Úgy húsz éve írtam egy mensa tesztet, majd örömmel értesítettek, hogy a pontjaim száma 149, viszont momentán csak 146 os oklevelek vannak fénymásolva, ezért a hiányzó háromról majd pót-oklevelet küldenek.
Ezt sehogysem tudom megnyitni, gyakorlatilag lefagy tőle az aktuális böngészőlap. Középen egy bejelentkezés-ikon, ami csak tölt, tölt, be kell zárnom az oldalt.
Esetleg egy egész kommandót kéne kivezényelni a nyomomban, mert mint említettem volt, ez a jelenség a saját gépemen és a 3 kilométerrel odébb lévő céges gépen is megfigyelhető - a kettőben csak a levelezőrendszer azonos, az így került képbe a tényföltárás során, de belátom, hogy ez súlyosan amatőr gondolat. Szóval küldjétek a dementorokat, nekem már úgyis mindegy. :-)
Tényleg meghat, hogy ennyi energiát öltök ebbe a dologba, ha rajtam múlna, simán megvonnám a vállamat, hogy zagschon, látom a világ összes website-ját, mínusz egy. Persze problémának érdekes, de tartozom egy vallomással: ha föl kéne sorolnom, mi minden elviselhetetlen momentán az életemben, ez a kérdés azért erősen hátrasorolódna. :))
A mailrendszer nem játszik, ha böngészőkről van szó, Emma!
Ellenben csakugyan vannak olyan indextáblázatok (pl. openDNS), ahol a letiltott oldalak felsoroltatnak. Ezekre elő kell fizetni, és lehet, hogy a céges IT guru ezt a megoldást találta a legcélszerűbbnek.
Mivel ez az egyetlen dolog az utóbbi két évben - amióta ez a céges mailrendszer van - amit nem tudok letölteni, de érdekel, hogy is mondjam: kibírom. :-) De nagyon édesek vagytok, hogy ennyire akartok segíteni. Ha majd vérre vagy vesére lesz szükségem, akkor is léciléciléci. :)
Kedveseim, a 146-os IQ sem lehet mindenre elég. Például megnyitni egy linket, ugye.
(A megoldás, amelyet tiborpapának már számos emilben felvetettem: valszeg a céges levelezőrendszer tilt le bizonyos webhelyeket. Igen, kipróbáltam a kimásolbetölt, kilépbetölt, máshollépbebetölt, hajaégnekállbetölt összes lehetőséget, nem, sajnos nem működik, könyörgöm, ne nézzük teljesen hülyének egymást, pont annyira vagyok gyengeelméjű, amennyire annak látszom, köszönöm a nemzetközi nőnapon is! :-) )
Nálam látható, pedig igen béna vagyok és sokszor sok mindent nem tudok megnézni. Látom vannak eladó házak is ott.
Belegondoltam, hogy elég rossz ott az infrastruktura autó nélkül élő ember számára, legalább is azt tapasztaltam a közelmultbeli kirándulásom alkalmával. Valamint csúcsidőben mentünk, így autóval se volt egy élmény az oda közlekedés.
Talán le kellene dózerolni az egészet, kiszélesíteni az utat, aztán lehetne újat építeni. Nem hinném, hogy ezek a házak műemlékek. Eredetileg svábok laktak ott???
Emma, ne klikkelj rá. Másold és illeszd be a hivatkozást egy másik böngésző ablakba. Most hirtelen kipróbálva, ez a megoldás műxik a Chrome-on, Safari-n, Firefox-on és az IE-n is. Te mit használsz?