CLIMATRONIC klimám van, és azt mondják jó neki ha néha be van kapcsolva. Utoljára nyáron volt. Hogyan tudom ezt ilyenkor télen a -5 C -ban bekapcsolni? Nekem sehogyan sem sikerül.
Egy kis ötlet adatmániásoknak, akik Maxi-Dottal rendelkeznek.
Víz- és olajhőmérséklet, benzinmennyiség literben, fordulatszám, pontos sebesség, töltési feszültség kijelzése a Maxi-Doton egy apró kis eszköz beszerelésével.
A beszerelés házilag is megoldható, nagyjából 20 perc.
Maga a kijlezés a Maxi-Dot egyik almenüjében található, onnan hívható elő:
A 140 lovas PD TDI-ken megy a turbónyomás mérés is.
Ha valakit érdekel 100 Euróért, az szóljon, mert hamarosan rendelni kell (közös rendelés a fritzekkel).
Maga a cucc ekkora, a rádióra csatlakozó sokeres vezeték és a rádió közé kell betenni, mint egy közdarabot.
Más:
Még mindig keresünk olyan embereket, akik Skoda Columbus navigációs egységet szeretnének beépíteni a kocsijukba (OII vagy Superb II).
Az ár 800-850 Euro között van, a készülékek antennával, kóddal rendelkeznek és újak.
Nálam, de lehet másnál is, az már eleve egy korrekt cég, amelliknek normális és használható weblapja van, mondjuk megtalálom, amit keresek rajta. Pl jobb szeretek olyan szervízbe járni, ahol látom előre mit, mennyiért és hol, hogyan.... akár még otthon ülve a fotelből is :-)
És pont a PoHu nem ilyen cég !!!! Nem is járok oda :-)
Egy véleményen vagyunk, én is a neten keresek már régóta mindent (pedig utálom a számítógépeket).
Ez egy vezetői döntés kérdése és egy ellenőrzött végrehajtásé.
Ez lelkes emberek nélkül nem megy.
Csak azt nem értem, ha valaki nem szereti azt amit csinál , akkor miért nem megy el oda, ahol azt csinálhatná, amit szeret?
Persze én is hiába akarnék egész nap RS Octáviákat tesztelni, de legalább nem nézek méla undorral minden egyes tervre, amit a kezembe nyomnak (csak egy-kettőre néha-néha :-)) és igyekszem rendesen megcsinálni a munkám.
Elég szomorú, mivel szvsz a leendő vásárlók elég nagy hányada keresgél elébb a neten, h vajon mit is, és h van-e olyan, ami neki tetszik. A baj, h az összes márkakereskedő honlapja egy kaptafa, vagyis egyformán rossz szinte. :-((
Szerinted valaha valaki korrektorként nézegeti a Skoda honlapot?
Szerintem nem.
Lehet, hogy van ilyen feladatkör valahol rögzítve, de ha nem csinálja meg a felelőse, akkor nem kérik rajta számon a főnökei.
Kíváncsi lennék, hány vezető -akár csak osztályvezető is- lapozza át a honlapot időnként és ezek közül is hány van képben arról, hogy milyen kárpittal kapható a forgalmazott termék.
Az értékesítőkről is tudjuk, hogy sokszor maguk sem tudják, mit árulnak, ne várjuk már el egy informatikai munkákat felügyelő gazdaságistól (aki csak azt nézi, hogy a programozó milyen dátumokat írta számlára és az összeg megegyezik-e a szerződésben rögzítettel), hogy még ellenőrizze is a munkát.
Ha rajta van a számlán a vezér jóváhagyó aláírása, akkor fizet és kész.
Szomrú és elkeserítő -nekünk, akik érdeklődéssel, odafigyeléssel csináljuk a munkánkat- látni azt, hogy máshol a szarul elvégzett munkának is van profitja.
Kicsit gáz, hogy a Skoda honlapon 4 hónappal a bemutatás után található csak meg a facelift-es O2 és ráadásul a belső kárpitok képei sok esetben egy Superb I-et ábrázolnak!!!!!!!!
Talán küldjem el nekik én az Alcantara Ivory vagy Alcantara Onyx kárpitozású O2 belsejét ábrázoló fotót?
Alcantara Ivory:
A korábbi kárpitoknál meg a korábbi belső látható.
Ha van kép nekik új kárpitról, akkor csak az ülésről!
Itt egy Classic belső:
Tehát egy Ambiente felszereltségnél nem lehet megnézni, hogy néz ki az autó belseje szürke kárpittal és alul szürke műszerfallal, mert csak az ülőlapról tettek fel képet.
Ezt nem látja a kedves vevő jelölt:
Ej, ha rám lenne bízva, nem ilyen lenne ez a honlap, nem lehetne ilyen malőr...!
Rossz rágondolni, hogy valaki ezért jó pénzt is kap, másvalaki meg nem veszi észre, hogy valami nem stimmel, pedig annak a valakinek hivatásból kellene vágnia, milyen felszereltségűek a Skodák...
Természetesen nem akarok beleszólni, csak egy javaslat. Prága nincs túl messze. Ha már ketten, sőt hárman vagytok, a helyetekben én kimennék személyesen. Egy nap alatt városnézéssel, ebéddel simán megvan, a postaköltség és az üzemanyag kb. azonos. Üdv