Én mostanában már a bemelegitések alatt felidegesitem magam ehez elég az hogy kétszer ránézek soaresre!Figyeld meg szombaton nem lesz olyan ziccer amit sziplán akarna feltenni állandoan trükközik és mint a ábra mutatja ez nem jönn be!A másik ami ideges leszek az cica sztem ő nem csinált semmit egész nyáron csak piált.Állandoan alibizik és a dobásbiztonsága olyan mint anyámnak.24 hármast emelt rá cica sztem ebből 20 totál tiszta volt ugye mert csak ilyenkor meri elválalni és hihetetlen de 4!!!! sikerült.Nem is irok többet mert már most ideges lettem.
Azok a kinti embereink tudtak dobni ezek meg nem ez nem elhanyagolhato!!!
Ha van egy kis időtök ajánlom figyelmetekbe a www.ferfikosar.hu-n a statisztikáinkat egy kis bogarászásra.Elsősorban a hármas doboszázaléka érdekes összességében is és játékosonként is.Szerintem néhány jobb pillanatomban ezek a százalékok még nekem is összejönnének!
Ha jobban megnézed akkor csak annyi lenne a trükk hogy Soarezt jol pofán kéne csapni hogy ez nem a leugrok a grundra streetballozni egy kicsit hanem a Magyar bajnokság!Ennyi!!!
Sziasztok! Mit vártok a hétvégi meccstől? Érdekesnek ígérkezik, mert mi eddig az egyik legtöbb pontot szerző csapat vagyunk, ti meg a legkevesebbet kapó. Kiváncsi vagyok mi sül ki ebből...
Igaz, de amíg beválik ez a kevesebbet kapjunk mint dobnuk taktika, addig nincs baj, és Soares is dobott már egyszer 28/18at, a Stihl-kupán, szóval benne is benne van!De tény, hogy kicsit jobban kéne támadni!HAJRÁ OLAJ!!!
Ebben igazad van. Ő is elég jól (bár én inkább azt mondanám; változó szinten), Jokszimovics és Kurashov is jól védekezik. No meg Cica, Artúr, meg a többiek. DE nincs aki pontot dobjon!!! Márpedig ebbe a csapatba véleményem szerint kellene, egy(-két) olyan játékos, aki védekezésben talán nem a legnagyobb - arra ott lennének a többiek - de dob meccsenként 15-20 pontot.
Nem én vagyok az első aki leírja: egy Alekszics-féle. :(
Ezzel együtt én úgy érzem, hogy Joksziban és Soaresben is több van. Kérdés, hogy mennyi ez a több és hogy kijön-e belőlük...
Ráadásul nem is könnyű okosságokat írni. A 4. helyen állunk 5-2-vel, ami így önmagában jó teljesítménynek is tűnhetne, csakhát hétről-hétre látjuk a "produkciót" is, ami viszont nagyon vékony - legalábbis támadásban.
De most már legalább Daniel 5-nél többet dobott rá! :)
Sziasztok! Aki nem tud jelen lenni a mérkőzésen, de érdekli első kézből kapott információ, de nem tudja megoldani máshogy, az írjon egy mailt a címemre és neki elküldöm a telefonszámomat... 3-4 óra körül válaszolok ha van igény, de most megyek és HP-t nézek a moziban :O