Mit értessz kisvárosi használaton?Ha ez egy városi 8,5 liter akkor az nem is olyan rossz.Én sokat fogom úgy használni,hogy beindit-5km menet-majd leállit.Melós út.:)
Nekem is csak hat hangszóró van az Elite - ben, a hátsó kettő csipogó csak dizájn. A sarokdíszeket nem is figyeltem az autódon, na majd megsasolom, ha arra járok. :))
Üdvözlet! Az úgy lehet 6 hangszórós, hogy hátul a kilincs előtti magassugárzoknak csak a helye van ott. Tehát elöl:2 magas, 2 közép-mély, hátul csak 2 közép-mély.
"Igyekvős" vezetésnél előfordulhat, hogy a motor visszajelző lámpa nem alszik ki indítás után, a jelenség hasonló, mint a turbós túltöltés esetében. A l.szondák jeleit hibaként értékeli a computer. Hasonló esetben nincs ok az izgalomra. A hibakód lambda szondára utal- a márkaszervízben simán kiütik a hibajelet. A kipufogó végen még nincsenek lángnyelvek, de látványos lenne...
Azt szeretném kérdezni, valakinek van-e valamilyen infója arról, hogy tetőcsomagtartót lehet-e tenni az 5 ajtós Lacsinkra? Merthogy pöckök nincsenek a tető kétoldalán lévő gumiárokban, a gépkönyv meg semmit sem ír róla.
AZ "SRC" gomb folyamatos nyomásával adja ki a cd-t. Az ">>" jelzésű gomb pedig tuner-t hangol automatikusan vagy előre teker a cd track-ben, ha folyamatosan nyomod. A "MUTE" gomb meg kikapcsolja a szerelést.
Sziasztok!
R*R sikerült a művelet, príma! :-))
A rádióhoz.
Újraírható lemezeket is olvas, csak audio fájlt. Néroval írtam cd-ket, azokat prímán viszi, csak akkor van gond ha a neroval a túlírást is engedélyezem.
Egy kérdésem lenne az "öregekhez" -) A gyári magnó, támogat-e valamilyen formátumot? Gondolok itt, (mp3), (wav), stb, vagy csak a gyári audió (Track) formátumokat játsza?
".... Ma mentem lehúzott ablakokkal (klíma helyett teljesítmény stílusban), pest - füred távot a 6-oson és nagyon élveztem, persze azért vigyáztam is de volt alkaloam mindere :o) Ajánlom mindenkinek, hogy ismerkedjen az autójával magasabb fordulaton is, nyomjon néha gázt váltás helyett ....."
A lehúzott ablak jelentősen növeli a légellenállást! Be kell kalkulálni.
Én kiszedtem. Egy szűkülő műanyag cső, a fedélből kifelé tolva egyszer csak kiugrik a helyéről és csak a csonk marad a szűrőfedélen. Első blikkre egyébként nem triviális, nagyon úgy néz ki, mintha egybeöntve lenne a csonk és a cső.
Még csak városban mentem, egyelőre úgy tűnik, hogy nagyobb kedvvel forog le és kicsit közvetlenebb a gázreakció. A motor hangja tényleg egészségesebb lett.
Ma megyek Bp.-re, majd kiderül, autópályán mennyi érezhető a változás.
"Mármint, hogy az új autóból mikor lesz csak sima autó ?"
1. Amikor összekarcolom és már nem kiabálom le magam.
2. Amikor a takarítás úgy kezdődik, hogy majd holnap.
3. Amikor odadom az asszonynak a kormányt (józanul) első kérésre.
4. Amikor megrendelem az következőt...:-)))
Ha valaki hosszabban kipróbálta a HB-t és SW-t is, akkor mi a véleménye a két tip. stabilitásáról. ...súlypont? ...kanyarfekvés? ...kitaposott nyomvonalú úton az úttartás ? ...tolatásnál kilátás?
A "beszúrás" feliratra rákattintottál? A legtöbben ezt mulasztják el, ezért nem jön fel a kép.:) Kissé túl van komplikálva a képfeltöltés itt az Indexen.
Sajna pontos adatokkal nem szolgálhatok. Legtöbb utam kisvárosi környezet 8,5-9L körül volt eddig, most a 'tuning' után 8-8,5 körül kalkulálom. Az országútit még nem tudtam hosszabb távon megmérni.
Az 1,4 fogyija kissé rosszabb mint az 1,6-é, de adó miatt én is 1,4nél maradtam. A megejtett kis tuning azért behozta azt a pluszt ami zavar, így most teljesen elégedett vagyok a fogyijával..:-)