Köszönöm a bíztatást a Björkös webszájthoz :)
Sajnos pillanatnyilag a szerver el van szállva, szóval egy jódarabig lehet, hogy nem lesz magyar björk :)
amúgy:
intimate.org/bjork <- szerintem a legjobb forras.
Ha valakinek van kedve felajanlani egy accountot, ahol cgi scripteket is futtathatok, ujra lesz IMMATURE :)
na sziasztok
A 94-es élő koncertje tényleg fantasztikus volt (ahogyan sok klippje is az)! Sajnos csak a legvégét sikerült kazettára rögzítenem. Ezt most közkincsé is teszem, MPEG-1 formátumban (16 MByte!). A letöltéshez klikkeljünk ide (a Shift gombot is nyomva)!
(Björk egyébként nem svéd, hanem izlandi, az anyja pedig máig hivatásszerűen praktizáló "boszorkány" (:-)))!)
Úgy 2-3 éve ment a MTV-n (Music) egy egyórás unplugged koncertje, akkor ismertem meg. Az valami fantasztikus volt. Ki látta? Azonkívül nem sokat hallotam róla, de fiacskámnak annyit emlegettem, hogy kaptam tőle egy Björk kazit és az is nagyon tetszett.
Szerinem szép is, kedves is, őrült is és nagyon izlandi. B-) Az Isobel meg végképp nagyon ász szám (nekem a Telegram-os feldolgozások tetszenek a legjobban, jót tett neki, hogy többen beleszóltak a munkájába).
Szerintem baromi unalmas. És kövér is. Egy kövér fahangú svéd banya.
De volt egy film, a Harvey Keitel játszott benne, na annak az original soundtrackje volt az a szám, aminek asszem ez a címe: I play dead. Na az valami fantasztikus.
Ez a legjobb magyar Björk site, amit eddig láttam
Köszi szépen Jehova Hunter
Egyébként, meg tudná mondani valaki,
milyen zene van a bosch mosogatógép reklámban?
Nagyon hálás lennék érte. isobel
hallottad, hogy most forgatja első filmjét, Dancer in the Dark, a dán Lars von Trier rendezte és állítólag egy musical lesz, Björk egy amerikai kisvárosban élő cseh emigránslányt játszik benne és saját szerzeményeket énekel, meg klasszikus musical-slágereket (Ének az esőben, A zene hangja, stb.)
szájtját még nem láttam, de ha rábukkanok valahol, ideírom