Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Tehát Gerő András, aki szerint KanuGeri egy (önkéntes) politikai fogoly:
"Akit most a legpreferáltabb jelöltnek hoznak ki, az Karácsony Gergely főpolgármester. Karácsony Gergely egy politikai fogoly, neki nincs pártja, 1%-os pártja van. Azok fognak neki dirigálni, akik a mögötte lévő hatalmi központot adják. Neki jószerivel egyetlen egy saját embere van ebben az apparátusban, mindenki küldött. Tehát ő egy politikai fogoly és azért önkéntes, mert ő ezt vállalta. Ez egy morális probléma is egy ember részéről."
Nemcsak én nevezem őket trollnak. A népszerűségük alapján is csak trollok, ezzel szeretnének kitűnni a tömegből, de még nem sikerült igazán. Ezért polgárpukkasztanak, minden alkalmat megragadnak, hogy valakik - szinte mindegy, hogy kik - orra alá borsot törjenek, és élvezik, hogy megbotránkozást keltenek.
Ez a trollság jellemzője. De nincs jelentőségük, egyiküknek sem.
Azt mondom, hogy Karácsony (személyesen) kimarad az ilyesmiből, és ez így történt a fővárosban is. Ott sem ő döntött a helyekről, elfogadta azt, amit a pártok ajánlottak.
Ehhez - mármint a viszonyulásodhoz - nem fűzök most kommentárt, csak annyit, hogy aki képes elnézni, hogy kilopják a szemünket, minden létező jogunkat megsértik és olyan helyzetbe viszik az országot, ahonnan csak alig lehet visszatérés, az az én szememben fideszes, akármiért is szavaz oda, az ezt segíti elő.
Gulyás Márton pedig nem véletlenül jó riporter, rendezői szakos volt az SZFE-n és filmet is rendezett már.
Az, hogy baloldali beállítottságú, nem von le a riportjai erényeiből. Én is nézem a Partizánt és nem pont a "baloldaliság" miatt, hiszen a Partizán készít nem baloldaliakkal is interjúkat.
Nagyon jó, amit csinál. Nem értek vele egyet, mert balos, de ettől még jó riporter. Az értelmes emberekkel nekem semmi bajom.
A "fideszes" meg erős csúsztatás. A baloldal elképzeléseit hibásnak tartom, a jelenlegi ellenzéket meg kontraszelektál aktivisták gyülekezetének. Ha ezek hatalomra kerülnek, piszkos nagy károkat okoznak. Ezért a fideszre szavazok. Ha egy másik jobbos párt lenne esélyes, akkor arra szavaznék. Nem a fidesz a lényeg, hanem az, hogy ne balos nyerjen, főleg nem olyan, mint ez az ellenzék.
Nagyon szívesen foglalkoznék a Fidesszel, de hogy a párt mit és miként tesz, azt eléggé jól láttuk az elmúlt több mint egy évtizedben, és ha valaki elégedetlen ezzel, akkor - gondolom - valami különbre vágyik. Ehhez képest mai hír, hogy a DK, az MSZP és a Párbeszéd megállapodott abban, hogy hat budapesti körzetben támogatják egymás jelöltjeit. A paktum alapján Budapest 8. számú választókerületében, Zuglóban az MSZP-s Tóth Csaba élvezheti a másik két párt támogatását is. Tehát a DK-ét, mely pártnak az elnöke volt akkor a miniszterelnök, amikor Tóth Csabát az őt övező hangos botrányok (fiktív tagbeléptetés, okirathamisítások, erőszakgyanú) miatt eltávolították a vasi pártszervezet éléről. És a Párbeszédét, mely szervezetnek nem más a társelnöke, mint Karácsony Gergely. Azaz az új stílust ígérő, közvetlen, progresszív, béke- és átláthatóságpárti, turkáló inges főpolgármester vezette párt Tóth Csaba mögött sorakozik föl Hadházy Ákossal szemben. Illusztrálnám ezt a fontos politikatörténeti eseményt. Képünk címe: előválasztás Zuglóban.
Szerintem Sándor Zsuzsát akarja kicsinálni ezzel...:-)
A teljes elvtelenséget gondolom te is látod. Karácsony részéről különösen furcsa. Beáll egy gyanús, parkolómaffiás, elásós figura mögé a korrupció elleni élharcos Hadházy ellenében.