még jó,hogy "időben"felkerült.Bemutató után 3 hónappal...nem kapkod a PH:)Mondjuk ezeket az adatokat már pár autómagazin leközölte, szóval nem leszünk okosabbak:)
A nagy igazság az,hogy az utakon nem látok facelift OII.-t az egy dolog.Mert nulla=0 az a darabszám a ráncfelvarott modellből amit én látok.De a kereskedésekben sem láttam mindenhol.Így a kérdéses képen látható modell sem honi,se nem én készítettem.Sajnálom.
Ma igazán kellett az a winter fíling most reggel! :-) Elég rendetlenül dolgoztak éjjel itt a főkefések, ahogy jöttem most be melóba, szinte 2 visszajelző lámpát láttam majdnem folyamatosan (ASR és ABS) .... az első kanyart rögtön az utcánkban majdnem sikeredett kilinccsel előre bevenni :-))))) Egyébként teljesen jól viselte magát még illen körülmények közt is, bár nem vagyok meggyőződve róla, h az a Conti gumma, amit adtak hozzá a legjobb választás lenne, de elmegy.
Láttam egy grouptársat (VW) nyári gummával kísérletezgetni a kőbambi útnál, hááááát, nem semmi mód állt már keresztben a lámpánál, mire odaértem, halvány lejtőn :-)))) oszt még akkor is nyomta neki veszettül :-))))
MAXI DOT az enyémben is van,egy olcsó opció.Bluetooth nincs,az igaz bár eddig nem is hiányzott.Sok ember,akinek nincs Octaviaja,csak beszélgettünk,jobban tetszik az öreg O2...nem biztos,hogy ezzel most nagyot szakít a Skoda...nyílván a válság is az oka...Pécsett konkrétan egy újjat sem láttam még a szalonokon kívűl...ja,tudom ez vidék:)
Mivel külföldről jönne a cucc, az utánvét és a személyes átvét elég reménytelen.
Ha szükséged van GPS-re,cd,dvd,média lejátszóra egyben,akkor igen.
CD-DVD-Média lejátszó nevesebb márkából is 150e itthonról. GPS-60e itthonról.
Én csak nem értem a biznic lényegét. Mit tud ez a kütyü, azon kívül, hogy gyári kinézetbe van csomagolva a kínai tucatáru?
Sokan csili-villi mobilt vesznek ennyiért...az megéri?
900 juróért???? Az artén és a vertun kívül nem sokat ismerek ennyiért, és azért ezek messze vannak a tucatterméktől:-))))))))
Na, tényleg befejeztem:-)))))
Én jól elvagyok a 100e-res, 2 DIN-es fejegységemmel, és az 50e-res PDA-mal. Remélem össze jön a biznic, mert Csabi már nagyon régen feni a fogát egy ilyen cuccra:-DDDD
Bocsánat,én fogalmaztam pontatlanul.Amikor a "következő generációról"beszéltem,valójában csak az Octavia II.facelift-re gondoltam!Természetesen a következő generáció az Octavia III. lesz,s mindannyian tudjuk,ez a mostani csupán egy ráncfelvarrás! Értem a technikai újdonság alatt mindent,ami azóta fejlődött,amióta az Octavia II.piacra került.Pl: a MAXI-DOT kijelzőt,értem itt a MFD III.-nak mondható Colombus navit,vagy az érintő képernyős Bolero cd táras megoldást,a bluetooth kapcsolatot stb. Egyértelmű,hogy nem sorsdöntő megvásárolni ezt a ráncfelvarott modellt,de aki cserén gondolkodik,és Octaviát szeretne,akkor ezt kell választani.A technikai hozzá adás megtörtént az Audi,és a VW jóvoltából,hiszen azok belseje üt vissza a kodában is most már.
egy tanulságos sztori,5 perce beszéltem a pécsi Skoda kereskedéssel.Colombus utólagos rendelése...csak infó szinten.Na,mit gondoltok,mennyi?450 ezer magyar FT.Majdnem ledobtam a telót...még jó,hogy lehet kapni.Szal 800 euróért jöhet nyugodtan, ha bizti!:)
"Barátkozni kell vele ideje korán,mert ez most a következő generációs Octavia"
Ha rákeresel a neten,láthatsz néhány kémfotót a jövőbeni,bár még csak rajzasztalon szereplő O3-ról.Tehát ez "csak" O2 facelift.Így is hírdeti a Skoda.
"technikai fejlődés következő lépcsőzete jelenik meg,és mutat előre"...igazán nem kötekedésből,de mi is ez pontosan?Miben jobb,újjabb?( motorpaletta frissítésen túl )
Röhögő kormány a SuperB-ből-elég randa, ezt már kitárgyaltuk.A középkonzol sem új, csak ha fizetsz egy rakás pénzt ( amit valszeg az előzőnél sem fizettél volna ) kapsz Colombust.Egyébként-mint azt már pár teszt is leírta - az égvilágon semmi sem változott.Egy kötelező face-lift,nehogy lemaradjanak.A lényegi dolgok-fék,futómű,váltó ugyan az.
Csak azért lecserélni,mert újjabb???Hát ezt nevelte belénk a fogyasztói társadalom.
Kő me újjabb.Szebb.
Nem hiszem,hogy ez valakinek is élet-halál kérdése.De még csak nem is létszükséglet.
Ha valakinek annyira nagyon tetszik, azt mondom OK.A külső még döntő lehet.Egyébként...mint minden,ez is csak marketing.
Barátkozni kell vele ideje korán,mert ez most a következő generációs Octavia.Azért nemcsak a lámpája lett más az autónak,vannak belső kényelmi,és kiegészítő változások,de igazából inkább modernebb lett,technikai fejlődés következő lépcsőzete jelenik meg,és mutat előre a belső változásaiban.Akinek nem létszükséglete,és élet-halál kérdése,ne cserélje le.
szokom, szokom, de a régebbi nekem még mindig jobban tetszik...inkább megvárom az O3-at:)Bár jelen anyagi állás szerint a mostani vasat addig hajtom, mig ki nem rohad alólam:)Helyileg bőven elég, fogyasztás OK,minőség jó,mi kell még?Csak azért mert más lámpája van???Egy dolgot irigylek, a turbót ( 1.4-ben )...a többi csicsa nem dob fel...
előre fizetni???na ne viccelj már....akkor azonnal felejtős.Csak utánvét,ami megbízható,vagy személyes átvétel.Előre egy eurót nem adok.
Hogy megér e ennyit?Nézőpont kérdése.Ha szükséged van GPS-re,cd,dvd,média lejátszóra egyben,akkor igen.Sokan csili-villi mobilt vesznek ennyiért...az megéri?Vagy még sorolhatnánk kb.egymillió felesleges hülyeséget,amiért egy rakat pénzt adunk.