Szerintem ott nincs ekkor húzat, hogy csak így sodorja a sok papírt. Meg itt, ahogy nézem, kávéfőzési lehetőség sincs, a szódavizes géphölgyről nem is szólva. Kész pokol.
"Onnan fogod tudni, hogy jól vagy, ha nem találsz senkit, akinek a helyébe lennél" -Kispál és...-
"Jaj annyi minden kéne még Sosem elég az ami van Az ajtó előtt türelmetlenül Tömött sorokban Állnak a vágyak és arra várnak Hogy valóra váljon mind Az a jó ami van amit még nem láthattam Nem éreztem nem hallottam" -Quimby-
Megengedik, a Gt-k, ha már szóba került, egy két zeneszöveg idézetet.
Csak amíg Béla-naplót várjuk.
" -Quimby-
"Biztos helyről, régről tudom / hogy a Föld egy tányér és hogy azon / Az emberek és a kövek / Lesznek a mannához a köret ..."
-Kispál....
"csak a szerelem eleven elemem valahol elveszett veszettül keresem sehol se talállak téged életem voltam Keleten jártam Nyugaton déli legelőn északi ugaron sorstalan utakon fejvesztve kutatom őt
nem tudom hol lakom"
-Quimby-
Elnézést a képhibáért, ha eltértem volna a topic-témától.
Tegnap a bugi volt a lábomba, most meg a bítzene a fülembe!
én a Lovasi elnevezésű beatzenészt minden formációjában kultiválom. pár hete voltam a MŰPÁ-ban, ahol egy fiatal költő megzenésített verseit adta elő, megzenésítve. nagyon kellemes harmóniákban részesített este volt.
Vajon volt Béla tegnap az egyetemi Lovardában Csíkzenekar koncerten? Igencsak kellemes harmóniákban részesített zeneműsor volt. A zenekar hivatásos vendége volt Lovasi úr a Kispálborz. Énekelte azt, hogy csillag vagy fecske, meg fiúk ölébe a lányok. Ez utóbbi a helyi bítzenekar nótája amit Lukács úr énekel eredetien. Nagyon frappáns műsor volt, csak a hang gerjedt meg egy párszor.
Én nem akartam a témát más irányba terelni a topicon. mégis a Béla-rajongolás a fő csapásirány!
(De, egyébként..., vörösbor+pisztácia majszolás+afrikai dobos-zene hallgatás+közben szinesruhás táncolófiú nézés+saját(!) táncolás. A kronológia nem pontos, mert fedésben is történtek a dolgok.)