„Jöjj el, Szentlélek Isten! Jöjj el, éltető Lélek! Jöjj el, Jézus Lelke! Jöjj el, aki jelen voltál a megtestesüléskor. Jöjj el, aki a feltámadáskor új életet adtál az Úrnak! Jöjj el, Szentlélek, az apostolok és az Egyház Lelke! Jöjj, segítsd az Egyház minden tagját a tanúságtételben és az evangélium hirdetésében! Jöjj, adj új lendületet a keresztényeknek az evangélium felfedezésére és életté váltására! Jöjj, adj bátorságot hitünk hirdetésére! Jöjj el, megbocsátás Lelke és egységet adó Lélek! Jöjj el, hitünk éltetője és erősítője! Hiszek, Uram, erősítsd bennünk a hitet!”
Atyám kérlek bocsásd meg a bűneinket, mert olyan mértékben tudatlan Isten dolgaiban a Magyarság, hogy kegyelemre, és megtérésre, és bűnbocsánatra van szükségünk. Kérlek ezért árszd ki a megtérésnek és a kegyelemnek szellemét, hogy ne kárhozon el a Magyar nép jelentős része. Adjál kegyelmet a megtérésr, mert szenvedéseink, és átkaink jelentős része az ellened való engedetlenségnek, és bűneink miatt van. Kérlek adjál a Magyarságnak megtérést, hogy kijöjjönek fiaid, és leányaid a bálványimádás több nemzedékre kiható átkából, szabadítsd meg a őket a Mária, és más hamis közbenjárók, és minden okkult és pogány, valamint erkölcsi bűnökből. ... Jézus Krisztus nevében! Ámen...
Sajnos ők úgy gondolják, hogy az ő áldozataik, és cselekedeteik azok, amelyekkel megváltják a világot, és nem látják, hogy a világ már meg van váltva, csak el kell fogadni, és meg kell térni.
Gyakorlatilag azzal, hogy az áldozásban azt állítják, hogy az ostyát átváltoztatják Krisztus testévé, és szellemi értelemben megölik Jézust, minden nap. Ezzel folyamatosan azt fejezik ki, hogy Jézus áldozata nem volt tökéletes, hanem ószövetségi áldozatok mintájára újból, és újból meg kell ölni valóságosan Jézust! Ezzel egy fajta okkult wudu szertartáshoz hasonló módon folyamatosan szellemi bűnként valóságosan megölik Jézust.
Jézus az Úrvacsorában nem változtta át a kenyeret testévé, és a bort vérévé, hanem megemlékezést hirdetet, és akik veszik az úrvacsorát az szellemi értelemben közösségbe kerülnek Jézus testével, és vérével.
Sajnos a katolikusok tömegei nem kenyeret kapnak, és többségük még bort sem kap. Maga a szertartásuk nem felel meg az apostoli hagyományoknak, és Jézus által adott úrvacsorának.
Jézus nem indított egytelen keresztes háborút, azt bűnös emberek indították!
Az isteni pecsétje nem az amit a katolikus Mária imádók, vagy tisztelők annak gondolnak. A Mária imádás és a a bálványimádás nem, hogy megvédené őket, hanem átkot hoz rájuk és hozzátartozoikra.
2 Móz. 20,3 Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. 2 Móz. 20,4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak. 2 Móz. 20,5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. 2 Móz. 20,6 De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
Nem felajánlásokat kell tenni a félelem miatt, hanem meg kell térni, és abba kell hagyni ezeket a bűnöket.
„Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét.
Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat (33) eme imáját, hogy pecsétemet méltányoljátok, és fogadjátok azt szeretettel, örömmel és hálával. „
„Ó, Istenem, szerető Atyám, Szeretettel és hálával elfogadom a Te védelmed Isteni Pecsétjét.
Istenséged körülveszi testemet és lelkemet, az örökkévalóságig. Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, szeretett Atyámnak Irántad való mély Szeretetemet és hűségemet.
Könyörgöm Hozzád, hogy ezzel a különleges pecséttel védj meg engem és szeretteimet, És én megígérem Neked, hogy életemet a Te Szolgálatodban élem, most és mindörökké.
Szeretlek drága Atyám, Megvigasztallak Téged, ezekben az időkben, kedves Atyám.
Felajánlom Neked, szeretett Fiad testét és vérét, lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért és minden gyermeked üdvösségéért.
Uram, átadom Neked életemet. Szívemből megbocsátok mindenkinek, aki életem folyamán megbántott. Hálát adok mindenért, ami történt velem. Minden ajándékodat megköszönöm, Uram. Hálát adok a szenvedésekért és a rossz napokért is, mert irgalmad és jóságod mindent javamra fordított. Kérlek Uram, add nekem Szentlelkedet! Add, hogy fölismerjem mindig Lelked vezetését, és készséges szívvel engedelmeskedjek neki! Vegyél el belőlem minden bizalmatlanságot és félelmet, és add, hogy gyermeki szívvel egészen Rád hagyatkozzam! Rád bízom életemet, halálomat és minden javamat. Add meg nekem, Uram azokat a lelki adományokat, amelyekkel szolgálhatlak Téged ezután! Fölajánlom Neked képességeimet és körülményeimet, odaadom minden kívánságomat és vágyamat. Kérlek, légy Ura életemnek és változtasd át szívemet olyanná, amilyenné öröktől fogva eltervezted! Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen
"Szentlélek Úristen, kit az Úr Jézus, Egyházának megígért és Pünkösd napján elküldött: légy a mi lelkünknek is állandó, kedves vendége. Őrizd meg és gyarapítsd bennünk a te megszentelő kegyelmedet, s gyújtsd lángra szívünkben a szunnyadó isteni erényeket. Ékesíts fel minket, a te templomaidat, hét ajándékoddal, s engedd, hogy a te szellemed belőlünk embertársainkra is kiáradjon, hogy imádság, jó példa és apostolkodás által veled együtt hathatósan építsük Jézus Krisztus országát. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké. Amen."
Drága Jézus, járj közben drága jó barátom lelkéért Atyánknál, Istenünknél, Te látod mi hogy fog történni, mi emberi ésszel fel nem foghatjuk a Sátán erejét, Te vagy képes győzni őfelette, imádkozzál értünk akik e harcban részt vesznek de legfőképp Viktorért Uram, mert mi már látunk Téged, de őt még kötözi a Gonosz.
Amen.
Szent vagy, szent vagy, szent vagy, szent vagy Mindenségnek Ura, Istene Dicsőséged betölti a mennyet, és a földet Hozsanna a magasságban
"Úr Jézus Krisztus, az Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész Földre. A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. A Minden népek Asszonya, aki egykor Mária volt, legyen a mi Közbenjárónk. Amen. "
"Szentlélek Úristen, kit az Úr Jézus, Egyházának megígért és Pünkösd napján elküldött: légy a mi lelkünknek is állandó, kedves vendége. Őrizd meg és gyarapítsd bennünk a te megszentelő kegyelmedet, s gyújtsd lángra szívünkben a szunnyadó isteni erényeket. Ékesíts fel minket, a te templomaidat, hét ajándékoddal, s engedd, hogy a te szellemed belőlünk embertársainkra is kiáradjon, hogy imádság, jó példa és apostolkodás által veled együtt hathatósan építsük Jézus Krisztus országát. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké. Amen."
„Jézusom, vezess engem a te utadon. Ne engedjem el soha a te kezedet. A te kegyelmed éltessen engem. A te szereteted lakjék bennem. A te tisztaságod költözzék belém. Ne a test legyen a szemem előtt, hanem a lélek. Ne a jelen, hanem az örök élet. Ne csak másoknak, de magamnak is szívből megbocsássak. Mindig és mindenért, neked hálát adni tudjak, és ha választanom kell kettőnk között Jézusom, mindig csak te és sohasem én legyek az első!”
A hazugság tagadásából lehet felépíteni az igazságot. Az Igazság, és a szeretet kéz a kézben jár, tudod úgy mint a szerelmesek.
Nem az Isten szavának ellentmondó emberi hagyományokat kell szívbe fogadni, hanem az Igazságot, Jézust.
Ha azt akarod, hogy szeretet éljen köztünk jót akarsz, de ahhoz meg kell térned Istenhez.
1 Ján. 1,3 A mit hallottunk és láttunk, hirdetjük néktek, hogy néktek is közösségtek legyen velünk, és pedig a mi közösségünk az Atyával és az ő Fiával, a Jézus Krisztussal.
Én válaszolok neked rhéma, de a bálványok semmit sem tudnak!
A mai szent Ige.
Ezt mondja Izaiás száján keresztül az ISTEN:
Ésa. 46,5 Kihez hasonlíttok engem, és kivel tesztek egyenlővé? És kivel vettek egybe, hogy hasonlók volnánk? Ésa. 46,6 Kitöltik az aranyat az erszényből, és ezüstöt mérnek a mértékkel, és ötvöst fogadnak, hogy abból istent csináljon; meghajolnak, leborulnak előtte. Ésa. 46,7 Vállukra veszik azt és hordozzák, majd állványára helyezik és veszteg áll, helyéről meg nem mozdul, ha kiáltasz is hozzá, nem felel, nyomorúságodból nem szabadít meg. Ésa. 46,8 Emlékezzetek meg erről, és legyetek erősek, vegyétek eszetekbe, pártütők! Ésa. 46,9 Emlékezzetek meg a messze régi dolgokról, hogy én vagyok Isten és nincsen több; Isten vagyok, és nincs hozzám hasonlatos. Ésa. 46,10 Ki megjelentem kezdettől fogva a véget, és előre azokat, a mik még meg nem történtek, mondván: tanácsom megáll, és véghez viszem minden akaratomat;
Megtérésre van szükség.
Ésa. 42,17 Meghátrálnak és mélyen megszégyenülnek, a kik a bálványban bíznak, a kik ezt mondják az öntött képnek: Ti vagytok a mi isteneink! Ésa. 42,18 Oh, ti süketek, halljatok, és ti vakok, lássatok!
Ésa. 44,9 A bálványok csinálói mind hiábavalók, és kedvenczeik mit sem használnak, és tanuik nem látnak és nem tudnak, hogy megszégyenüljenek. Ésa. 44,10 Ki alkotott istent, és bálványt ki öntött? a mely semmit sem használ! Ésa. 44,11 Ímé, minden barátaik megszégyenülnek, és a mesterek magok is emberek; gyűljenek össze mind és álljanak elő; féljenek, szégyenüljenek meg együtt! Ésa. 44,12 A kovács fejszét készít, és munkálkodika szénnél, és alakítja azt pőrölylyel, és munkálja azt erős karjával, és megéhezik és ereje nincsen, és vizet sem iszik és elfárad. Ésa. 44,13 Az ács mérőzsinórt von, és lefesti azt íróvesszővel, és meggyalulja azt, a czirkalommal alakítja, és csinálja azt férfiú formájára, ember ékességére, hogy házában lakjék. Ésa. 44,14 Czédrusfát vág magának, tölgy- és cserfát hoz, és válogat az erdő fáiban, fenyőt plántál, a melyet az eső fölnevel. Ésa. 44,15 Azokból az ember tüzet gerjeszt, vesz belőlök és melegszik, meggyújtja és kenyeret süt; sőt istent is csinál abból és imádja, bálványt készít és előtte leborul; Ésa. 44,16 Felét tűzben megégeti, felénél húst eszik: pecsenyét süt és megelégszik, és aztán melengeti magát és szól: Bezzeg melegem van, tűznél valék! Ésa. 44,17 Maradékából istent készít, bálványát; leborulva imádja azt és könyörög hozzá, és így szól: Szabadíts meg, mert te vagy istenem! Ésa. 44,18 Nem tudnak és nem értenek, mert bekenvék szemeik és nem látnak, és szívök nem eszmél. Ésa. 44,19 És nem veszi eszébe, nincs ismerete és értelme, hogy mondaná: Felét tűzben megégetém és kenyeret sütöttem annak szenénél, sütöttem húst és megettem; és maradékából útálatosságot csináljak-é, és leboruljak a fa-galy előtt? Ésa. 44,20 Ki hamuban gyönyörködik, megcsalt szíve vezette félre azt, hogy meg ne szabadítsa lelkét és ezt mondja: Hát nem hazugság van-é jobbkezemben?
A hitben, és Isten igéjében, és reménységben vagyok. :)
Egyetlen Isten igéjét sem hozzol fel a bálványimádás szentségére, és helyeségére. Tudod miért? ..... Mert szentségtelen bűn a bálványimádás.
Te csak a bálványimádó híveket tudod terelgetni.
Nem tudok a katolikus, sátásnista, hindu, budhista, sintosita vagy természet vallások bálványain kivül, olyanról, hogy bárki is közbenjárását, és kegyelmét kérné a bálvány szobroknak, és nem ismerek olyant aki ezekért a bálványoknak körmenetet csinálnak, öltöztetik, áldozatot mutat neki be, csak a vallásokat, és azok között is a kereszténység börébe bújt pogány alapokon nyugvó katolikus egyházat.
Akkor nézük milyen bálványok is vannak a katolikus templomokban, régen látam még egy régi játék babát üvegvitrinben beöltöztetve, és ki volt írva "Szűz Mária" gondolom a bálványimádók tudják imádni a csecsemő korában is Máriát. Látam "több náció férfiainak kinézetéről készült Jézus bálványt. Vannak katolikus templomok, amelyekbe kevesebb ember jár hétköznap, mint amennyi bálvány van benne. Volt a TV-ben, hogy somogy megyében az Andocsi templomban úgy öltöztetik 700 éve Máriát, mint az anyukák az ovisokat. Majd nem minden napra van egy ruhája, katolikus ünnepeken a bálványt még ünneplőbe is öltöztetik, és van neki kalocsai himzéses ruhája is, de az is lehet ha új plébános lesz, akkor a bálvány a mai divatot is követni fogja. Lesz neki Mayo Chix, Persona, Zuiki, Misso ruhája is, vagy Zara cipője, és Louis Vuitton és Prada táskája is, amelyben hordja a bálvány szentségeket.
2 Kor. 6,15 És mi egyezsége Krisztusnak Béliállal? vagy mi köze hívőnek hitetlenhez? 2 Kor. 6,16 Vagy mi egyezése Isten templomának bálványokkal? Mert ti az élő Istennek temploma vagytok, a mint az Isten mondotta: Lakozom bennök és közöttük járok; és leszek nékik Istenök, és ők én népem lesznek. 2 Kor. 6,17 Annakokáért menjetek ki közülök, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket, 2 Kor. 6,18 És leszek néktek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és leányaimmá, azt mondja a mindenható Úr.
Az aki Máriához, és "szentekhez", angyalokhoz imádkozik az nem ismerte meg az Istent, meg kell térni-e, ezt mondja Isten!
Menjetek ki közülük, szakadjatok el, azt mondja az ÚR!
Szivemben tulcsordul a hala. Hala, hala, hala, ezert a Forumert es az itt jelenlevokert. Tovabba .... Hala az ido mulasat jelzo minden testi elvaltozasert. Osz hajert, rancokert, csokkeno testi eroert, stb.. Szamomra ezek mind mennyei Atyam bolcsessegerol beszelnek.
A "szent" és "boldog" hasonló mint Mester és Tanitvány.
Próbálkozás hogy tekintélyes tiszteletre méltó keresztélyeket állitson az egyház a hivek elé.Hát persze hogy nem biztos.De aranyos.
Én sem hiszem hogy egy király lánya mert "mártir és szüz" és sokat járt templomba Isten valódi szentjévé válna egy egyházi döntés miatt. Dehát ettől még hogy naiv lehet értékes és tiszteletre méltó a gyakorlat példaképet állitani a pódiumra !
Azokat, akiket szenteknek mondotok, egyáltalán nem biztos, hogy szentek is és a mennyben vannak...
A Biblia azoknak szeretetéről szól, akiket látsz, akik körülötted vannak, akik vallják, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére, akik Istennek engedelmesen élnek, akik tanítványok...és embertársaid szeretetéről...
Azokról, akik eltávoztak e földi életből, Istennek van gondja, egyedül Ő tudja, hová is kerültek...