figy, én sem vinnék mindenáron Neked az ország másik felére ablakot:-)
Meg tudod, amilyen a polidiliben a hozzáállása némelyeknek a vitapartnerekhez, hát egyáltalán nem biztos, hogy üzleti kapcsolatba kellene kerülni:-)
Ennyi. Csak az illető röviden, tömören leírta, ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem árul. Sokan az üzletet nem mindenáron akarják, és igenis lehetnek elveik.
//"...valami agyhalott szélsőjobbos írta. Az égvilágon senki másnak nem jutna eszébe "nemzeti harcosozni" az újfasisztákat ..."//
Ne legyél ebben olyan bizos!
Kering valahol a neten egy vídeó az izraeli zászlót lobogtató szélsőjobbosról, aki bandájával közösen, őrölten ordibálja a szemünkbe, hogy "mi vagyunk a magyarok!".
Viszont engem valóban érdekel, hogyan, milyen színvonalon, milyen témákban fog megszólalni a Jobbik az EU-ban. Az újabb külön történet, hogy ez milyen torzulással fog átjutni hozzánk, különböző sajtótermékeink által, de a torzulások a külföldi sajtótermékekben is érdekelnek. Mielőtt bárki félremagyarázná, nem voltam MIÉP-es, de le kell szögezzem, annak idején frakciójuk tisztességes, valóban konzekvensen a magyar érdekű politika mentén mozgott, lépett fel a magyar parlamentben intelligens, jól képzett képviselőivel a teljes ciklusban. Sok olyan témát vettek elő, mely a többi pártoknak zsenánt volt, remélem a Jobbik sem csinálja rosszabbul, arra kell ügyelniük és ez némi diplomáciai érzékkel megoldható, hogy a rasszizmus vádját ne lehessen rájuk sütni.
Hát nem tudom az szdsz mit képviselt, talán az egyetlen Fodor képviselte véleményszabadság ügy, amit érdemes valakinek továbbvinni. A többi egy kalapszar!
Az még hagyján hogy az szdsznek vége, de úgy tűnik az amit képviselt és még fontosabb hogy azok akik ezt képviselték teljesen kiszorulnak a közéletből, elfogyott körülöttük a levegő.
Van némi bája, hogy pont ennek a kszentq klónnak magyarázod a netkommandós dolgokat, miközben ő maga 0-24-ig kampányol itt a jobbiknak. Természetesen nem zavar, ne értsd félre. Inkább szórakoztat.
Ők csupán a rózsamisi kommandó. Ki van adva nekik azb utasítás:
"A Nett összes nagyobb fórumán jelen kell lennünk. El kell érni, hogy mindenhol megszólaljon a hangunk. Ezért ezeket a fórumokat fel kell osztani magunk között. Vannak a kiemelt jelentőségű fórumok, amin szeretném, ha mind rendelkeznétek regisztrációkkal. Ezek: Index, Budapest Portál, NOL, Klub Rádió."
Az SZDSZ feloszlott, a kommandó még nem kapott erre utasítást. Róluk valahogy elfelejtkeztek a nagy visszavonulásban.