Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
"Pl. 56-ban. Mikor az FM padlásáról lövették a bolsik a tömeget!"
Bocs, hogy ilyen késve szólok hozzá, de muszáj volt elolvasnom a topikot.
Konkrétan a Szűrös, Pozsgai, Csintalan és hasonló emberekre gondolsz akik lőttek ill. a lövést elrendelték annak idején? Vagy rugalmasan netán másokra?
Ahhoz, hogy érzelmileg viszonyulj bárkihez, meg kell ismerned. Nem ismerlek. Tehát csak a leírt szövegehez viszonyulok: nem is akarlak megismerni. Ha vágyod a terrort, a megfélemlítést, ha a lopcsányék által reprezentált korrupt posztterrorállami kultúrát támogatod, akkor nem szerethetlek - "l'art pour l'art"- felebaráti szeretettel...Talán felfigyeltetek itt néhányan a lopcsány "mellékesen" elkottyantott, freudi elszólásra, hogy a 90-es évekkel kell a folytonosságot visszaállítani..Na ja!
Na ez szép volt! Hogy idehoztad Istent, ebbe a topicba latinul.....
Tudod mi az, ami félelmet kelt, az, ahogy ti gyűlöletre úszítotok és kiátkoztok mindenkit, akinek önálló véleménye van és nem elvakult. Ez engem jobban ijeszt, mint egy kommandós a tetőn, aki nem rám vadászik - meg rád se! Elriasztottatok attól is, hogy mint régen, jókedvűen és gondtalanul ünnepeljünk legalább márc.15-én
Te MVSZ alapító tag:O))
Istenem!
Mellesleg: HiírTv már mosakodik:O)) A szokásos képsorok alá bemondták, hogy a HírTv stábja a MIÉP gyűlésén találkozott újra az ugatós magyarokkal:O)))))
Én csak a terrort és a demokrácia megbecstelenítését gyülölöm. Azokat utálom, akik a diktatúrát sóvárogják. Akik a megfélemlítés, a csalás, a hazugság oldalán állnak. Te melyik oldalon állsz?
Egyébként csak, csakis a maszopfanok ütöttek - most néztem vissza a helyszíni riport-videót - , hátulról sunyin, ők téptek le trikolort, ők (egy nagy darab fiatal pasi, ismert BIT-es) ütöttek arcon egy kisgyereket. Etzen vidó alapján akár feljelentések következhetnek. Megjegyzem a füttyögők mind MIÉP-esek voltak, akik a Hősök terére mentek testületileg.
Szorgalmas olvasó vagyok a fórumon, hozzászólni igen ritkán szoktam a politikai témákhoz. Most már kezd a hócipőm megtelni a vicsorításokkal. Alig lehet tárgyilagos hozzászólást látni, mindenki a saját ostobaságait ismételgeti minden topicban. Mindegy, hogy miről van szó, gyorsan előkerülnek ugyanazok a jelzők az ellenvéleményen levőkkel szemben. A hozzászólók "bértollnokok" vagy eszementek, esetleg egyszerűen marketingesek? Szinte minden topic elindul valamilyen ténytől vagy történéstől (ami vagy igaz vagy nem, sokszor ez is vitatott), de néhány hozzászólás után már a témától függetlenül ugyanaz a csetepaté zajlik.
Uraim, Hölgyeim! Ez így igen unalmas, értelmetlen és ráadásul taszító is. Nem hiszem, hogy ez egyhamar változni fog bármitől is, különösen nem ettől a hozzászólástól - pusztán nemtetszésemet akarom kifejezni.
Megfigyelted az összeset? Hány volt eldugva és hány volt elől? Marha tájékozott lehetsz. Ha fosol a dologtól, akkor annak oka lehet. Az ilyen ünnepeken, bármilyen tömegrendezvényen a (fegyveres) rendfenntartók jelenléte inkább megnyugtató. Kivételt csak azok képeznek, akik eleve botrányt akarnak csinálni. Kamerát nem kerestél? Szerintem az is volt pár darab. Miért is fosol? Mit akartál te ott a téren csinálni?
Árulkodó észrevétel részedről! Beleeresztenél egy jó kis sorozatot a lopcsány-ellenes tömegbe? Esetleg egyenként vadásznád le őket? Álmodozol olyasmiről, hogy fideszeseket kínzol? Sóvárogsz arról, hogy lekötözött fideszesek fogát és körmét tépdesed harapófogóval? Nos, csak bátran, őszintén!