Csabi :)) na haragudj már:)) most így elrejtve írom /mi a faszom az a szvsz /? :))) ja ,és már készülök kecskemétre a konfettivel meg maradt ki anyag a zászlóból kb 2 kisseb zászlónak megfelelő. de ahoz már ninscen horgászbotom:D és ezek az új sálak milyen szervezésbe készültek?
A zászlót le kell rakni alulra, igyekszem én is összehozni a téli szünetben egy-két rudast, és akkor a korlátnál állók a holtidőben ( szvsz is ekkor szerencsésebb) tudják lengetni.
A lényeg, hogy sose maradjon otthon....főleg mert így mérhető lesz, melyik meccsen nem jelensz meg....:-)))
Igen,sőt 1 szer 2 szer fültövön is vágtál a bal karoddal a heves szurkolásnak köszönhetően :)))) DE úgy érzem hogy a vezérszurkolói kérdés meg van oldva ,a 2. félidőben a jobb oldaladon feltűnt egy markáns, tiszteletet sugárzó és a háta mögött mninmum 65-70 évet hagyó férfi.Dehát az hogy kente :))) és a büfébe is hogy ÁLÉ ÁLÉ ÁLÉ ÁLÉ -zott :))) elképesztő figura. Ja és a zászló szerintem is jóra sikeredett ,csak kicsit macerás,de majd belejövünk. A tábor egyik fele azt mondja hogy "folyamatosan lengetni kellene ha olyan rigmus következik",a másik meg hogy " csak időkéréskor,csak negyed közti szünetben" NADEMINDEGY ,majd meg lesz oldva.
jaaaa, és szereztem horgászbotot :)))))!!!! szóval már lesz zászló. végre. igaz egyszerű zászló,de mamám csak ennyire futotta:))) és a horgászbotot beengedik a csarnokba? remélem
Azért a fantasztikus és színvonalas programok mellett nem lehet elfelejtkezni a meccsről sem!! Igazán fel kellene falni a Kaposvárt.Utolsó hazai meccs és mert a szalagavató időpontjára hozták elő paksi meccset. :( MINDHALÁLIG OLAJBÁNYÁSZ
Szombaton Kosárkarácsony néven egész napos programot szervez a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub, és a Sportcentrum és Sportiskola Kht. a Tiszaligeti Sportcsarnokban.
Délelőtt játszóház, illetve Eszményi Viktória és Heillig Gábor / :))))/zenés műsora várja a fiatalokat. Délután fél háromkor az Olaj és a Kaposvár junior korú csapatai mérik össze tudásukat. Ezt követően szurkolók—edzők kosárcsatája tartja majd minden bizonnyal izgalomban a publikumot. A drukkerek csapatáról tudni kell, hogy a nyáron megnyerték a kosárszurkolók bajnokságát Pakson, ezúttal az edzőkkel felálló együttest akarják majd móresre tanítani. Nem lesz könnyű dolguk, mert a mesterek között Acsay, Káplár, Pór, Szalay, Nyerges, Tasnádi és Tóth Z. ölt majd többek között szerelést. Este hat órától pedig az Olaj a tavalyelőtti bajnok Kaposvárral játszik bajnoki rangadót. Közben lesz pénzdíjas kosárdobó verseny — 250 ezer forint a tét! — tombola, kalács és forralt bor. Emellett további meglepetések várják majd a nagyérdeműt, amelynek szombaton nem kell belépődíjat fizetnie.
Próbáld meg úgy utánam csinálni, hogy nincs alapja az egésznek, csak a csúszós parketta, meg két 3 éves gyerek, akik folyamatosan segíteni próbálnak...,-)
majd lefényképezem a matek füzetemet :),na az aztán nem piskóta,amikor az a afsz tanár belenézett és látta a felíratokat benne:)) meg a dalok szövegét a hátuljába írtam le:D
INDÍTSUNK EGY ILYEN PÁLYÁZATOT, KÜLÖNLEGES TÁRGYAKBÓL ,VAGY ÉPPEN KÜLÖNLEGES MÓDON LEGYEN KIÍRVA,A HAJRÁ OLAJ. vagy hülyeség? ÉN MINDENESETRE PRÓBÁLKOZOK :))))
Én mostanában már a bemelegitések alatt felidegesitem magam ehez elég az hogy kétszer ránézek soaresre!Figyeld meg szombaton nem lesz olyan ziccer amit sziplán akarna feltenni állandoan trükközik és mint a ábra mutatja ez nem jönn be!A másik ami ideges leszek az cica sztem ő nem csinált semmit egész nyáron csak piált.Állandoan alibizik és a dobásbiztonsága olyan mint anyámnak.24 hármast emelt rá cica sztem ebből 20 totál tiszta volt ugye mert csak ilyenkor meri elválalni és hihetetlen de 4!!!! sikerült.Nem is irok többet mert már most ideges lettem.
Azok a kinti embereink tudtak dobni ezek meg nem ez nem elhanyagolhato!!!
Ha van egy kis időtök ajánlom figyelmetekbe a www.ferfikosar.hu-n a statisztikáinkat egy kis bogarászásra.Elsősorban a hármas doboszázaléka érdekes összességében is és játékosonként is.Szerintem néhány jobb pillanatomban ezek a százalékok még nekem is összejönnének!