Mi még hallhattuk zenész párommal Loui Amstrongot, Ellát, Jimmy Smiht-t, a Spencer Davis Groupot( Steve Winwoodot a fehér Hammondjával), a Nashville Things-et, Alvin Lee-t, Rhoda Scottot, a Rollingot, Metény Pétert (Pat Metheny), Richard Boonát, Philip Van Endertet...
Hát igen, sajnos az oldala bútorlap, hangváltó is érdekes volt, mert csak a tölcsérnek építettek, a mélyre a teljes hangsáv ráment.Ezt már megoldottam, de a mélyhang most is hiányzik. Majd még próbálkozok vele...
Várhatsz, de csak mértékkel. Más a doboz akusztikája, anyaga, rezonanciája. Érdemes a frekiváltást 1200-ról levinni 800 hz-re. És a végén a négyből három nyílást akár teljesen elrekeszteni hogy "bödönösebb" legyen a hangja. Aztán lehet folytatni kis csöves előfokkal, esetleg végfokkal is, de az már nagyon meggondolandó.
Eladó egy Clavia Nord C1 orgona 370E-ért, keménytokkal 400E-ért. Eladóvá vált továbbá egy Yamaha MO8 workstation 190E-ért. Mindkettő kifogástalan állapotú hangszer, könnyítem a "ródolandó" terhet, ezért váltak eladóvá. Üdv. mindenkinek! (tel: 30-2500-959)
Még PS. Talán Tokodon egyszer játszott a korai Metró, és nem meglepve láttam néhai Schöck Ottó elektroncsöves Hohner "rezsó" orgonáját, aminek módosított változatát korábban 24 db ECC 83-al megépítettünk...
Elküldtem, Barbara nagyon szépen köszöni és ez téged illet. Sajna kétszer is letöltve ugyanúgy elakad 1,23,50-nél.
Hi Zsolt, Thank you very much for the info and the photos. It has been a great time and I enjoyed working with you. Hope to see you again soon!!!! All my best, Barbara
Konzert im Ungarischen Fernsehen Im Januar 2008 gastierte Barbara Dennerlein im Solo und mit ihren ungarischen Gästen Zoltán Zana (ts), Gabór Juhász (git), Elemér Balázs (dr) im ausverkauften Palast der Künste in Budapest. Das Konzert, bei dem die Organistin sowohl Hammond- als auch Konzertorgel spielte, wurde am 23. Februar von 0:25 - 2:10 Uhr erstmals im Ungarischen Fernsehen Duna Television gesendet. Videoclips mit Ausschnitten finden Sie hier:
Anlässlich der Ausstrahlung hat sich in einem Ungarischen Hammondorgel-Forum ein Chat entwickelt, in dem auch einige Fotos von dem Konzert zu sehen sind. Auch der Link zu einem Videoclip, der einen Großteil des Konzertes enthält, ist dort zu finden. Die Videodatei ist aber offenbar an einer Stelle defekt, so dass die Wiedergabe abbricht.