:)))) Hát ez jó! De még azt tegye hozzá, hogy agresszívmalac vagyok az indexről! Referenciám: "Na most én megyek a retekbe", stb.... :-DDD
Akkor a referenciát figyelembe véve: reteeeeeeek!!!
Hi!
Most jöttem vissza kajából (kis retek), s látom, hogy bedugtad az orrodat, végre valahára.
Álláskereséskor (ha még nincs...) aztán ne felejtsd, amit korábban már kifundáltunk: belépni, mélyen HR-maca szemébe nézni, majd sejtelmesen csak annyit mondani: agresszívmalac vagyok (ld. I'm Bond. James Bond). Tuti a siker, meglásd !
:-)
Jegyezzétek meg: agresszívmalac nem vész el csak átalakul. Ez egy új fizikai törvény.
Sz'al!
Dear DRT!
Nem a közös megegyezést fogadtam el, mert:
- Ugyanannyni pénztet kaptam volna mint ha a cég mond fel.
- Közös megegyezésnél a cégnek nem kell indokolni a közös megegyezés részleteit és azt, hogy miért jött létre. Így viszont, hogy azt kértem mondjanak fel, a cégnek le kellett írnia, hogy a tulajdonos finanszírozási tervei miatt kell a projektet megszüntetni (ami egyébként sikeres volt) ergo a munkám nem lehetett "túl sz@r". Ez azt is jelenti, hogy negatív ajánlólevelet ezek után már nem állíthat ki. E felől meg azért kellett bebiztosítanom magam, mert drága főnököm, azzal érvelt a közös megegyezés elfogadása mellett "... mert akkor kapok egy pozitív ajánlólevelet...". Erre persze közöltem vele, hogy ez síma zsarolás és szeretném azt látni, hogy negatív véleményt ad rólam, rögtön olyan hitalrontási pert kezdek a cég ellen, hogy belerokkan mindenki.
Sz'al elég gusztustalan volt amit csináltak, tekintve, hogy már a szabadságom előtt tudták, hogy én leszek a második leépítési hullám első embere. Hüje mongyuk nem vagyok,ezért asztán az lett vóna a tisztességes, ha valamelyik főbarom odajön hozzám és barátilag megsúglya, hogy "...öcsi, ne görcsölj, tudjuk nem vagy hüje, de ez meg ez a helyzet, nem tudunk mit tenni, bla, bla, bla".
De hát nem ez vót a stituésőn. Vagy én vagyok náív ?
Vagy mégis hüje vagyok ?
Na ennyit bemelegítésként. Én amúgy most egy ideig htb leszek. Szal most a retek defaultját állandóan állítgatni fogom. Tehát, most elhúzok a barátosnőm retekébe, hogy ebédezzünk, aztán gyövök vissza. Addig is játszatok szépen egymással gyerekek, ne verekedjetek és fogadjatok szót az óvónéninek.
ma végre olyan helyen vagyok, ahol megy a net :-)
ma természetesen rengeteg munkám van :-(
és hol van még a retekbe menés ideje = lehetősége ? áhhh, hagyjuk...
Emberek!
Van TVm!!! Igaz, hogy még nem üzemeltem be, mert másirányú elfoglaltságaim voltak a retekben, de már legalább VAN! Ma épp ezért különleges plusszindíttatást érzek a retekbe való gyorsütemű elhúzásra!
Jó retkelést, DRT! Nekem ma megint sesör jut, meg sepaplanoságy, a meccset meg egyébként sem akartam nézni. Viszont megint alig költöttem pénzt! Lassan annyi lesz, hogy vehetek egy tévét! :))))
Fél óra múlva megyek sörért, aztán - most figyelj pok ussz !!! - TV-ért és már nézem is a meccset a retekben!!!!!
Életem legszebb estéje lesz :))))) (Most akkor képzeljétek el milyen volt a többi)
Otthon sorakoznak már..
Tegnap retkelés előtt beugrottam a délipúú alatti boltba, 99 volt a Stella.
Feltöltöttem a csomagtartót, ma pedig majd magamat.
Már csak öt óra...
Jut eszembe:
Ticking away the moments that make up a dull day...
ma este Dunaferr meccs lesz, erre való hivatkozással mindenkinek engedélyezem a retekbe történő mihamarabbi eltávozást, mert ugye a söröket is meg kell venni előtte :-)))))
ja, áramszünet. nálunk ma egész délelőtt az volt, így moziztam egyet a kölykökkel, de délután bepótoltam itthon, mint alant látható.
azért jobb a retekben dolgozni, nem kell annyi ruhát felvenni :-)))))))))