Emma, ne klikkelj rá. Másold és illeszd be a hivatkozást egy másik böngésző ablakba. Most hirtelen kipróbálva, ez a megoldás műxik a Chrome-on, Safari-n, Firefox-on és az IE-n is. Te mit használsz?
És kaptunk hozzá: teáscsészét, kávéscsészét, kenyereskosárkát, terítőcskét, tányérkát, mikor mi jutott eszébe a szakszervezetnek. Egy-két örökdarab ma is megvan.
Sajnos a hóvirág már teljesen elvirágozott. Tavaly áprilisban volt a kertemben az ibolyaszezon, idén most kezd nyílni; már van három szál. Amíg tiborpapa ismét elvillamosozik a Városmajorba, addig egy tavalyi ibolyacsokor szeretettel, a fiúknak is:
Hmm, emlékszem :) meg arra is, hogy munkahely szakszervezete nevében készült üdvözlőkártyát én kaptam feladatul - na de legalább a nyomdai munkánál fiúk szorgoskodtak a nemes cél szép kivitelezéséért. A szobában azért ment a poénkodás, amíg a művön dolgoztam :) hogy még ez is a nők dolga ... de jó hely is volt...
(még megvan a lap, szép emlék, de nem szkennelem be )
A Városmajorban (a 61-es villamosról jól látható helyen, a Nyúl utcai megálló közelében) virágzik egy kis nőnapi-fa, egészen világos rózsaszínű virágokkal.
Tessék megnézni lejjebb, először primulát írtam, csak aztán lefordítottam tiborpapára. :)
Nekem nem a fejem fáj, hanem a lábam, de nagyon. A reggeli gyaloglás háromnegyedénél rám jött a csúz, azóta úgy járok, mint akinek a háborúban ellőtték a fél lábát. Mióta zuhog, legalább tudom, mitől van.
Egyébként tényleg van valami állatias ebben a nőnapban. Az irodaházban ma százszám osztogatták a pirulákat, ez persze a legolcsóbb virág ilyenkor, de aki látott már ilyet, az tudja, hogy legjobb ablak között tartani, mert nem bírja a száraz meleget. Na már most, az irodában harminc fok van és olyan száraz a levegő, hogy mindenki egyfolytában köhög. A szaktársnők persze mind otthagyták az asztalukon - már látom magamat, ahogy bemegyek vasárnap, és a lekókadt, összetöppedt pirulákat próbálom meg mesterséges légzéssel életre kelteni. Reménytelenül. (Az enyémet idehaza egyszerűen kitettem az erkélyre. Ablakköz már nem lévén, még ott is jobb neki, mint a meleg lakásban.)