Keresés

Részletes keresés

krike Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2317
Most kaptam ezt a szösszenetet, gondoltam megosztom veletek :

Tippek és trükkök

Ha beteg a cica adj neki gyóccert...

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.
2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.
3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.
4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait bal kézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.
5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.
6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát.
7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.
8. Bagyuláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.
9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az ízét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vizzel és szappannal mosd ki a szőnyegből.
10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.
11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hidegvizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.
12. Hivd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.
13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.
14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.
15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rád, hogy jöjjön ki hozzátok.
16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja:
"Na ugye, milyen egyszerű ez?"

Bocs a hosszúért :)))

morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2316
:-)

ez a tortadobálás is annyira belga...:)

(én még emlékszem, amikor az eset után villámgyorsan felkerült a netre egy tortadobálós játék, egyszerűen fölfelé szálló torták irányába kellett mindig a billgéc fejét navigálni...)

Előzmény: lotht (2315)
lotht Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2315
Jó napot!
Sajnos a hajnali események miatt ez már nem lesz olyan, mint tegnap...:((
Csütörtök van, jól vagyok, azt hiszem, végleg leszokom az evésről...:))
Tavaly 4 naposra terveztem, a 4. nap végére baromi rossz volt. Kíváncsi vagyok, most hogy fogom magam érezni ma, a negyedik nap végén, vagy idén is az utolsó nap (6.) vége lesz rossz... (vagy ezt már írtam? lehet... bots)

Legyen egy kis történet is mára: Bill Gates esete a brüsszeli rendőrséggel.

- Brüsszeli rendorség, miben segíthetek?
- Ó... igen... Éppen az imént dobtak az arcomba egy habostortát!
- Rendben, uram. Hívta már korábban is a rendorséget?
- Nem.
- Nos, akkor kérek némi információt Önrol, a nyilvántartásunk számára.
Neve?
- Bill Gates.
- Lakhelye?
- Egyesült Államok.
- Anyanyelve?
- Angol.
- Rendben. Az Ön rendorségi azonosítószáma: BP31415927. Kérem a következo hívásakor erre hivatkozzon. Tehát: azt mondja, hogy egy habostortát vágtak az arcába?
- Igen. Én csak a belga miniszterelnökkel akartam találkozni, amikor egy ember elvonta a figyelmemet, eközben egy másik eltalált a tortával.
- Már volt egy olyan ügyfél, aki arról panaszkodott, hogy eltalálták egy almatortával. Biztos benne, hogy Önt habostortával dobták meg?
- Nos, az arcomon mindenfelé fehér hab volt és sehol sem láttam almát, így biztos vagyok benne, hogy habostortával dobtak meg.
- Korábban meglátogatta már a belga miniszterelnököt?
- Igen.
- És akkor is arcon dobták tortával?
- Nem.
- Hmm... látogatott már meg más miniszterelnököt is a múlt hónapban?
- Igen.
- És akkor is kapott tortát az arcába?
- Nem.
- Nos... próbáljunk ki másvalamit! Menjen ki az épületbol és jöjjön be
újra! Várok.
- Egy pillanat... Oké, visszajöttem!
- Megdobták tortával?
- Természetesen nem!
- Nos, uram, nem tudom, mi okozhatta az elso tortát, de úgy néz ki, a dolgok rendesen müködnek. A hibajelenséget továbbítom az illetékesekhez. Ha még egyszer elofordulna a probléma, kérem, jegyezze fel a az esemény pontos körülményeit és hívjon bennünket újra. Köszönjük, hogy a brüsszeli rendorséget hívta!

lotht Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2314
Csak egy kis empátia...
Előzmény: morticia addams (2305)
Solmayor Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2313
Ez nagyon-nagyon jó! Majdnem leestem a székről a nevetéstől! (erősen vizuális típus vagyok)

Cserébe:
Az öreg székely bemegy a kocsmába, és kér egy felest. Egy pár fiatal ott vidámkodik, majd összesúgnak, hogy hogyan toljanak ki az öreggel.
Szépen kivárják, és egy alkalmas pillanatban bedobnak egy Viagrát a pálinkájába. Az öreg komótosan felhajtja. Kis idő múltával kimegy a WC-re. Ahogy jön vissza, látják, hogy összevissza van vizelve a nadrágja.
Kérdezik tőle:
-Mi történt magával bátyám?
-Kimentem, elővettem, hát láttam, hogy nem az enyém, és visszatettem.

Előzmény: Kopi (2310)
Kopi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2312
Egy tökéletes nyári nap: a nap süt, a sör hideg, a madarak csicseregnek és a fűnyíró is bekrepált.
Kopi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2311
Biológia

Hogyan épül fel egy női agy?
30% ruha és hajszín kiválasztó állomány.
30% lényegtelen dolgok megtalálását elősegítő és megtárgyaló állomány.
30% körömlakkozást segítő technikai állomány.
1% főzés és mosogatás technikai állomány.
5% fejfájás és nincs kedvem generátor.
3% vegyen már el valaki állomány.
1% gyereknevélés és kutyaetetés állomány.
0% tudomány és technika állását követő állomány.

Hogyan épül fel egy férfi agy?
90% szexgenerátor.
5% autó, sör és pecázás állomány.
5% mozgáskultúra és sport állomány.
0% házasodni kellene állomány.

Kopi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2310
Tippek és trükkök

Ha beteg a cica adj neki gyóccert...

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.
2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.
3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.
4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait bal kézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.
5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.
6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát.
7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.
8. Bagyuláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.
9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az ízét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vizzel és szappannal mosd ki a szőnyegből.
10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.
11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hidegvizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.
12. Hivd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.
13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.
14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.
15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rád, hogy jöjjön ki hozzátok.
16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja:
"Na ugye, milyen egyszerű ez?"

Kopi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2309
Egyenként a lavina hópelyhei is ártatlanok...
Phoere Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2308
Nézz át az autólpás fórumba és keress rá Autótolvaj hozzászólásaira. az egyikben írt erről. Hogy az immo benne volt-e, azt nem tudom, de másolásra mondott konkrét tippet.
Előzmény: Solmayor (2297)
TamiBT Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2307
Hi Solmayor!

- Ugy van ahogy Bowril-TechRun is irta, kerdesem latta a szerviz valaha a kulcs kodjat? Habar belegondolva a kulcskod amugy is benne van a szervizkonyvben...

Tami

morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2306
na, mondhatom, szép dolog! :)

én hessegetlek aludni, erre te meg itt ugrándozol -én meg tényleg el mentem aludni..:))))

úgyhogy mindenkinek szépjóreggelt!

Előzmény: inglisvumenke (2287)
morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2305
Lotht, mire gondolsz?
Előzmény: lotht (2290)
Bowril-TechRun Creative Commons License 2003.03.20 0 0 2304
Solmayor: elvben csak rendelni lehet rönóéknál......kell hozzá kulcskód......
Kopi Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2303
Így igaz! :)

(De ne keserítsük el kedves barátunkat! )

Előzmény: inglisvumenke (2241)
bervas Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2302
Miss meg mindig itt korical? Ebbol bajok lesznek! Meg a vegen demonstralnom kell Kegyeden rugalmas felgomb es merev siklap utkozeses oszcillaciojat. Sziveskedjek agyba bujni, es melyen almodozni :-)
Előzmény: inglisvumenke (2300)
Solmayor Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2301
Thenx!
Előzmény: lotht (2299)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2300
TUDOM, hogy mire gondolsz, hogy mire akarsz kilukadni ezzel...

elég gáz, ha Veled is AZ történt.... :((
Holnap elmondom, de ha már ilyen szépen elküldötök a fenébe, lépek aludni :))

lotht Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2299
Hello, őszinte leszek: elképzelésem sincs.... Bots.
Solmayor Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2298
SICC innen :)))
Előzmény: inglisvumenke (2296)
Solmayor Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2297
Szia Lotht!
Tudsz segíteni?Classic -távirányítós+immo- kulcs másolásához mi kell? Hol másolják?
Előzmény: lotht (2294)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2296
Na már ő is küld.... :)))
Előzmény: lotht (2294)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2295
Na, már Te is zavarsz... :((((

:)))))))

Csók, szép álmokat, holnap beszélünk

Előzmény: Solmayor (2293)
lotht Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2294
Nyomás az ágyba!
Előzmény: inglisvumenke (2291)
Solmayor Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2293
OK hívlak, "Hess aludni" :)
Előzmény: inglisvumenke (2291)
lotht Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2292
Köszönöm, ezek a szavak jól esnek. Tényleg.
Előzmény: morticia addams (2273)
inglisvumenke Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2291
Nem leszek, mert fél 5-kor kelek :(((( (már aludnom kellene ezer éve...)

2-kor már hazafele kell indulnom, nem tudunk előbb találkozni? Na de majd megbeszéljük!

Előzmény: Solmayor (2289)
lotht Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2290
Előzmény: morticia addams (2279)
Solmayor Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2289
Átjöttem, mert kikapunk.
Reggel leszel net-közelben?
Ha nem, 9-10 körül hívlak :)
morticia addams Creative Commons License 2003.03.19 0 0 2288
jóéjt! (azt hiszem, én is megyek inkább aludni)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!