Már három napja tárgyalnak, csoda, hogy született már vmi eredmény. Ha van egy kis esze nem megy a Metsbe vesztes csapathoz. Nézzen szét ott aztán szépen sétáljon át Bronxba.
Pedig ez volt az egyértelműbb MVP-jelölt... Beltre kétségkívül karrierje legjobb szezonját hozta, de az NL-ben ez van, BB külön kategória. Nélküle a Giants kb. pontosan olyan lenne mint a Diamondbacks az idén...
Nem igaz, hogy a Giants nem tud egy normális-cleanup hitter-t vásárolni mögé... akkor kiderülne egy-két dolog.
Megvan a Washington első két játékosa. Mindkettő UFA listáról, Christian Guzman és Vinny Castilla.
Kicsit visszatérve az MVP választáshoz, Guererroval folytatódott a hagyomány. Az utolsó 9 AL MVPt, kivétel nélkül az AL West adta. Nem fontos de érdekes.
én mondjuk elfogult vagyok vele szemben,érveid mégis igazak lehetnek,de - pláne amerikában - egy dijat annak adnak,akit az emberek többsége akar. márpedig ha a nagy átlagot kérdezed,hogy ki "a játékos",az azt mondja: b.b.
Ez szerintem egy hülyeség volt. Beltre, Pujols vagy Rolen sokkal jobban megérdemelte volna. De főleg Beltre aki magasan kiemelkedett a Dodgersből és bevitte a playoffba.
Bernie nem megy sehova. Giambi meggyógyul tavaszra elfoglalja a 1st baset és átadja a DHt Bernienek. Beltran megy a CFbe, Tino meg jön Giambi mögé tarcsiba.
Nagyon jó lenne ha Tino megint "nálunk" lenne. :-) Azt viszont sajnálnám, ha Bernie Williams-t "adnák oda" Carlos Beltran-ért. :-(( Beltran jöjjön csak, de Bernie is maradjon. .-)