Ha lehet, én még visszatérnék a Mesternek a celebekre vonatkozó frappánsan jól megfogalmazott megjegyzésére: egy külföldi személy, szociológus mondta egyszer, hogy egy ország társadalmi állapotáról úgy lehet legkönyebben következtetni, hogy meg kell nézni, kik a sztárok, illetve a média kit sztárol, kik a celebek. Magyarország, ha ezt szemléljük...A celebgyártásban a bulvárlapok hathatós támogatásával élen járó RTL Klub mintha azt is be szeretné bizonyítani, hogy felesleges tanulni évekig az ujságírói, a tévés-műsorvezetői szakmát, a celebek sokaságát zúdítják reggelente a nyakunkba műsorvezetői minősítésben! (Mit szól ehhez az Uj pld?) Külön tetszik annak a hosszú szőke hajú és nagyon széles szájú, nemrég óta az RTL klubon sztárolt celeb-zseni esete, aki fővárosi pletykák szerint úgy lett celeb, hogy az említett TV csatornának egy "sztárműsorvezetője" akiről a közönség meggyőződhetett, hogy hasonló gyatra szinten táncol mint műsort vezet (közben zenekara is van és celeb-partikon, fergeteges bulikon énekel, muzsikál (Gönci a vezetékneve és el van szállva magától) egyszerűen beleesett privátul a csajba és rippropszra celebet csinált belőle. Ez így történik a mi társadalmunkban.
Nem kellett jelmezben lenni, de volt egy Tanzániaiországú fiatalember, ő elég csiricsárén volt felöltözködve. És őt kellet mozgásterápiailag utánozni. Meg vörösbor.
Bizonyára iszonyú elavult vagyok, de én úgy gondoltam eleddig, hogy a hölgyek privilégiuma a férfiembert a hasánál (az asztalnál)megfogni, és az uraknak valahol máshol kell igencsak jeleskedni.
Vagy megfordult az élet, én meg nem vettem észre? A sok főzőcskétől.
Ha eccer a GÖmbtárshoz is hivatásos lesz netán egy hölgy, azaz ebédelni c megy, a tapasztalatsűrítésnek köszönhetően el fogja a Szakács tudományával kápráztatni. Olyan sikere lesz, mint ide a Tejút.:)
még képeznem kell magam az internet segiccségével, mer gonkrétan ebböl az étekből a füstöltet értem uckve. mer füstölt kolbászt má ettem. a makrélát sejtem, de az elsö kettöt aszt még csak nem is kapizsgálom. de erre jó a vlág hálós internet. hogy tapasztalatokat süritsek magamba. mindenesetre jól nész ki eza étel. szinte rakott krumpi. markélával. csak igy mindenki értené.