Szia Rozoga!
Még lereagállak :))))
Na, hát pont ezé' nem vállalkoznék egy ilyen
kajak-túrára
bár a lennmaradának is meg vannak a maga szépségei
Még nem tudom mi
de ha odakerülök akkor elmesélem :))))
Köszönöm a melki+ dunai infót
akkor arra nem megyek
ha nehézkes
Hétvégén volt peca?
Vagy egy kis evezés?
Sem? Samsem? :))
No, üdv Mindenkinek
Holnap gyüszmékelek
hiii!
gomgóc teljesen le érzem magam! amikor a fejjel lefelé utazást kivántam neked akkor az eszkimó fordulóra gondoltam! tök tuti .... hogy nem tudok vissza jönni, kimászni meg elég macerás . fiatal koromban a tüzér utcában volt ilyen, de inkább mindenki kajak polózott, meg fuladni senki nem akart igazán.
melkről igazá sokkal többet nem tudok csak annyit ,hogy a magyarok legnyugatibb vára volt és adtunk a sogorok pofájára, az idegen vezető nem igy gondolta mert nagyon föl volt háborodva, hogy ez magyar vár volt régen szerinte csak beköltöztünk a készbe( persze osztrák volt, borzalmasan beszélt magyarul. rögtön rá tért hogy szent kálman maradványait a magyarok bevitték magyarországba és csak mikor lepra, dögvész ,kolera dult "ott" akkor adták vissza, majd hála imát mondattak lelki üdvéért. ettől függetlenül a bencés apátság ismertetése elég korekt volt. csak tudnám mért vezet magyarokat az aki nem szereti öket!ja és camping közvetlenül a dunaparton, sok sörrel. holt ágain élénk vizi és egyébb élet! vizierőmü teszi nehézzé az evezést.
Sajnos elég sok mindenre! És szedek rá gyógyszert, de már nem használ ha nagyon benne vagyok. Allergiás vagyok a kutya és macska szőrre, porra és a korán és későn virágzó fák és növények. Ez sajnos addig tart míg a virágzás el nem múlik. A nyaralásra remélem elmúlik.