Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nem jó, ahhoz túl paranoiás vagyok, olyan kell, amihez külön pin-t kell megadni. A telefonomon nincs semmilyen Lock, de azért a jelszavaim ne legyen már bárki számára elérhetően rajta.
Nem. Ezt így nem általánosítanám. Van köztük kb kétezer, amit egy druszám küldött 17-18 év alatt. 1999 óta levelezünk, úgy emlékszem 2007-től nem vagyok hajlandó felnyitni leveleit. De persze, bőven van a feladójuk közt hozzám hasonlóan első generációs lumpenproli, funkcionális elmebeteg, reménytelenül szerelmes (tuti idióta!), volt kolléga, aki pletykálna, "céges" barom, s van köztük rokon.
Na, nem kell ettől megtiszteltetésnek venni, ha valakinek írok/válaszolok, attól még ugyanolyan ellenszenves fráter vagyok, s annak is látok mindenkit. Vagy nem.
A nigériai curlingcsapatnál punkabb dolog idén még nem buggyant fel a képernyőmre. (mennyit röhögtünk a texasi jégkorongszövetségen, oszt' mivé lettek...) Nem szabad meghökkeni semmiféle fejlődésen. Ha nem nekünk, majd másnak jó, mi meg megszokhatjuk.
És jól látom (nem volt türelmem mind a 106470 oldalt "végigolvasni), hogy mindezt szinte 100%-ban egy G666 nevű felhasználó produkálta?? Kimagasló életmű. Tényleg értékelni fogja az ufókor (nem elírás).