére alacsonyabb csapatba annál, mint ahová az SP-lista alapján kerülne.

Tehát pl simán lehet olyat mondani, hogy "de én a Józsival egy csapatban szeretnék lenni", de ebből nem következhet az, hogy a Pistit erőszakkal letoljuk a K csapatból az L csapatba.
ZormaC Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1522

Ötfős csapatokat tudunk nevezni. 26 emberből kijön 5 csapat, de 6 viszont nem. A plusz egy ember tartalékként lesz nevezve arra az esetre, ha bármelyik csapatunkból valakinek vissza kell lépnie.

Hogy ki lesz az, nyilván ez a legnehezebb kérdés - ezt a döntést csakis objektív szempontok alapján tudom elképzelni és a következő lehetőségeket látom:

1) valaki mégiscsak hirtelen visszalép és pont 5 csapatunk van - na jó, ez nyilván mellébeszélés volt csak

2) a benevezett magyarok SP szerinti sorrendezését vesszük és aki azon legalul van, ő lesz a tartalék: http://tournaments.tantrix.co.uk/auto/index.php?page=registrations&comp=WTTC&year=2008&view=2

Ha van egyéb javaslat, várom, de lehetőleg mielőbb, mert kb ma/holnap le kell adni a csapatainkat.

üdv
z.
Előzmény: fukkike (1521)
fukkike Creative Commons License 2008.01.28 0 0 1521
Én is aggódom valami miatt, mi lesz a 26. magyarral?
Előzmény: ZormaC (1520)
ZormaC Creative Commons License 2008.01.28 0 0 1520

Illés, ne aggódj emiatt - én ugyan még egyetlen csapatnak sem adtam le a listáját, nemhogy négynek vagy ötnek. Ma és holnap viszont sort kerítek rá és valóban ki tudunk állítani öt csapatot, akárcsak tavaly.

z.

Előzmény: ILLES (1519)
ILLES Creative Commons License 2008.01.27 0 0 1519

Sziasztok !

Meg tudná nekem valaki modani miért csak 4 magyar csapat van a VB-re nevezett csapatok közt amikor 25 (tehát 5) magyar csapatra elegendő játékos nevezett ?

tdori1020 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1518

Az utolsó út..

Gábor búcsúztatása 2008 február 07.-én 12:00-kor lesz..
Helye: Budapest(III)-Békásmegyer
Tamás u.-i Urnatemetőben..

Nem alkalmazkodva a konvenciókhoz, szeretett zenéit hallgatva..polgári szertartás által.

Gábor egyik utolsó kérését tolmácsolom..

"Engem ne sirassatok,Rám lelkiismeretetek szerint emlékezzetek..
Tartsatok meg magatokban olyan örök lázadónak,és rockernek amilyen voltam..

Ne sírjatok..amikor kisértek ne..
és ne nézzetek ki a búcsúztatómon úgy mint a gyászhuszárok,mert akkor nem engem búcsúztattok,hanem régi emlékeiteket..
Ne gyertek feketében,csak úgy ahogy vagytok..
A lelkem és az emlékem amíg gondoltok Rám,veletek marad.." (Gábor-Öregrocker)

Gábor szertartása polgári búcsúztatással fog történni,kollégái közül Pál Sándor az utolsó tanulója fog megemlékezni róla..

Aki úgy gondolja,hogy eljönne,és elbúcsúzna Tőle,a gyermekeim és magam nevében szeretettel elvárjuk..

Dóri

Részvételi szándékotok a blogban jelezzétek..
http://dorka68.blogol.hu

Előzmény: Törölt nick (1513)
Alfie Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1517
:o( :o( :'o(
Őszintén részvétem, nagyon nehéz ez most nektek Dóri...
Előzmény: Simmons (1512)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1516
nincs valakinek képje a Simmons - Mikem meccsről a 2007-es HO-ról ?

Minden vágya egy ilyen meccs létrejötte volt ... én kicsit nyugodtabban alszom annak tudatában hogy ezzel Gábor boldogabbnak érezte magát ...
Előzmény: CSOPi (1514)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1515
Dóri,

van egy topik:
Ide utólagos engedelmeddel beleírtam tegnap este ... ide: Ismét kevesebben lettünk ...

Az egyik index moderátor ennek hatására inaktiválta Gábor nickjét (ez a szokás ilyen esetben), nem tudom mi a teendő, ha szeretnél írni ide, akkor lehet hogy új nicket kell csinálnod, vagy megkérni a modertorokat, hogy használhasd a régit ...

Pepe
CSOPi Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1514

Egy Ember elment...

Mi jut róla eszembe? Amikor Magyar Bajnokságon játszottunk, Gábor épp két kemo között volt...

A HO-n ismerhettem meg személyesen. Tiszteltem a nyugalmát, ahogy tűrte a betegségét. Hittem a gyógyulásba vetett hitét.

Néhány kép, ami eszembe villan róla: HO-n nézegetjük a gyerekkori képeket, vitatkozunk ki-ki lehet :-)

Játszottunk is. Kikaptam. Azt mondta, most elégtételt vett rajtam a korábbiakért.

Együtt követtük Zazát, a legkisebbet,  nehogy bajba kerüljön.

Egyszer sikerült meglátogatnunk. Beszélgettünk, időnkét szétszedtük a két picit.

Terveztük a következő találkozást....

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1513
nehéz szavakat találni

Simmons Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1512

Off: Bocsássatok meg,hogy leírtam..

Tantrixos társatok Kiss Gábor Simmons-ról szól... 

Most még nehéz írnom..

Gábor ma hajnalban 2008 január 23.-án
a daganat okozta tüdőartériás vérzés következtében tragikus hirtelenséggel elhunyt..

Nem volt áttétje,nem kapott még morfiumot,és tegnap is hihetettlen módon intézte itthon a napi kis rutinját..

De délután érezhette,mert sokszor mondta,hogy ő már nagyon fáradt,belefáradt a betegségbe..
Mondta,ha bármi törtenne vele,mondjam meg a gyerekeknek,hogy küzdjenek a céljaikért,és valósítsák meg az álmaikat,mert ő már nem biztos,hogy tud segíteni ebben..
Vigyázzak rájuk,és mondjam meg Daninak,hogy legyen a támaszom,mert most ő a családban a férfi..

Hesegettem nála ezeket a mondatokat,hogy á ne mondj ilyet Papa,hisz úgyis leküzdöd,talpra fogsz állni,mert erős vagy mint egy medve..
Ő csak annyit mondott,hogy:- Meglehet,de nagyon fáradt..

Nem szenvedett,nem voltak fájdalmai,a vérzés következtében egy perc alatt legyengült,csak annyit mondott: -Vigyázz rájuk... és elment..

Elment az angyalokhoz,de megigérte sokszor,megigérte,hogy a lelke itt marad,és vigyáz ránk...
De bizakodott bizakodott,hogy felépül,még bízott,hogy hátha,vagy ad neki a sors,még egy pár emberi hónapot..

Nem adott..

Nyugodj Békében Papa...Vigyázz ránk,ha teheted Kérlek..
Pihenj Öregrockker ígérem mindíg velünk maradsz..és Tantrixozol az égiekkel..

Dóri

On:
dunadan81 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1511
Minden héten vagy egy végül meghosszabbodó határidő. :)
Előzmény: ILLES (1510)
ILLES Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1510

Köszi barbi ! Sokkal jobb a te tolladból (illetve billentyűzetedről) származó infót olvasni mint ha valaki más magyarázná meg a dolgokat.

Igy viszont nem lesz teljes a GBR C -bár ahogy most olvasom Január 25 a nevezési határidő- és a HUN D és E csapat is át fog alakulni. Akkor viszont még az is lehet, hogy lesz HUN F is :-)

barbiko:) Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1509
Ok, semmi baj, örülök, hogy tisztázhattam a dolgot és remélem nem fog rám megharagudni az összes magyar!:)
=====
Javítás az előző hozzászólásomhoz: Nem csoport-, hanem csapatbajnokság!
(Köszi Sirpi:) )
=====
Dóri: Olvastam a blogot és nagyon sok kitartást és hitet kívánok Nektek!
Előzmény: dunadan81 (1508)
dunadan81 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1508
Sürgősen elnézést kérek. ;)
barbiko:) Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1507
Sziasztok!

Csak el szeretném mondani, hogy pontosan hogy is volt ez.....:)
Amikor regisztráltam magam a csoportbajnokságra, a város helyére Londont írtam, mivel most egy ideig itt kint lakom, de nem gondoltam, hogy emiatt az angol csoportba fogok krülni. Szóval NEM direkt rakattam magam oda, és már írtam Steve-nek két mailt, hogy rakjon át, de még nem reagált.
A lényeg, hogy nem vagyok hűtlen, és semmiképp nem fogok angol színekben játszani, márha még "visszavesztek" a csapatba:)
Mindenkinek jó lapkákat a bajnokságon!

barbiko
Előzmény: ILLES (1502)
dunadan81 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1506
Úgy látom a Junior Vb, meg a csapatVB megint nem kíván elindulni. Tologatják-tologatják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!