Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3510

"Figyelmeztetlek, ha nem bírod az offolást, akkor ne is gyere oda."

No látod, magad is elismerted, hogy a Nox-topik csupa off. Pont ezért van a Kávéházban.

Egyébként nem értem, miért "sír a szátok", amikor a Nox-topik a Kultúra és a Kávéház listájában egyaránt ott van. Ilyen kivételes helyzetben csak ez a topik lehet.

Előzmény: nahat (3492)
balrakúda Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3509
Mintha lett volna róla szó valamikor, bár lehet, hogy tévedek.
Előzmény: Törölt nick (3508)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3508
Öööö.... Nem tudom, volt-e már róla szó, de megkérem a moderátor elemeket, hogy helyezzék vissza a Nox az évszázadok gagyija? topic-ot az Őt megillető helyére, ami természetesen a kultúra. Köszi!
Lucifer(anticorr) Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3507
Én is befejeztem a témát.
Előzmény: Irish Cathy (3490)
balrakúda Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3506
Basszakutya, hogy én miről maradtam le!
Kérem törölni a "Kérdések, kérések a kultúramoderátorhoz" c. topikot a kultúramoderátorok lustasága és figyelmetlensége okán. Csip-csup ügyekből csinálnak nagy kivégzéseket, az igazán fontos dolgokhoz meg oda sem szagolnak, gondolom sejtik, miről van szó. Összegezve: moderátori felületesség miatt a topic okafogyottá vált, szikét, törlést.
Előzmény: szmeagol (3504)
elefantkillah Creative Commons License 2005.10.21 0 0 3505

hát úgy tűnik, hogy például téged :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Előzmény: Rock Star (3467)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3504
régóta nem jelentkezik az elkövető, talán már nem is tagja a köteléknek, minket meg ittfelejtettek.
a modráció nevezze meg a jelenlegi illetékeseket!
ja és ha nem, elkérem a vásárlók könyvét!
Előzmény: Stms (3503)
Stms Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3503
Valóban jó lenne, ha a gyalázatot végrehajtó alak megírná, mi vezette erre a cselekedetre.
Előzmény: DJ Bill (3502)
DJ Bill Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3502
Ja, ő egy erkölcsös ember. Bár napok óta úgy érzem, hogy rátört a kangörcs.
Egyébként a mai napig rejtély, hogy miért került a topik a kávéházba.
Előzmény: szmeagol (3499)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3501
és hát a kultúra szerves része a nox.
így áll össze a kép. jóéjt, reggelre ott legyen a helyén!
Előzmény: Stms (3500)
Stms Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3500
Így van. Mindenki azt hiszi, hogy laza csevegés, közben komoly (mindenkit érintő) kultúrális kérdéseket vitatunk ott meg.
Előzmény: DJ Bill (3495)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3499
így van, pedig a topic saját belső moderációval is rendelkezik, WO nap mint nap metszegeti a vadhajtásokat és rendre utasítja a renitenseket. önfentartó a rendszer. csak hát rossz helyen van.
Előzmény: DJ Bill (3495)
Stms Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3498
Na, lebuktál, ezt én írtam be 3 napja a noxtopigba! Olvasod te is! Ideje lenne kiszedni minket a kávéházi karanténból!
Előzmény: Operator (3477)
Lucifer(anticorr) Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3497
Azt pedig nem tudhatod mi lett volna "ha"!
Előzmény: Lucifer(anticorr) (3494)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3496
engedjük már vissza gyorsan Tyler-t, aztán térjük át a fontos kérdésekre, KULTÚRA/ZENE/NAEG
DJ Bill Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3495
Jegyezzük meg, hogy a topik akkor kezdett el hanyatlani, amikor átkerült a kávéházba.
Előzmény: Operator (3489)
Lucifer(anticorr) Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3494

Kedves C.!

Ha nem érzed, hogy elszámolási kötelezettségedvan velem kapcsolatban akkor mégis mért teszed ezt?

+ aki keseredés után szólt az csak visszhang lehet.

pl:"csatlakozom keseredés kéréséhez"tudod ezt ki írta???TUDOD!!!

És azt is tudod, hogy most mire gondolok.

+ nagyon kérlek ne fenyegess!

Előzmény: Irish Cathy (3490)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3493
kár, mert pont arra gondoltam, hogy megvesztegetés képpen felajánlanánk, hogy írhatsz oda.
nahat Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3492
Pedig milyen menő lenne már ha egy moderátor is törzs lenne ott. Voltunk elsők a pörgőslistán, most már csak egy ilyen tróféát kell begyűjtenünk. Figyelmeztetlek, ha nem bírod az offolást, akkor ne is gyere oda.
nahat Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3491
Azt hiszem, hogy ezek után a felháborító felajánlkozásra ki kell, hogy jelentsem, hogy mindenfajta baráti kapcsolatot megszakítok veled.
Előzmény: Operator (3487)
Irish Cathy Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3490
Lucifer!

Bár nem tartozom sem neked, sem másnak elszámolási kötelezettséggel, de hogy tudd: én, személy szerint csak este tudok internetezni, mert napközben dolgozom. Ha keseredés nem írt volna ide, én akkor is írtam volna ide Tyler ügyében magamtól is, és úgyszintén csak este.

Nem érzem úgy, hogy visszhang lettem volna én, vagy akár a többiek.

Bár vélhetően nem a "kérjük a visszaengedni tylert a fórumra" típusú kérelmek hatására módosította a büntetést.

Csak nézd meg az én hozzászólásomat, és ezzel szemben emlékezz vissza keseredés itteni hozzászólására...

Végül is ez mostmár teljesen mindegy, a lényeg, hogy az Operátor teljesen korrekt módon mindenki számára kedvezően felülbírálta a döntést, és tyler holnap estétől újra fórumozhat.

Csak hallkan jegyzem meg a saját érdekedben, hogy a továbbiakban tartózkodj a hasonló jellegű, személyeskedő hozzászólásoktól.

Ezen témában folytatott beszélgetésünket innentől kezdve lezártnak tekintem.

Irish Cat

Előzmény: Lucifer(anticorr) (3481)
Operator Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3489
a "NOX az évszázadok gagyija?" c. topic mely indokkal kerülhetett át az egyébként mélyen tisztelt és elismert Index Kávéház nevű intézménybe.

1. Fingom sincs róla.
2. A címéből ítélve ez egy olyan csevegőtopik, amelyben a téma az a kérdés, hogy Vajh tényleg az évszázad gagyija-e a Nox? Na most ebben a formában ez a topik így ránézésre tényleg egy kávéházi beszélgetés tárgya.

Azt ne várjátok, hogy a kérdés eldöntéséhez bemenjek a topikba és elolvassam, mert az orvosom eltiltott az ilyen magasröptű szellemi túlterhelésektől...:-)))
Előzmény: The Devils Advocate (3486)
nahat Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3488
Azt üzeni, hogy nem offolt, csak kurvaanyázott, viszont azt csak viccből. Egyébként meg a belátásodra bízza, eddig is igyekezett on lenni itt, sőt, talán ez a kedvenc topikja.
Előzmény: Operator (3485)
Operator Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3487
arra vársz, hogy valaki a Nox-topikból majd korrumpál téged,

Nem köll annyit cifrázni, mi a konkrét ajánlat?:-)))
Előzmény: nahat (3484)
The Devils Advocate Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3486

Tisztelt Bíróság!

Az alanti érveléssel magam is maximálisan egyetértek, sőt javaslom precedensként iktatni.

Ennek fényében kérem szintén megvilágítani a megfelelő pozícióban lévők részéről, akik a jelek szerint nálam tanultabbak, hogy a Nox:

- milyen párt

- milyen autó

- milyen gyógyszer

- milyen ital

- milyen szexuális probléma

Köszönöm, hogy ezen módon is segítenek csökkenteni megalázó tudatlanságom szintjét, mely miatt sajnos eleddig belátni képtelen voltam, hogy a "NOX az évszázadok gagyija?" c. topic mely indokkal kerülhetett át az egyébként mélyen tisztelt és elismert Index Kávéház nevű intézménybe.

Előzmény: Operator (3474)
Operator Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3485
Egy moderátor helyből nem jobbos, nem balos, nem pártos. Ha Fidesz rendezvényen léptek volna fel, ugyanez lenne a véleményem.

Jaigen, és Jacques üzeni, hogy szemétség volt kitiltani őtt innen.

Valszeg megdolgozott érte. Ha kapok tőle egy ígéretet (pl. rajtad keresztül), hogy nem fog itt offolni, akkor visszaerisztem. De ezt komolyan kell venni ám...
Előzmény: nahat (3484)
nahat Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3484
Szia, értem én, hogy arra vársz, hogy valaki a Nox-topikból majd korrumpál téged, de mi ott úgy gondoljuk, hogy a topik hovatartozása nem pénzkérdés. És különben is, egy moderátor ne nyilvánítson politikai véleményt, még akkor se, ha jobbos, mint te.

Jaigen, és Jacques üzeni, hogy szemétség volt kitiltani őtt innen.
Előzmény: Operator (3482)
szmeagol Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3483
örülök, hogy végre ráébredtetek, igen, a nox egy zenekar így természetesen a nox az évszázadok gagyija (továbbiakban: NAÉG) a kultúra/zene rovatba tartozik. örülök, hogy holnap reggel már oda írhatok. köszi, jóéjt!
Előzmény: Operator (3474)
Operator Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3482
És?

Ebben a kérdésben egyedül az ő véleményük irreleváns. Ugyanis ott voltak. Természetesen lenne annyi pénz, hogy nekem is korpás legyen a hajam vagy éppen pártrendezvényen szónokoljak. Csak nem vinnyognék utána, hogy kérem én szűz vagyok, és nem mondanám azt, hogy kevésbé vagyok így egy prosti mert a másiknak is széttettem volna a lábamat.

Most már persze értem, hogyha ilyen "bonyolult" dolgokon fennakadtok, akkor miért vannak ilyen napi problémáitok itt a fórumokon mint amilyenek.:-)

PS: nekem tök mindegy, hogy hol van a NOX topik. Ha zenekar akkor a Kultúrában tartanám, de ebbe a belháborúba speciel nem avatkozom be.
Előzmény: nahat (3480)
Lucifer(anticorr) Creative Commons License 2005.10.20 0 0 3481
Elég szomorú, hogy (megboldogult) keseredésnek kellett kiállnia tylerért  amig a „barátai” csak lapítottak!

Könnyű volt visszhangnak lenni!

Előzmény: Irish Cathy (3473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!