Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Remélem én is, hogy ha párszor Opinak magyarázkodnia kell, akkor megfontolja, hogy tényleg rendben mennek-e a dolgok a moderálással (és akinek nem inge, nem veszi magára).
Abban igazad van, hogy a sóskúti helyzet is egy olyan anomália, amikor a helybeli civil lakosságban annyi indulat gyűlik fel, ami ilyen erős szituációkhoz és helyzetekhez vezet. Erre nem hiszem , hogy fel lenne készülve, mondjuk úgy, a kormányzat, mert az ilyen jellegű helyi közfelháborodások, lokális népi ellenállások azok, amikkel még Kína szörnyállama sem tud mit kezdeni, ott is állandóan előjönnek nagy lánggal, sőt még a muszkáknál is ( több éve a fronton harcolók házastársainak tüntetései, pl.) Érdekes politikai helyzetben vagyunk, ezt szerintem már a Tóni sem tudja kiszámolni, hogy hová vezet, nyilván kalkuláltak előre, csak épp a helyi felháborodások mértékét nem lőtték be jól, mert azt ilyenkor nem is lehet, na ennyi távutalás talán elég volt mára.
Krúbit csak példának hoztam fel arra, hogy a jelenlegi fiatalok teljesen másként gondolkodnak, mással szólíthatóak meg, és a teljes magyar politikai elit a nyugdíjasokhoz vagy legalábbis a középkorúakhoz tud beszélni, a fiatalokhoz nem. De ez ugye mindig is így volt a világtörténelemben.
A másikat nem kívánom kommentálni, aki akarja, megnézi.:)
Viszont a supportnak 02.17 után minden megkeresésre hivatalos választ kell adni. Ha nem értesz egyet, akkor meg kell adni a békéltető fórum elérhetőségét. A moderátoroknak minden törölt hsz értesítőjébe indoklást, hivatkozást kell adni.
Szerintem már ezek is azt eredményezhetik, hogy a moderálás visszatér a szabályozott keretbe.
Szerintem ettől az új törvények sem védenek meg senkit.
És nem bizonyítható a tendencia, csak úgy, ha valaki felfedi a tendenciához vezető törölt nickjeihez és hsz-eihez kapcsolódó IRL adatait. És akkor ott vagyunk, amit írtam, úgy azt is fel kell vállalnia, ami esetleg vállalhatatlan.
Szerintem nagyobb a füst, mint a láng.
Hol diktatúra van, ott diktatúra van.
Aki fizet, az diktál.
Meg kell venni a kuplerájt, és akkor le lehet cserélni a kurvákat. :D
Megnéztem egy vidót a 444 jóvoltából, ha arra gondoltál.
Hááát... akármit is skandálnak, ezek csak "tüncikézők".
Majd ha legalább egy Fradi-Újpest meccs elánjával tolják, akkor el is kezdek gondolkodni rajta, hogy ezek akarnak is valamit, vagy csak élvezik a csordában "beszólást"?
Jelnek persze jó jel ez is, csak iszonyúan kevés. Sóskút ennél nagyságrendekkel erősebb jel.
Ps. Épp most töltődik a Magyar hangról a legújabb Kultúrtáj.
"Epres Attila: Míg nem verik be a kirakatot macskakővel, addig semmi sem fog változni – Kultúrtáj"
Hangról-hangra ugyanezt mondom a legelső "tünci" óta.