Nem is hiszitek el milyen jó érzés egy csapatban a legelső helyen játszani. Ez még akkor is így van ha az igazán nagyok ellen nem sok keresnivalóm van. Ezt mindenkinek meg kéne tapasztalnia. Egyenlőre az ÖSSZES magyar csapat továbbjutó helyen áll és ez azért szép teljesitmény tőlünk. Mert ha megnézzük a franciákat akkor könnyen kiderülhet, hogy számukra a selejtezővel be is fejeződött a csapat VB.
Bár most még csak kb a fele ment le a meccseknek, de azért reménykedek.
Valamint azt is jelzem, hogy alapértelmezésben ugyanezen SP-lista szerint lesznek a csapatok ötösével kialakítva. Ezen indokolt esetben tudunk változtatni, de csakis akkor, ha senki nem kerül akarata ellenére alacsonyabb csapatba annál, mint ahová az SP-lista alapján kerülne.
Tehát pl simán lehet olyat mondani, hogy "de én a Józsival egy csapatban szeretnék lenni", de ebből nem következhet az, hogy a Pistit erőszakkal letoljuk a K csapatból az L csapatba.
Ötfős csapatokat tudunk nevezni. 26 emberből kijön 5 csapat, de 6 viszont nem. A plusz egy ember tartalékként lesz nevezve arra az esetre, ha bármelyik csapatunkból valakinek vissza kell lépnie.
Hogy ki lesz az, nyilván ez a legnehezebb kérdés - ezt a döntést csakis objektív szempontok alapján tudom elképzelni és a következő lehetőségeket látom:
1) valaki mégiscsak hirtelen visszalép és pont 5 csapatunk van - na jó, ez nyilván mellébeszélés volt csak
2) a benevezett magyarok SP szerinti sorrendezését vesszük és aki azon legalul van, ő lesz a tartalék: http://tournaments.tantrix.co.uk/auto/index.php?page=registrations&comp=WTTC&year=2008&view=2
Ha van egyéb javaslat, várom, de lehetőleg mielőbb, mert kb ma/holnap le kell adni a csapatainkat.
Illés, ne aggódj emiatt - én ugyan még egyetlen csapatnak sem adtam le a listáját, nemhogy négynek vagy ötnek. Ma és holnap viszont sort kerítek rá és valóban ki tudunk állítani öt csapatot, akárcsak tavaly.
Meg tudná nekem valaki modani miért csak 4 magyar csapat van a VB-re nevezett csapatok közt amikor 25 (tehát 5) magyar csapatra elegendő játékos nevezett ?
Gábor búcsúztatása 2008 február 07.-én 12:00-kor lesz.. Helye: Budapest(III)-Békásmegyer Tamás u.-i Urnatemetőben..
Nem alkalmazkodva a konvenciókhoz, szeretett zenéit hallgatva..polgári szertartás által.
Gábor egyik utolsó kérését tolmácsolom..
"Engem ne sirassatok,Rám lelkiismeretetek szerint emlékezzetek.. Tartsatok meg magatokban olyan örök lázadónak,és rockernek amilyen voltam..
Ne sírjatok..amikor kisértek ne.. és ne nézzetek ki a búcsúztatómon úgy mint a gyászhuszárok,mert akkor nem engem búcsúztattok,hanem régi emlékeiteket.. Ne gyertek feketében,csak úgy ahogy vagytok.. A lelkem és az emlékem amíg gondoltok Rám,veletek marad.." (Gábor-Öregrocker)
Gábor szertartása polgári búcsúztatással fog történni,kollégái közül Pál Sándor az utolsó tanulója fog megemlékezni róla..
Aki úgy gondolja,hogy eljönne,és elbúcsúzna Tőle,a gyermekeim és magam nevében szeretettel elvárjuk..
Dóri
Részvételi szándékotok a blogban jelezzétek.. http://dorka68.blogol.hu
Az egyik index moderátor ennek hatására inaktiválta Gábor nickjét (ez a szokás ilyen esetben), nem tudom mi a teendő, ha szeretnél írni ide, akkor lehet hogy új nicket kell csinálnod, vagy megkérni a modertorokat, hogy használhasd a régit ...
Gábor ma hajnalban 2008 január 23.-án a daganat okozta tüdőartériás vérzés következtében tragikus hirtelenséggel elhunyt..
Nem volt áttétje,nem kapott még morfiumot,és tegnap is hihetettlen módon intézte itthon a napi kis rutinját..
De délután érezhette,mert sokszor mondta,hogy ő már nagyon fáradt,belefáradt a betegségbe.. Mondta,ha bármi törtenne vele,mondjam meg a gyerekeknek,hogy küzdjenek a céljaikért,és valósítsák meg az álmaikat,mert ő már nem biztos,hogy tud segíteni ebben.. Vigyázzak rájuk,és mondjam meg Daninak,hogy legyen a támaszom,mert most ő a családban a férfi..
Hesegettem nála ezeket a mondatokat,hogy á ne mondj ilyet Papa,hisz úgyis leküzdöd,talpra fogsz állni,mert erős vagy mint egy medve.. Ő csak annyit mondott,hogy:- Meglehet,de nagyon fáradt..
Nem szenvedett,nem voltak fájdalmai,a vérzés következtében egy perc alatt legyengült,csak annyit mondott: -Vigyázz rájuk... és elment..
Elment az angyalokhoz,de megigérte sokszor,megigérte,hogy a lelke itt marad,és vigyáz ránk... De bizakodott bizakodott,hogy felépül,még bízott,hogy hátha,vagy ad neki a sors,még egy pár emberi hónapot..
Köszi barbi ! Sokkal jobb a te tolladból (illetve billentyűzetedről) származó infót olvasni mint ha valaki más magyarázná meg a dolgokat.
Igy viszont nem lesz teljes a GBR C -bár ahogy most olvasom Január 25 a nevezési határidő- és a HUN D és E csapat is át fog alakulni. Akkor viszont még az is lehet, hogy lesz HUN F is :-)
Ok, semmi baj, örülök, hogy tisztázhattam a dolgot és remélem nem fog rám megharagudni az összes magyar!:) ===== Javítás az előző hozzászólásomhoz: Nem csoport-, hanem csapatbajnokság! (Köszi Sirpi:) ) ===== Dóri: Olvastam a blogot és nagyon sok kitartást és hitet kívánok Nektek!
Csak el szeretném mondani, hogy pontosan hogy is volt ez.....:) Amikor regisztráltam magam a csoportbajnokságra, a város helyére Londont írtam, mivel most egy ideig itt kint lakom, de nem gondoltam, hogy emiatt az angol csoportba fogok krülni. Szóval NEM direkt rakattam magam oda, és már írtam Steve-nek két mailt, hogy rakjon át, de még nem reagált. A lényeg, hogy nem vagyok hűtlen, és semmiképp nem fogok angol színekben játszani, márha még "visszavesztek" a csapatba:) Mindenkinek jó lapkákat a bajnokságon!