Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
"Figyelmeztetlek, ha nem bírod az offolást, akkor ne is gyere oda."
No látod, magad is elismerted, hogy a Nox-topik csupa off. Pont ezért van a Kávéházban.
Egyébként nem értem, miért "sír a szátok", amikor a Nox-topik a Kultúra és a Kávéház listájában egyaránt ott van. Ilyen kivételes helyzetben csak ez a topik lehet.
Öööö.... Nem tudom, volt-e már róla szó, de megkérem a moderátor elemeket, hogy helyezzék vissza a Nox az évszázadok gagyija? topic-ot az Őt megillető helyére, ami természetesen a kultúra. Köszi!
Basszakutya, hogy én miről maradtam le! Kérem törölni a "Kérdések, kérések a kultúramoderátorhoz" c. topikot a kultúramoderátorok lustasága és figyelmetlensége okán. Csip-csup ügyekből csinálnak nagy kivégzéseket, az igazán fontos dolgokhoz meg oda sem szagolnak, gondolom sejtik, miről van szó. Összegezve: moderátori felületesség miatt a topic okafogyottá vált, szikét, törlést.
régóta nem jelentkezik az elkövető, talán már nem is tagja a köteléknek, minket meg ittfelejtettek. a modráció nevezze meg a jelenlegi illetékeseket! ja és ha nem, elkérem a vásárlók könyvét!
így van, pedig a topic saját belső moderációval is rendelkezik, WO nap mint nap metszegeti a vadhajtásokat és rendre utasítja a renitenseket. önfentartó a rendszer. csak hát rossz helyen van.
Pedig milyen menő lenne már ha egy moderátor is törzs lenne ott. Voltunk elsők a pörgőslistán, most már csak egy ilyen tróféát kell begyűjtenünk. Figyelmeztetlek, ha nem bírod az offolást, akkor ne is gyere oda.
Bár nem tartozom sem neked, sem másnak elszámolási kötelezettséggel, de hogy tudd: én, személy szerint csak este tudok internetezni, mert napközben dolgozom. Ha keseredés nem írt volna ide, én akkor is írtam volna ide Tyler ügyében magamtól is, és úgyszintén csak este.
Nem érzem úgy, hogy visszhang lettem volna én, vagy akár a többiek.
Bár vélhetően nem a "kérjük a visszaengedni tylert a fórumra" típusú kérelmek hatására módosította a büntetést.
Csak nézd meg az én hozzászólásomat, és ezzel szemben emlékezz vissza keseredés itteni hozzászólására...
Végül is ez mostmár teljesen mindegy, a lényeg, hogy az Operátor teljesen korrekt módon mindenki számára kedvezően felülbírálta a döntést, és tyler holnap estétől újra fórumozhat.
Csak hallkan jegyzem meg a saját érdekedben, hogy a továbbiakban tartózkodj a hasonló jellegű, személyeskedő hozzászólásoktól.
Ezen témában folytatott beszélgetésünket innentől kezdve lezártnak tekintem.
a "NOX az évszázadok gagyija?" c. topic mely indokkal kerülhetett át az egyébként mélyen tisztelt és elismert Index Kávéház nevű intézménybe.
1. Fingom sincs róla. 2. A címéből ítélve ez egy olyan csevegőtopik, amelyben a téma az a kérdés, hogy Vajh tényleg az évszázad gagyija-e a Nox? Na most ebben a formában ez a topik így ránézésre tényleg egy kávéházi beszélgetés tárgya.
Azt ne várjátok, hogy a kérdés eldöntéséhez bemenjek a topikba és elolvassam, mert az orvosom eltiltott az ilyen magasröptű szellemi túlterhelésektől...:-)))
Azt üzeni, hogy nem offolt, csak kurvaanyázott, viszont azt csak viccből. Egyébként meg a belátásodra bízza, eddig is igyekezett on lenni itt, sőt, talán ez a kedvenc topikja.
Az alanti érveléssel magam is maximálisan egyetértek, sőt javaslom precedensként iktatni.
Ennek fényében kérem szintén megvilágítani a megfelelő pozícióban lévők részéről, akik a jelek szerint nálam tanultabbak, hogy a Nox:
- milyen párt
- milyen autó
- milyen gyógyszer
- milyen ital
- milyen szexuális probléma
Köszönöm, hogy ezen módon is segítenek csökkenteni megalázó tudatlanságom szintjét, mely miatt sajnos eleddig belátni képtelen voltam, hogy a "NOX az évszázadok gagyija?" c. topic mely indokkal kerülhetett át az egyébként mélyen tisztelt és elismert Index Kávéház nevű intézménybe.
Egy moderátor helyből nem jobbos, nem balos, nem pártos. Ha Fidesz rendezvényen léptek volna fel, ugyanez lenne a véleményem.
Jaigen, és Jacques üzeni, hogy szemétség volt kitiltani őtt innen.
Valszeg megdolgozott érte. Ha kapok tőle egy ígéretet (pl. rajtad keresztül), hogy nem fog itt offolni, akkor visszaerisztem. De ezt komolyan kell venni ám...
Szia, értem én, hogy arra vársz, hogy valaki a Nox-topikból majd korrumpál téged, de mi ott úgy gondoljuk, hogy a topik hovatartozása nem pénzkérdés. És különben is, egy moderátor ne nyilvánítson politikai véleményt, még akkor se, ha jobbos, mint te.
Jaigen, és Jacques üzeni, hogy szemétség volt kitiltani őtt innen.
örülök, hogy végre ráébredtetek, igen, a nox egy zenekar így természetesen a nox az évszázadok gagyija (továbbiakban: NAÉG) a kultúra/zene rovatba tartozik. örülök, hogy holnap reggel már oda írhatok. köszi, jóéjt!
Ebben a kérdésben egyedül az ő véleményük irreleváns. Ugyanis ott voltak. Természetesen lenne annyi pénz, hogy nekem is korpás legyen a hajam vagy éppen pártrendezvényen szónokoljak. Csak nem vinnyognék utána, hogy kérem én szűz vagyok, és nem mondanám azt, hogy kevésbé vagyok így egy prosti mert a másiknak is széttettem volna a lábamat.
Most már persze értem, hogyha ilyen "bonyolult" dolgokon fennakadtok, akkor miért vannak ilyen napi problémáitok itt a fórumokon mint amilyenek.:-)
PS: nekem tök mindegy, hogy hol van a NOX topik. Ha zenekar akkor a Kultúrában tartanám, de ebbe a belháborúba speciel nem avatkozom be.