A jelent közvetlen családi érintettség okán tökéletesen ismerem. Az a csoda, hogy az állami gyűjtőben van még olyan pedagógus, aki ezért a fizetésnek nem nevezhető szarért-húgyért bejár dolgozni és naponta végigéli azt a megaláztatást amit egy kivülálló el sem hisz.
A muszlim terrositák. Az izrealei terroristáknak meg egy komplett hadseregük van amit az USA szerel fel, és mikor bomáznak egymás után húzzák ki szétszakadt fejű gyerekeket a romok alól. De gondolom egy bombától sokkal civilizáltabban repülnek szét egy gyerek koponydarabjai mintha egy megszállaot késeli meg.
De segytek pubi: ha félted Európát akkor nagyon sürégősen tégy valamit hogy álljanak le a cionisták, mivel nekik lesz köszönhető az újabb menekült és terrorisia hullám, amit kapva az alkalomon az EU libsik gyorasn befogadnak majd. Aki meg keresztényként vagy keresztény kultúra-támogatóként azt képzelgi hogy a cionisték az ő oldalán harcolnak, arra hattttalmas pofáraesések várnak még az életben.
Ilyen bizonytákai vannak az IDF-nek meg az Izrealei Neonácionista Állami médiának. Ráadásul van bőr pofájukon úgy tenni mintha úgy általában "a zsidók" nevében beszélnének, miközben a judaizmus valódi hívei sugárban hánynak tőlük.
Bölcsészkar mi? Nem éppen oda jártam, pont ezért tudom felismerni nevetségesen szar AI képet tele értelmezhetetlen krikszkrakszokkal, mint a falon lebegő "elgörbült" géppityu-szerűség ami mögélóg egy szintén falon lebegő valaminek amiről az AI úgy képzelte ilyesmi egy bomba. :) Segítek öcsi: az új SD XL, vagy az új midjourney már jobbat tud. Ezt valami hozzád hasonló dedós csinálta a régi SD 1.4-el. :DD
A több kilós fegyverek hogy tapadtak fel a falra? :D Meg azok kúp alakó bigyók az "alagút" végének falán balra fent mik?? És miért egy homokbányában van azt egész, eddig minden alagút betonfalú volt.
Ja hogy megint egy infatilisan szar AI generált kép... mint az állítólaogs, de soha meg nem történt, összehazudott csecsemőgyilkosság képei. Ilyen hantákkal égeti magát egy felnőtt ember, 5 éves gyerek szintje. Egy igazi fajgyűlülő kamu propaganda rajzokat terjesztő kisnáci vagy.
És hol szerepel a topiknyitóban, hogy az IDF közölte ezt a számot?? Te ugyanis most épp azzal próbálod megkérdőjelezni az IDF állításainak hitelességét, hogy nem is igaz az, amit a Hamász mondott.:DD Amúgy hadd ne én legyek már a felelős az összes, itt szereplő fasságért, az íróikon kérd számon őket.
Kiderült, hogy a DK szavazói szimpatizálnak leginkább Izraellel: az 1-5-ig terjedő Izrael-barátság indexen 4 volt esetükben az átlagos érték. A 3,5-ös indexszel rendelkező kormánypártiakat Izrael-barátságban megelőzik még a Párbeszéd, a Momentum és a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Néppárt szavazói.
Tehát a BBC híradója, amely mindenféle skrupulus nélkül átvette a Hamásztól, hogy Izrael bombázta le, a valójában Gázából kilőtt rakéta által eltalált al-Ahli kórházat, 7000 rakétát említ.:-) Hozzátéve, hogy a reggel közölt 5000 óta egyre nő a szám.
A bibi csak ott van, hogy ezt nem az IDF közölte.:D Hanem, mint azt alább belinkeltem, a hamászos Mohammed Deif. Az IDF pont jóval kevesebbet közölt.
Biztos, hogy akarod még tovább önmagadat tökön rugdalni?