Akkor leírom újra: segítséget hívni. Ha a zárat cseréled le a bejárati ajtón, akkor kint vagy a folyosón vagy annak a közelében, nem pedig bent ragadtál, tehát el tudsz futni segítségért.
A megpróbált közbelépni azért itt nem túl hihető, a hírek nem szólnak sérülésről az ő esetében, márpedig kizártnak tartom, hogy ha egy késes gyilkost megpróbálsz leállítani, akkor nem megy neked. Egyszerűen nem logikus. Valószínűleg inkább az történt, hogy egybeolvadt a tapétával, aztán amikor a zsaruk rákérdeztek, hogy amúgy te mit csináltál, akkor valamit böfögött, hogy azért szólt neki, hogy nem kéne.
De még mielőtt kioktatsz: tudom, hogy ez is nüansz. Viszont ez a logikus forgatókönyv.
...és a házban lakott még sok-sok férfi, akik végighallgatták...
(egy lakatos ÁLTALÁBAN nem harcművész)
Ez is megpróbált közbelépni, nem túl nagy sikerrel. De ha nincs ott, nagy valószínűséggel ölés lett volna a végeredmény. Én az ötkilós kalapáccsal kezdtem volna a szívreható lebeszélést, de nem vagyunk egyformák.
Nem, de hívhatott volna segítséget. Én is rohantam már végig utcán segítségért ordibálva, hátha belefutok valakibe, aki hajlandó rá, azért mindig érdemes megpróbálni. Szóval az semmiképp sem megoldás, hogy csak végignézel egy mészárlást. Már csak azért is érdemes lépni valamit, mert sokan nem szeretnek szemtanúkat hagyni, tehát egy dolog, hogy a nőt megöli, de számíthatsz rá, hogy utána te következel, szóval ha másért nem, magadért.
Figyu te nemzseni! A csbe kifejezést pont, hogy használják a párkapcsolati erőszakra IS. Fölöslegesen próbálod kicsavarni, mert a lényeg, hogy ez egy tipikus "válási" támadás. Amikor az egyik fél (többnyire a nő) "válni" akar, akkor a másik (jellemzően a férfi) különböző módokon, gyakran fizikailag IS támadja, akár az életére is tör.
Különben meg abbahagyhatnád az "üvöltözést", nem lesz tőle jobban igazad. ;)
Különben meg párja/nem párja... A nő szerint már NEM párja, de fickó szerint meg még nyilván igen, különben nem koslatna utána. (Vagy biztos csak a kölcsönkönyveket vitte vissza, a csaj meg szóvá tette, hogy a Pöttyös Panna még hibádzik, amivel felkúrta az ürge agyát, aki ezt már nem tűrhette, kénytelen volt megszurkálni)
(és akármilyen vadbarom is, azért egy gyilkossági kísérletre nem indokolt számítani. Pláne egy tanú jelenlétében! Amúgy ezrelékekben sem mérhető azon fószerok száma, akik gyilkolnak)
Érdekes, te sem robónak szólsz be ilyenkor, aki azért adja a kretént megint, hogy ráerőltesse a sztorira, hogy a hülye nő nem szakít az erőszakos férfival.
Az ilyen igazságtalanságokból van elegem, amikor egymásnak nem szóltok be rosszindulat vagy faszságot beszélés miatt. Ez elképesztő gyengeségnek tűnik, hogy mindig a nőt oktatjátok csak ki ti is meglepő módon.
Nyilván soha semmiről. Csak vhogy mindig ezek mellett az erőszakos ürgék mellett köttök ki egészvéletlenül, mer az legalább nem uncsi, meg nem papucs, aztán meg jön a rívás, amikor veletek is ugyanúgy bánik. Ésmost sajnáljunk benneteket picit, brühühü, szemét férfiak, ők tehetnek a nők deffektes párválasztási szokásairól is, mer mér engedték, h ti döntsetek:-))
Szakított vele, még a zárat is lecseréltette, ennek ellenére itt hülyepicsázod. Nem a nő kereste fel, hanem fordítva, nem tűnik fel ez a kis apróság sem a sztoriban? Azt meg szerinted előre közli a vadállat, hogy gyilkossági szándékkal állított oda? Már megint fullba' nyomod a kretént, mert cseszi az agyad, ha nem tudsz egy férfit kimosdatni a bűnéből.
Jellembajnokok ezek a nők. Más faszik mögé bújnának. Az úgy fel sem merült benne, h egy ilyen erőszakos fazonnal úgy egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem kéne fenntartani miután bebizonyosodott, h milyen, sem mások jelenlétében, sem hülyíteni, sem sehogy?